ممکنه همین نسخه ی قابل رایتی که 2-3 روز پیش لیک شد باشه ولی نمیشه اجرا کرد فعلا..........دوستان کنار خونه ی ما کپی می فروشیه 3 هزار تومان میگین بگیرم یا سرکاری؟؟
ممکنه همین نسخه ی قابل رایتی که 2-3 روز پیش لیک شد باشه ولی نمیشه اجرا کرد فعلا..........دوستان کنار خونه ی ما کپی می فروشیه 3 هزار تومان میگین بگیرم یا سرکاری؟؟
Last edited by Leon-117; 22-09-2011 at 08:16.
امروز رسید دستم 5,6 ساعتی بکوب بازی کردم . فوق العادست . بهترین تجربه ی Gears بوده برای من . سرعت بازی رو افزایش دادن هیجان 2 برابر شده . Single اصلا بازی نکردم فقط با بچه ها Multi زدیم شدیدا فاز داد . کلا همون شاهکاری که انتظار داشتم و واقعا ارزش 75000 تومن رو داشت !
میگم این شخصیت هایی که تو کاور بودن مگه تو نسخه 1 بعضیاشون کشته نشدن ؟؟
این مایکروسافت هم خیلی مضخرفه ها ....
نسخه 1 رو برای پی سی هم داد تا پی سی بازها هم طعمشو بچشن بعد نسخه های بعدی رو انحصاری کرد که بعضیاشونو به ایکس باکس بکشونه ...
ولی کور خونده . نمی خرم که![]()
یا خدا....... .
بازی من یک شنبه میرسه دستم ولی امروز به عشق گیرز رفتم مغازه دوستم یه مقداری بازی کردم...... .واقعا جای تحسین داره که یه کنسول کلا داره همچین گرافیکی رو بالا میاره :
سیستم ذرات عالی....نورپردازی دینامیک(بالاخره از اون نورپردازی مستقیم شماره های قبلی خلاص شدیم)....انفجارهای عالی....و کلا میشه گفت به همراه crysis2 تا حالا اوج گرافیک تو یه کنسول رو مشاهده کردیم...... .
( DG هم در نقدگرافیک بازی از اینکه تونستن فریم رو تقریبا ثابت نگهدارن و بریدگی تصویر هم نسبت به شماره قبلش خیلی کمتر و تقریبا نامحسوس خوشش اومده بود)
انتظار بعدی برای بهترین گرافیک کنسولی rage و uncharted3 و ryse هستن ببینیم اونا چه می کنن....... .
+
گیم پلی و داستان هم عالی(البته داستانو خیلی بازی نکردم بفهمم).............کلا اپیک واقعا یه درجه بازی رو برده بالا ....احسنت بهش
+
راستی راستی :
محتوای مخفی: ....
.
.
..
Last edited by halflife g; 22-09-2011 at 21:37.
مُراد 1 شنبه بازی رسید دستت بریز با Bot بازی کن خداست این بازی . اگر تونستی ردیف کنی بیا با بچه ها بزنیم خیلی بیشتر حال میده . این Sawed-Off Shotgun عجب چیز خریه ! فقط باید از فاصله ی شدیدا نزدیک بزنی . Reloadـش هم خیلی طول میکشه ! با Retro خی لی حال نکردم البته الان تو آنلاین به کار نمیاد فقط شاتگان ! همچنان سینگل بازی نکردم . گرافیک فوق العادست . بهترین گرافیکی که رو کنسول دیدم . گیم پلی هم کاملا با اطمینان میتونم بگم برای من بی نظیره
ای بابا دست رو دلم نزار نوید....لایو انشالله اسفند ماه اینا میام(واسه هیلو هم نمیتونم بیام).... .
ولی حتما با bot ها تست می کنم.(البته تا یکشنبه باید سماق بمکیم)
+
راستی این که واسه بازی horde و beast کد میخواد ولی واسه بقیه mode ها نه درسته؟؟؟؟امتحان کردی خودت؟؟؟
.
.
یه نفر توی X360iso یه همچین تاپیکی زده،فعلا کسی دانلود نکرده ولی احتمالا تا 1 ساعت دیگه معلوم میشه فیک هست یا نه..........Gears of war 3 - xbox360 -clone - uncut-xgd2 rip
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویرایش:فیک بود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Leon-117; 23-09-2011 at 09:45.
یعنی واسه بازی کردنش باید 75000 تومن پول بدیم ؟ کرک نمیشه؟
فعلاً شخصی که تا الان باعث شده این همه بازی های جدید رو بازی کنیم(c4va) داره روی قفل بازی یعنی XGD3 کار میکنه بلکه بتونیم سعادت پیدا کنیم تجربه ی این شاهکار هم بدست بیاریم...
یه جا بازیو 80تومان میده یه جا 85تومان یه جا 110تومان!!!خب یعنی چی اونوقت؟
چه فرقی داره؟به نظرتون صبر کنم کپی خورشو بازی کنم یا اورج بخرمش؟
اگه تا اومدن فورزا4 این جریان کپی خور درست نشه دیگه فورزا رو نمیتونم تحمل کنم باید اورج بگیرم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)