سیگیت خوبه یا سامسونگ؟
سیگیت خوبه یا سامسونگ؟
خواهش میکنم ....
در کل هارد قطعه ای هست که بسیار مهم و حیاتیه و هر شرکت سازنده ای نمیتونه بدون استاندارهای لازم با کیفیت بالا اون رو تولید کنه پس همه شرکتهایی که اسم و رسمی تو این ضمینه دارن مطمئنا تولیداتی با سطح کیفی بالا رو روانه بازار میکنن .....
به غیر از هاردهای مکستور مه البته حدود 6 سال پیش توسط سیگیت خریداری شده من بهت توصیه میکنم وسترن رو بگیری .....
بقیه هم مثل سیگیت / سامسونگ / هیتاچی اینا هم مشکلی ندارن اما الان بازار هارد در خارج ایران هم برای وسترن مطلوب تر هست .
مرسی عزیزم ایشالا موفق باشی![]()
وسترن میگیرم
حالا كه مكستور توسط سيگيت خريداري شده يعني هاردهاي مكستور وسيگيت يكي هستن وكيفيتشون هم يكيه يا نه سيگيت ومكستور با اينكه مال سيگيته اما با هم تفاوت دارن؟
نه در حقیقت مکستور شده زیر مجموعه شرکت سیگیت و هارد هم به صورت جدا تولید میکنه ... سری جدید دیاموند مکس 20 21 هست . تو بازار هم به عنوان مکستور شناخته میشه .
جناب آقای شهرام 100% وسترن بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل با مدل فرق میکنه اینطور نظر دادن اصلا صحیح نیست، هرکسی نطری میده اینطوری، درستم هست چون در مدل های مختلف هاردها متفاوتند و هر هاردی در هر مدلی میتونی نسبت به بقیه بهتر باشه مثلا تو هاردهای 500 گیگی بهترین مدل فعلا برای Western هست با سری Black Caviar که 32 مگ بافری هستن ولی فکر نکنم تو بازار ما باشه اگر نبود سیگیت 7200.11 میتونه انتخاب بعدی باشه .
مار برد من ساتا رو پشتيباني نميكنه . من يه هارد ميخوام بگيرم با ظرفيت 320 گيگ . چي پيشنهاد ميكنيد ؟؟؟ با چه قيمتي؟؟؟ و از كجا بگيرم خوبه؟؟؟ تهران ساكن هستم ؟؟؟؟
مكستور؟؟ هيتاچي؟؟؟؟؟ سيگيت؟؟؟؟؟
فعلا بهترین هارد های موجود در رده 7500 هاردهای Spinpoint F1 سامسونگ هستند که از پلاتر های حجیم تر استفاده میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)