ماکسیمم 20 روز دیگه! میرسن ایران!
به نظر من بودجه تون رو افزایش بدید ، ارزشش رو داره!در ضمن کانفیگ خوبو بی خیال مدلی که میشه با این قیمت تهیه کرد چه هستش؟ممنون
به نظر من بودجه تون رو افزایش بدید ، ارزشش رو داره!در ضمن کانفیگ خوبو بی خیال مدلی که میشه با این قیمت تهیه کرد چه هستش؟ممنون
من بیشتر سوالم این بود که ایا قیمت این mac book pro 13inch جدیدا الان با همون قیمت 1250 دلار میشه تو چین خرید؟
دوست که نمیتونم بگم چون همچین ادمایی رو اصلا قبول ندارم اینایی که اینجا دارن بحث میکنن حد اقل چند ماهیست که دارن از مک استفاده میکنن یا بعضی مثلm24 حدود ۶ سال یا مثل من ۱ سال پس لطفا تاپیک رو بهم نریز و اگه سوالی داشتی بپرس چون واقعا صلاحیت اینکه در مورد اپل نظر بدی رو نداری![]()
عذر می خوام من هی سوال می کنم..اما میشه لطف کنین بفرمائین حدودا قیمتش چنده؟
یعنی من چقدر دیگه بودجه خودمو اضافه کنم؟؟اصلا مدلش چی هست و config?
من اصلا با apple اشنایی ندارم به نظرتون واقعا میارزه؟؟آخی vaio با کانفیگ خوب و بدون دردسر ویندوز الان با 1200 یه چیز توپ مثل ccw میشه خرید..اما من واققعا واسه صفحه تاچ و mac اومدم..خیلی تعریف می کنن دیگه گفتم بی خیاله ضرر 400 هم میزارم روش اما انگار گرونتر از این حرفاست...لطفا بیشتر و بهتر مجابم کنین که پشیمون نمیشم![]()
ببین ، قیمت 1250 دلار مربوط به اپل استور آمریکا ست!
اگر قیمت اپل استور کشور چین رو می خوای ، تو سایت اپل چین رو انتخاب کن و قیمت ها رو ببین!
ولی مسلما یه خورده بالاتره! (البته یه خورده نه مثل ایران!)
خواهشا جواب این افراد رو ندین! (این افراد با قصد بهم زدن این تاپیک اینجان وبس!)
ارزش وقت من و شما بالا ست ، چرا با کل کل با یکسری افراد نادان تلف می کنیدش ؟؟؟؟؟؟!!!!
ممنون از همکاریتون!
Last edited by Microsoft24; 27-04-2010 at 21:41.
عذر می خوام من هی سوال می کنم..اما میشه لطف کنین بفرمائین حدودا قیمتش چنده؟
یعنی من چقدر دیگه بودجه خودمو اضافه کنم؟؟اصلا مدلش چی هست و config?
من اصلا با apple اشنایی ندارم به نظرتون واقعا میارزه؟؟آخی vaio با کانفیگ خوب و بدون دردسر ویندوز الان با 1200 یه چیز توپ مثل ccw میشه خرید..اما من واققعا واسه صفحه تاچ و mac اومدم..خیلی تعریف می کنن دیگه گفتم بی خیاله ضرر 400 هم میزارم روش اما انگار گرونتر از این حرفاست...لطفا بیشتر و بهتر مجابم کنین که پشیمون نمیشم![]()
دوست عزیز در لینک زیر می تونی مشخصات مک بوک پرو ها رو ببینی و خودت مقایسه کنی.قیمتش هم همونی که تو سایت اپل هست + حدود 250 هزار تومن در ایرانه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by youhanna_123; 27-04-2010 at 22:02.
یعنی با اون چپیه باید چیزی ریخت توی آیپد؟
به نظر شما من که الان آیپد گرفتم وقتی که آیپد تری جی و مدل های دیگه اومد برای این که دلم نسوزه چی کار کنم؟
اونا رو هم بخرم؟
یوهنای عزیز به نظر من بیخیال شو..ارزش نداره خون خودتو کثیف کنی..و همینطور شما m24 عزیز
یه سایتی به وجود اومده دارن همه استفاده می کنن..از اینکه m24 یه خورده تند مزاج هستن و رک , شکی درش نیست!!
من با اینکه 24 ساعته اومدم تو این سایت , هر چی جرو بحث دیدم همش با دوست خوبم m24 هست اما اینکه ایشون اطلاعاته خوبی در اختیار کاربران می ذارن اجتناپ نا پیره اما شما هم حق دارین ایشون نباید با لحن بد و توهین امیز صحبت کنند..
به نظرم جفتتون بی خیال شین چون واقعا قوانین سایت چیز دیگه ایی رو میگه!!
m24 شما که واقعا قصد اطلاع رسانی دارین و اینقدر با حوصله وقت میذارین بهتر نیست روابط بهتری با کاربران داشته باشین؟؟ممنون از راهنمایی های خوبتون واقعا خسته نباشین فقط لطف کنین کاراتون در جهت بسته شدن سایت نباشه..ممنون
گستاخیه منو به بزرگیتون ببخشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)