تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 54 از 224 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

قطعا اونم تو فوتبال!!!!!!!!!!!!!
    کره از بحرین 2-1 برد و ژاپن با اردن مساوی کرد استرالیا هم که هنوز بازی نکرده البته اگه بازی با هند حساب بشه بازی کرده خوب پس ما بهتر بازی کردیم از اینا رو چه معیاری میگی قطعا میبازیم رو سوابق چون اگه اینجوری بود عراق چهار سال قبل قهرمان نمیشد چون کره و... تو اون جام هم حاضر بودند من نمیگم فوق العاده هستیم و قطعا جلوی هر تیمی برنده میشیم چون قطعا تو فوتبال وجود نداره اگه خواستید میتونم هزاران بازی را نام ببرم که با منطق میشد برنده را حدس زد ولی اشتباه شد
    الان همه تو جو بردن و نظر مخالف دادن عواقبی هم داره
    مثل پست پائین
    اما من نگفتم که کدوم تیم قهرمان میشه
    بلکه ایران با این دفاع تیمی و بی تاکتیک بودن (کلمه فعلا رو از عمد بولد کردم , قطبی هنوز فرصت اصلاح داره) مقابل تیمایی که ذکر کردم کم میاره
    به خصوص ژاپن
    تعجب میکنم که بازی اول رو ملاک قرار میدید
    اسپانیا هم بازی اولشو باخت

شما برو به سیاوش کچل نمازتو اقتدا کن!مرگ بر منافق

به نظرم اگه دفاعمون بتونه خودش رو یه سرو گردن بالاتر از این چیزی که هست نشون بده، تیم ملی مون در مرحله 1/4 که منم مثل خیلی ها قبل از جام ملت ها تو این تاپیک پیش بینی کردم که حذف میشه، حذف نخواهد شد و میره بین چهار تیم و شاید هم بازی فینال و قهرمانی! ولی متاسفانه دفاعمون تو بازی عراق پر اشتباه بود!
    دقیقا حرف من
    اگه بتونه دفاعش رو درست کنه + پرس تیمی در توپهای هوایی ، میتونه موفق باشه(حتی قهرمان)
    اما اگه بتونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    islamic republic of iran

پيش فرض ghotbi

قطبي در گفت‌وگو با سايت AFC :
    قبل از رفتن مي‌خواهم آينده‌ي خوبي براي فوتبال ايران بسازم
    سرويس: جام ملتهاي آسيا
    1389/10/23
    01-13-2011
    13:01:06
    8910-15552: كد خبر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: جام ملتهاي آسيا

افشين قطبي به پايگاه رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا گفته است مي خواهد ميراثي پايدار را براي آينده‌ي فوتبال ايران پس از رفتنش از تيم ملي به جاي بگذارد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا، سايت AFC به تازگي گفت‌وگويي را با سرمربي تيم ملي ايران انجام داد و با ا و در مورد اهدافش پس از رفتن از تيم ملي ايران و همچنين خاطرات قبلي او در ايران صبحت كرد.
    قطبي به سايت AFC گفت: فكر مي‌كنم فوتبال ايراني فراز و نشيب‌هاي بسيار زيادي در 30 سال گذشته داشته است كه اگر به آن نگاه كنيد استعدادها و هيجان‌هاي زيادي را براي بازي كردن مي‌بينيد اما اين احساسات در واقع به يك سيستم تبديل نشده‌اند تا بازيكنان را بسازند و با آنها يادگيري درست را انجام دهند.
    قطبي ادامه داد: آن شرايطي كه بايد براي تربيت مربيان با تحصيلات مناسب وجود داشته باشد در نظر گرفته نشده است اما به صورت اميدوار كننده‌اي همانطور كه روزنه‌هاي مختلف براي فوتبال ايران باز مي‌شود آنها از تحصيلات و تكنولوژي بيشتري بهره مند مي‌شوند كه در سراسر جهان وجود دارد و در نتيجه بازيكنان و مربيان جوان ايراني كه در خارج از كشور بازي كرده‌اند مي‌توانند تجربه‌هاي خود را براي كمك به فوتبال ايران به اين كشور بياورند.
    وي ادامه داد: ايران در طول تاريخ سه بار در جام جهاني حضور داشته و تنها يكي از بازي‌هاي رسمي خود را در اين رقابت‌ها برده است. بنابراين ما در حوزه بين المللي آن نتايجي را كه بايد براي موفقيت كسب مي‌كرده‌ايم تاكنون بدست نياورده‌ايم. مي‌خواهيم اين وضعيت را در جام ملت‌هاي آسيا تغيير دهيم.
    سرمربي تيم ملي در ادامه به زمان مربي‌گري‌اش در تيم ملي كره جنوبي اشاره كرد وگفت: هنگامي كه در كره كار مي‌كردم دو جام جهاني و يك جام ملت‌ها را با اين تيم تجربه كردم و همچنين به مدت دو سال مربي تيم سوون سامسونگ بودم. خيلي به مردم كره نزديك شده بودم و احساس خوبي از بودن در كنار تيم ملي كره جنوبي و بازيكنان اين تيم داشتم. اما در كنار آن بايد بگويم كه كار كردن در ايران براي من بسيار متفاوت است چرا كه من در اينجا متولد شده‌ام و يك رابطه عميق را ميان خود و مردم ايران و همچنين تيم ملي احساس مي‌كنم. بنابراين كارژكردن در تيمي كه در آنجا متولد شده‌ام و اصل و نسبم از آنجاست براي من يك افتخار است.
    قطبي در مورد بازگشتش پس از 30 سال به ايران هم گفت: اين يك احساس بسيار جالب بود كه پس از 30 سال كه همه چيز را كمي متفاوت ديده بودم به ايران بازگردم.
    كشور و فرهنگ مردم عوض شده بود حتي در زبان من تاثير كوچكي از زبان عربي را در آن مي‌ديدم اما با داشتن يك احساس عميق از ايراني بودن بلافاصله يك ارتباط خوب را با مردم ايران برقرار كردم و مربي‌گري در بزرگترين تيم باشگاهي ايران، پرسپوليس و همچنين داشتن 18 بازي بدون شكست با اين تيم واقعا انرژي بالا و وضعيت بسيار خوبي را براي من بوجود آورده بود و در ادامه رابطه‌ي من با مردم ايران عميق‌تر شد كه يكي از عوامل آن اين بود كه من شيوه‌ي جديدي از مربي‌گري و شخصيت را به فوتبال ايراني معرفي كردم. علاوه بر آن پيروز شدن در بازي‌ها احساس بسيار خوشايندي را ميان من و ايراني‌ها ايجاد مي‌كرد.
    سرمربي تيم ملي فوتبال در مورد ستاره‌هاي جوان ايران هم گفت: احساس من اين است كه بعضي مواقع بسيار سخت است كه اين ستاره ها را بر پايه‌ي يك قاعده اصولي ساخت اما اين درست همانجايي است كه تحصيلات در فوتبال خود را نشان مي‌دهد. چرا كه از اين طريق مي‌توان استعدادهاي درست را شناسايي كرد و به آنها فضا و يادگيري مناسب را هم براي پيشرفت داد و بنابراين يك رقابت را در ميان گروه ايجاد و همچنين رابطه‌اي خوب را ميان باشگاه‌ها و تيم ملي برقرار كرد.
    قطبي ادامه داده است: اين يك موضوع زمان‌گير است اما من در 21 ماهي كه سرمربي تيم ملي فوتبال ايران بوده‌ام سعي كرده‌ام اين مسائل را با رييس فدراسيون و كميته‌هاي فني به بحث بگذارم تا بتوانيم از اين طريق آينده‌ي فوتبال ايران را بسازيم.اگر شما به فهرست من نگاه كنيد مي بينيد بازيكناني دارم كه در تيم اميد حضور دارند. بيشتر مربي‌ها به آنها شانس حضور در ميدان را نمي‌دهند اما شيوه من كمي تفاوت دارد. همانطور كه سعي مي‌كنم تيم ملي كنوني را بسازم به آينده هم فكر مي‌كنم. اگرچه پس از جام ملت‌ها ديگر عضوي از تيم نيستم و به ژاپن خواهم رفت اما بدين خاطر كه ايران كشوري است كه در آن متولد شدم به آن اهميت مي‌دهم و مي‌خواهم يك آينده خوب را براي آن بسازم.
    انتهاي پيام
    كد خبر: 8910-15552
    نظرتون راجبه حرفاش چیه؟

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بار دیگر تیمی که دوستش دارم

سالیان سال است که از فوتبال ملی فاصله گرفته ام... علتهای مختلفی هم داشته است اما فقط من نیستم كه چنین دیدگاه منفی نسبت به تیم ملی كشورم پیداكرده ام... بدون تعارف خیلی از مردم به همین احساس مبتلی شده اند!... بازی های تیم ملی راهم جدی دنبال نكرده ام و اگرهم درمقاطعی بیننده بودم برای بردوباخت هایش حرص و جوش نخورده ام!...
    البته چرا ، یك استثنا هم وجودداشت كه در جام ملتهای دوره قبل و در بازی با كره احساساتم برانگیخته شد و به شانس بدمان در ضیافت ضربات پنالتی لعنت فرستاده ام!...

ازكودكی و از سالیان قبل حساسیتی درمقابل تیم ملی بعضی از كشورها داشتم كه یكی از مهمترین آنان همین عراق بود... چه در زمان جنگ و یا قبل ازآن و یا قبل تر ازآن و یا زمان بعداز جنگ و سرنگونی رژیم سابق عراق و یا در زمان حال ، باخت در مقابل این كشور را یك " تحقیربزرگ " به حساب می آوردم.

در جام ملتهای 96 كه دربازی اول مغلوب عراق شدیم احساس خیلی بدی داشتم اما تیم ملی ایران دربازی های بعدی موفق عمل كرد و باشكست رقبا به نیمه نهایی هم رسید كه با یك بدشانسی كامل به عربستان درضربات پنالتی باختیم و یكی ازبهترین فرصت ها را برای اولین قهرمانی جام ملتها در مقطع بعدازانقلاب برباددادیم... در آن سالها با فوتبال ملی بیگانه نبودم و مانند بسیاری ازمردم با بردهایش به وجد می آمدم و با ناکامی هایش به غم می نشستم...

بگذریم... امشب هم طبق سنت های چندسال اخیر حس وحال دیدن بازی را نداشتم اما وقتی بازی شروع شد خواه ناخواه جذب آن شدم... هرچه بازی جلوتر می رفت مشتاق تر میشدم تا اینكه گل خوردیم اما بازهم احساس ناراحتی چندانی نكردم!... با خودگفتم این بازی را هم می بازیم و یاحداکثر مساوی می کنیم و بازهم این همسایه همیشه مزاحم برایمان کری می خواند!...

بعداز گل عراق احساس می كردم كه ایران یك بازی منظم تر و بابرنامه تری را دردستوركار قراردارد و بازیكنان را جدی تر و با عرق ملی غلیظ تری نسبت به سابق و بازی های ملی دیدم... بازی ادامه داشت و من باكمال تعجب مشاهده می كردم كه وقت گذاشته ام و بازی را می بینم تااینكه گل مساوی را زدیم.

درنیمه دوم هرچه بازی جلو می رفت یك احساس قدیمی گمشده و خفته در وجودم بیدار می شد... احساس عجیبی بود!... احساسی كه با طعم دلپذیر و مبهم سالیان طلایی گذشته ها مخلوط شده بود و مرا به تونل زمان رجعت می داد... به همان سالیانی كه با تیم ملی فوتبال كشورمان در آسیا سروری می كردیم و...

دیگر احساس می كردم كه درزمان سابق هستم و از بازی چشم برنمی داشتم... خیلی عجیب بود!... انگار این بار تیم ملی شورجوانی را دروجودم زنده كرده بود... باهرفرصتی كه ازدست می رفت ازجای برمی خاستم و با هرخطری كه تهدیدمان می كرد خودم را مچاله می كردم!...

كاربه جایی رسید كه هرآئینه درانتظار گل دوم بودم تا وقتی كه این گل را به ثمر رساندیم ازجای برخاستم و از حنجره فریادشادی كشیدم!

بقیه بازی را درحالت اضطراب و ایستاده دنبال می كردم تا وقت بازی به اتمام رسید و من ماندم و یك نشاط ناشی از بازی غرور انگیز تیم ملی كشورم و یك حس قدیمی گمشده كه اکنون آن را یافته بودم و... و یك حریف مغلوب از كشوری كه از زمان كودكی نسبت به آن احساس بدی داشتم.

واقعا به یاد ندارم كه آخرین بار چه زمانی و یا درچه بازی برای تیم ملی فوتبال كشورم بی تابی كرده ام اما امیدوارم كه این بازی سرآغاز یك تحول اساسی در فوتبال ملی كشور ماباشد و متولیان امور ورزش كشور و خصوصا فوتبال برای آنچه برسرفوتبال ملی مان آمده و یا آورده اند جبران مافات نمایند.... انشاالله.

امیدواریم که بچه ها بااین بازی دچار غرور و خودبینی نشوند و تیم ملی کشورمان در ادامه بازی ها با اتحاد و همبستگی تاریخی غرور پایمال شده فوتبال مارا در قاره کهن آسیا زنده کرده و اگر به قله هم صعود نکند باتمام توان برای اعاده حیثیت بجنگد و مردم کشورمان را به آینده امیدوار نماید... انشاال

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    islamic republic of iran

پيش فرض

الان همه تو جو بردن و نظر مخالف دادن عواقبی هم داره
    مثل پست پائین
    اما من نگفتم که کدوم تیم قهرمان میشه
    بلکه ایران با این دفاع تیمی و بی تاکتیک بودن (کلمه فعلا رو از عمد بولد کردم , قطبی هنوز فرصت اصلاح داره) مقابل(اقا خجالت بکش بیتاکتیک بودن چیه؟دو تا هافبک دفاعی میشه تخریبی!بازی تخریبی همینه!تا حالا فوتبال نگاه کردی؟) تیمایی که ذکر کردم کم میاره
    به خصوص ژاپن
    تعجب میکنم که بازی اول رو ملاک قرار میدید
    اسپانیا هم بازی اولشو باخت

کدوم ژاپن؟ژاپن با ذاکرونی فقط فکر دفاعه!استرالیا با تاکتیکه نخریبی ایران تو دقیقه ۳۰کم میاره!تازه کره هم هافبکه خوبی نداره!فقط پارکه که اونم هجومیه!برا اینجور تاکتیکا تیم حریف باید ۲تا بازی ساز داشته باشه

دقیقا حرف من
    اگه بتونه دفاعش رو درست کنه + پرس تیمی در توپهای هوایی ، میتونه موفق باشه(حتی قهرمان)
    اما اگه بتونه
    کلا مخالفی دیگه

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

شما ها کلا دوست دارید ایران ببازه دست گدایی به امریکا دراز کنید
    چرا بحثو 30یا30 میکنی؟!
    فوتبال چه ربطی به استکبار جهانی(!) داره
    همه دارن نظرشون رو میگن
    کسی بی احترامی نکرد جز شما . . .
    از پست کسی خوشتون نمیاد نخونیدش
    واسه این که اسپم(!)نشه:
    صدر حرف جالبی زد
    گفت اولین باریه که هیچکس به تیم ملی امیدی نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    islamic republic of iran

پيش فرض he'

چرا بحثو 30یا30 میکنی؟!
    فوتبال چه ربطی به استکبار جهانی(!) داره
    همه دارن نظرشون رو میگن
    کسی بی احترامی نکرد جز شما . . .
    از پست کسی خوشتون نمیاد نخونیدش
    واسه این که اسپم(!)نشه:
    صدر حرف جالبی زد
    گفت اولین باریه که هیچکس به تیم ملی امیدی نداره
    اقا من خودم مخالف بودم چون ازسبکه بازی تیم ملی بیزارم چون میترسیدم اسیایا مثل جام جهانی باشن!اما وقتی دیدم با این تاکتیکم میشه برد چرا دیگه نا امید باشم؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میبینم که جناب moderat یا entezar با سومین یوزرشون تشریف آوردن

فکر میکنم اگه صعود بکنیم توی یک چهارم به استرالیا بخوریم بهتر باشه از کره
    تیم کند و پیری هستن و زیادی مغرورانه بازی میکنن و میشه از پسشون برومد.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

5 - بر سر موضوعات خبری با هم بحث و جدال بی مورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است.
    8 - از ارسال اخبار سیاسی و مذهبی و بحث درباره این موضوعات جدا خودداری کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    islamic republic of iran

7 tarkib

ترکیب تیم ملی ۳تا اشکال داره!مبعلی نه اما ممد نوری جاش وایسه عالیه!جای غلامین نوروزی که اقای گله تقریبا بهتره که!تازه اگه شجاعیم بخواد عفه بیاد خلعتبری بهتره!تازه اگه ایران تو اسیا با قدرت تیمی اصلیه تیمها روبه رو میشد بهتر بود!چون الان این تیمای مسخررو با هر تاکتیکی میشه برد!
    Last edited by hjoooker; 13-01-2011 at 15:21.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

wow ...
    مثل اینکه بحث یک چهارم نهایی و نیمه نهایی و فینال و استقبال از جام ملتها در فرودگاه مهرآباده
    دوستان اجازه بدین ابتدا صعود کنیم بعد به استرالیا و کره فکر میکنیم
    ........

ولی من فکر میکنم اگه دوم بشیم بهتره
    توی نیمه نهایی حریف بهتری گیرمون میاد
    درنتیجه راحت میریم فینال و چون زیاد هم خسته نشدیم جام رو میاریم تهران
    اینم ذات ایرانی من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •