تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 56 اولاول ... 44450515253545556 آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 555

نام تاپيک: بررسي هارد هاي موجود (شركت كنيد)

Dreamland
    Guest

پيش فرض

سیگیت خوبه یا سامسونگ؟

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیزم مرسی از محبتی که کردی
    آخه همه میگن سیگیت نظر شما چیه؟
    خواهش میکنم ....

در کل هارد قطعه ای هست که بسیار مهم و حیاتیه و هر شرکت سازنده ای نمیتونه بدون استاندارهای لازم با کیفیت بالا اون رو تولید کنه پس همه شرکتهایی که اسم و رسمی تو این ضمینه دارن مطمئنا تولیداتی با سطح کیفی بالا رو روانه بازار میکنن .....

به غیر از هاردهای مکستور مه البته حدود 6 سال پیش توسط سیگیت خریداری شده من بهت توصیه میکنم وسترن رو بگیری .....

بقیه هم مثل سیگیت / سامسونگ / هیتاچی اینا هم مشکلی ندارن اما الان بازار هارد در خارج ایران هم برای وسترن مطلوب تر هست .

Dreamland
    Guest

پيش فرض

خواهش میکنم ....

در کل هارد قطعه ای هست که بسیار مهم و حیاتیه و هر شرکت سازنده ای نمیتونه بدون استاندارهای لازم با کیفیت بالا اون رو تولید کنه پس همه شرکتهایی که اسم و رسمی تو این ضمینه دارن مطمئنا تولیداتی با سطح کیفی بالا رو روانه بازار میکنن .....

به غیر از هاردهای مکستور مه البته حدود 6 سال پیش توسط سیگیت خریداری شده من بهت توصیه میکنم وسترن رو بگیری .....

بقیه هم مثل سیگیت / سامسونگ / هیتاچی اینا هم مشکلی ندارن اما الان بازار هارد در خارج ایران هم برای وسترن مطلوب تر هست .
    مرسی عزیزم ایشالا موفق باشی

Dreamland
    Guest

پيش فرض

وسترن میگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdy.delshekaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خواهش میکنم ....

حالا كه مكستور توسط سيگيت خريداري شده يعني هاردهاي مكستور وسيگيت يكي هستن وكيفيتشون هم يكيه يا نه سيگيت ومكستور با اينكه مال سيگيته اما با هم تفاوت دارن؟

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا كه مكستور توسط سيگيت خريداري شده يعني هاردهاي مكستور وسيگيت يكي هستن وكيفيتشون هم يكيه يا نه سيگيت ومكستور با اينكه مال سيگيته اما با هم تفاوت دارن؟
    نه در حقیقت مکستور شده زیر مجموعه شرکت سیگیت و هارد هم به صورت جدا تولید میکنه ... سری جدید دیاموند مکس 20 21 هست . تو بازار هم به عنوان مکستور شناخته میشه .

7. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Dreamland
    Guest

پيش فرض

جناب آقای شهرام 100% وسترن بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مدل با مدل فرق میکنه اینطور نظر دادن اصلا صحیح نیست، هرکسی نطری میده اینطوری، درستم هست چون در مدل های مختلف هاردها متفاوتند و هر هاردی در هر مدلی میتونی نسبت به بقیه بهتر باشه مثلا تو هاردهای 500 گیگی بهترین مدل فعلا برای Western هست با سری Black Caviar که 32 مگ بافری هستن ولی فکر نکنم تو بازار ما باشه اگر نبود سیگیت 7200.11 میتونه انتخاب بعدی باشه .

10. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مار برد من ساتا رو پشتيباني نميكنه . من يه هارد ميخوام بگيرم با ظرفيت 320 گيگ . چي پيشنهاد ميكنيد ؟؟؟ با چه قيمتي؟؟؟ و از كجا بگيرم خوبه؟؟؟ تهران ساكن هستم ؟؟؟؟
    مكستور؟؟ هيتاچي؟؟؟؟؟ سيگيت؟؟؟؟؟

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

فعلا بهترین هارد های موجود در رده 7500 هاردهای Spinpoint F1 سامسونگ هستند که از پلاتر های حجیم تر استفاده میکنن.

13. این کاربر از M659 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •