سلام
سایت gsm.ir از دیروز بررسی تخصصی این گوشیو گذاشته
گفتم شاید براتون جالب باشه
فعلا...
سلام
سایت gsm.ir از دیروز بررسی تخصصی این گوشیو گذاشته
گفتم شاید براتون جالب باشه
فعلا...
550 باشه که من روز اول بیاد خریدمقیمت این گوشی هنوز در ایران مشخص نشده؟؟؟؟
میگن wave حدود 470 تومان ! اگه قرار باشه این گوشی هم حدود 500 تا 550 باشه ، فکر کنم خریدش به صرفه تر باشه !
ولی گفتی به صرفه یه مقدار کم لطفی کردی خیلی از گوشیهایی که حتی هم رده کهکشون نیستن![]()
موقع ورود به بازار ایران 900 تومن بودن
این گوشی با این مشخصات حتی بعد از افت قیمت هم با گارانتی زیر 700 نمیاد.
همين كه سروش ميخواد بخرتش ... بهترين دليله براي اينكه من نخرمش !
اسپم زدايي :
بنظرتون اين گوشي رمش چقدره.؟!![]()
سلام
من فکر میکنم چون Wave دارای سیستم عامل خود سامسونگ هست، استراتژی سامسونگ هم اینه که هم گوشی های خوب و کارآمد با بادا معرفی کنه هم ارزون. یکی از دلایل این که Wave ارزونه همینه![]()
Last edited by aliugd; 08-06-2010 at 19:17.
آخه گوشی WAVE واقعا معرکه هست و اگر 470 باشه تازه با گارانتی ! ارزش خرید داره.....
من i9000 رو به خاطر صفحه نمایش بزرگتر و شاید هم جا افتاده تر بودن سیستم عامل می پسندم
اما اگر قرار باشه اختلاف قیمت بیش از 150 باشه .....دیگه شرمندش میشم![]()
زير 700 كه ديگه نيست .. چقدر تو سر مال ميزنيد...
wave هم بخاطر اين ارزونتره چون باداست و سامسونگ ميخواد دست مردم بيفته تا كاربرانش زياد بشن .. شايد سر همين مسئله از سودش گذشته ... ولي اين گوشي كه چنين موقعيتي نداره ...
یک سوال دیگه ، نرم افزار ها و بازی های آندروید هم پولیه؟؟؟؟
بادا رو نگاه می کردم ، دیدم که اکثر یه مبلغی کنار نرم افزار و بازی ها گذاشتن ، هرچند خیلی کمه اما به هر حال ما پول بده نیستیم![]()
اره بابا پوليه .. دانلودشم سخت تره ...
البته يك خوبيه كه galaxy s داره اينه كه علاوه بر فروشگاه اندرويد در گوشي ايكنش موجوده app store خودش هم موجوده .. به اين معني كه اگر احيانا گوگل خواست تحريمي انجام بده يا نتوني برنامه بگيري .. بتوني از فروشگاه خود سامسونگ برنامه رو بگيري ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)