دست پدرامم درد نکنه.واقعا شرمنده میکنند.آقا لوکر(ببخشید اسمتو نمیدونم)دستتون درد نکنه از این سایت ویدئو رو هم میشه دریافت کرد؟
دست پدرامم درد نکنه.واقعا شرمنده میکنند.آقا لوکر(ببخشید اسمتو نمیدونم)دستتون درد نکنه از این سایت ویدئو رو هم میشه دریافت کرد؟
از دوستان کسی میتونه زحمت بکشه از روی ویدئو از قسمتهای جدید که نشون داده شده عکس بزاره ممنونش میشم 100 مگ زیاده نمیشه دانلود زد بدجور تو کف این شماره هستم![]()
خواهش می کنم ، کار این سایت دانلود ویدیو از یوتیوب هست !نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست شما بیژن هستم !
Last edited by Locker; 26-06-2010 at 18:03.
من این فایل 100 مگی رو دانلود کردم فایل فشرده رو بدون هیچ اروری اکسترکت میکنم ولی فایلهای flv رو نه با kmplayer و نه با media player classic میشه باز کرد
حتی کدک های klite رو روی سیستم دارم ولی نمیدونم چرا باز نمیشه
شما با چه برنامه ای باز کردید؟
خواهش میکنم عزیزمنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم کاری نکردم
کیفیتشون تغییر نکرده و بالاترین کیفیتی بود که Youtube میداد ( 360p )
با برنامه media player classic - home cinema نسخه 1.3.1590.0من این فایل 100 مگی رو دانلود کردم فایل فشرده رو بدون هیچ اروری اکسترکت میکنم ولی فایلهای flv رو نه با kmplayer و نه با media player classic میشه باز کرد
حتی کدک های klite رو روی سیستم دارم ولی نمیدونم چرا باز نمیشه
شما با چه برنامه ای باز کردید؟
برای من با برنامه km player هم باز میشه با Windows Media Player هم مشکلی نداره
![]()
Last edited by d_a_n_t_e; 26-06-2010 at 18:38.
دقیقا PES2011 اگه کونامی بدقولی نکنه چند ماه دیگه میاد با تشکر
ممنون اسم منم جواد هست.
مرسی عزیزم
بالاخره تونستم با vlc player بازش کنم این پلیر میتونه فایلهایی که بد دانلود شدن رو تا حدودی ترمیم کنه
الان قسمت اول این Presentation یا معرفی رو دیدم که درباره آزادی freedom در پاس های بلند و هوایی و همچنین پاسهای کوتاه و زمینی و بود
توی این چند ماهی که xbox360 خریدم و فیفا رو باهاش بازی کردم میتونم بگم که سیباس یه کپی عالی از سیستم پاسکاری فیفا نکست رو پیاده سازی کرده
واقعا لذت بردم از این سیستم
در یه صحنه که پاسهای بلند در فضای پشت مدافعین رو نشون میداد کلی ذوق کردم چون واقعا یکی از کمبود های pes این بود که مثلا ما در ضد حمله از توی رادار میدیدیم که فضای پشت بازیکنای حریف خالیه ولی وقتی میخاستیم پاس بلند پشت مدافعین بدیم نقطه فرود توپ دو حالت بیشتر نداشت یا روی سینه بازیکنمون بود یا اونقدر سرعت داشت که تا وقتی بازیکنمون میخاست بهش برسه میرفت کنار خط اوت که فرصت از دست میرفت
حالا بقیه ویدئو ها رو ببینم میام میگم چی داریم امسال واسه pes
اینطور که دیدم قسمت بعدی در مورد دفاع کردن و شیوه های تدافعیه
سلام من این سوال را در تاپیک فیفا هم پرسیدم
ببینید در عالم واقعی وقتی مربی میاد تاکتیک تیم را که مثلاً 4-2-3-1 هست را به 4-4-2 کلاسیک تغییر مده مدتی زمان میبره تا بازیکنان به فرمیشن جدید عادت کنند.
سوال من اینه که در این بازی یا حداقل در این شماره جدید چنین مسئله ای وجود داره؟مثلاً من سیستمم را تغییر بدم و چندتا بازی تیم خوب عمل نکنه تا اینکه با سیتم مچ بشن.
متشکر
در معرفی سیستم تدافعی سیباس میگه که سه حالت برای گرفتن توپ از حریف وجود داره:
Pressing
close-down
holding-up
1)در پرسینگ که مثل همون گرفتن X در پلی استیشن خودمونه که بازیکن مدافع میاد وسریع پا میندازه واسه گرفتن توپ
Holding-up2) برای اینکه بازیکن مدافع با مهاجم صاحب توپ عقب بیاد تا به موقعیت مناسب برای توپگیری برسه استفاده میشه یعنی مدافع رو به توپ و پشت به دروازه خودی به عقب میدوه تا وقتی که شما فرمان بدید که پا بندازه یا تکل بزنه(انیمیشن رو به عقب دویدن مدافع و نگاه کردنش به پای بازیکن صاحب توپ خیلی عالی و طبیعی کار شده)
3)close-up تو این حالت فکر میکنم مثل حالتیه که شما مربع رو نگه داری که مدافع دوم بیاد و پرس رو بکمک شما انجام بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)