نه اینجا نه ...
همون اول
که میگه Take Cover. to the hoardings,
چهار نفر هستیم .
آتیش می گیره می میره
نه اینجا نه ...
همون اول
که میگه Take Cover. to the hoardings,
چهار نفر هستیم .
آتیش می گیره می میره
اونجا شما که میری جلو بهترین کاری که میتونی بکنی با space سریع خودتو جابجا کنی و از وسط حرکت کن
وقتی اون دو تا سرباز اولی رو کشتی همراه بقیه سریع به جلو برو و space هم بزن تا به دیوار اون اخر برسی بعد دیگه
یه چند نفری رو میکشی میری جلو.......
بعضی از قسمت های بازی به صورت یک قطعه نمایش هست که در حین اتفاق افتادن بازی به شما یک کلید یا کلیک (روی کیبورد یا موس ) رو نشون میده که باید سریع اون کلید رو بزنید این حالت در بعضی از قسمت های بازی تا اخر وجود داره فقط دقت کنید وقتی این منظر ها رو نمایش میده این کلید ها هم ظاهر میشن حالا یا به صورت راست کلیک که یک مستطیل رو باید پرکنید یا دکمه های a s d w برای جنگ های تن به تن مثل مشت بازینه اینجا نه
همون اولیادم هست وقتی اژدها نزدیکمون میشد من فقط میدیدم که اواتارم و پادشاه با اون راحبه و سرباز اتیش میگیرن و بازی تموم میشه ولی یک دکمه همون موقع ظاهر میشد (اگه اشتبا ه نکنم یادم نیست) که باید اون رو سری می زدید
دقت کنید به وسط صفحه کلیدی ظاهر نمی شه ؟
Last edited by IvIoI-IsEn; 14-09-2011 at 10:33.
انصافا گیم مضخرفیه
ممنون دوست عزیز .
بالاخره به هر طریق بود رفتم .
چقدر مبتذل
مثل داوینچی کد ؟
اه اه ...
مبارزه هاش منو یاد پرنس آف پرشیای اون قدیما می اندازه !
نه همجین دکمه ای ظاهر نمیشه .
من این بازی رو خریدم ولی هنوز وقت نکردم بازیش کنم
این بازی مثل قبلیه چیزهم داره
![]()
تا دلت بخوادچیز هم دارهتازه وقتی میری اونجا میتونی از بینشون هر کدومشونو که بخوای انتخاب کنی تو هر مر حله ای هم که میری یکی از اون کمپ ها اونجاست غیر از قسمت اخر بازی
![]()
سلام
کمی از بازی رو جلو رفته ام
الان اونجا هستم که از دست اون دراگون ( اون پرندههه ) در رفته ایم
جلوی یک در ایستاده ام و 2 نفر دارن به در میکوبن و باز نمیشه . در ت.ریه و بقیه دوستان اونجا موندن منتظر
نوشته یک راه دیگه پیدا کن
کلی اون مسیر رو رفتم و داخل اون محوطه گشتم ولی چیزی پیدا نشد
شما الان متوجه شدید من کجام ؟؟ چی کار کنم ؟؟؟
تو محوطه دنبال یک در به اینصورت فکر کنم می گشتید و بعد باید با ard ساین بشکنیشک راه دیگه پیدا کن
![]()
در نهایت وقتی وارد قلعه شدید در اخر با 6 تا سرباز یکجا روبرو میشید که کلید دست یکی از اونهاست از راهی که اومدید برگردید
در اونجا یک دروازه هست که با کلید بازش میکنید و بعد باید چرخ دنده رو بچر خونید (با زدن سریع کلیک سمت چپ موس) (چرخ دنده و اون دروازه کنار هم هستن تو همون دری که به واسطه اون وارد حیاط میشدید و با 6 سرباز در گیر شدید )
![]()
Last edited by IvIoI-IsEn; 15-09-2011 at 14:06.
سلام ببخشید میشه راهنماییم کنین یه آیتمی است که میگه یک رز برای یادگاری پیداکنین نمی دونم کجاست لطفااگه میشه بدجوری توش گیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)