اقا درسته N8 سه برابر پهنای باند بیشتری در مقایسه با N97 رو روی شبکه های نسل سوم ساپورت میکنه؟
درضمن سرعت بلوتوث 3.0 چقدره؟
اقا درسته N8 سه برابر پهنای باند بیشتری در مقایسه با N97 رو روی شبکه های نسل سوم ساپورت میکنه؟
درضمن سرعت بلوتوث 3.0 چقدره؟
1.با توجه به الطاف نوکیا به ایرانیها گوشیهای این شرکت در صورت قرار داشتن باتری درون گوشی با وجود خاموش بودن هم قابل ردیابی هستند
2.باتری ان8 رو عملا نمیشه از گوشی خارج کرد
نتیجه گیری :شما هیچوقت گم نمیشید!!![]()
همینطوره ایندفعه
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
نمکدون یخ نکنی یوهو![]()
مشکیش هم قشنگه نگو
بگو مشکیش از همه قشنگ تره!
تو همین کلوپ یبار از مشکیش تعریف کردم دوستان گفتن رنگ مشکی نداره و نمی دونم خاکستریه و اله و بل. و
لی خودمونیم مشکی و سفید یه رنگیه که واسه همه چی میخوره و خز نمیشه
Last edited by Help118; 07-06-2010 at 17:15.
پس می توان به این نتیجه رسید که:
!!!Nokia, Connectiiiiiiiiiiiiing People
![]()
آقایون حرفه ای گوشی کسی میتونه مزایا و معایب N8 و SAMSUNG 8910 HD را بطور مقایسه ای کنار هم بذاره؟؟ خودم که بنظرم میاد پشتیبانی نکردن سامسونگ از جاوا تنها مسألشه.حالا مگه همین مسأله چقدر مهمه؟؟ چون ملت رو هوا دارن 8910 را میبرن
سلام .
سرعت انتقال داده ها تا 24 مگابیت در ثانیه .درضمن سرعت بلوتوث 3.0 چقدره؟
مخلصیم.
ببین عزیز... ثابت شده مقایسه کردن هر گوشی ای با گوشی دیگه ( به ویژه همین امنیا HD ) به دعوا و کل کل کشیده شده! پیشنهادی که دارم اینه از کسایی که خیلی وقته گوشی رو دارن ( مانند علی جان با آیدی ali racer یا مهدی جان با آیدی mehdi brg ) به شکل خصوصی بپرسی که چطور گوشی ای هست.
شاد باشین![]()
مموری کارت کجای گوشی هست؟ سیم کارت کجاست؟
درضمن اگه باطری توی گوشی جاشده باشه 2 تا مشکل ممکنه پیش بیاد!
1:اومدیم و باطری ایراد پیدا کرد و اتصال کوتاه! اگه باطری رو سریع خارج نکنیم منفجر میشه و همراه با خودش گوشی رو هم متلاشی میکنه!
2:گوشی اگه افتاد توی آب و نتونیم باطری رو سریع خارج کنیم باز گوشی ...
اینطوری خیلی بده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)