ولی اگه خوب نیگاه کنی کسی رو پیدا میکنی که ادعا میکنه 128 سرعتش 2 مگه تست هم گذاشته![]()
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
ولی اگه خوب نیگاه کنی کسی رو پیدا میکنی که ادعا میکنه 128 سرعتش 2 مگه تست هم گذاشته![]()
این مشخص میکنه اون فرد یا داره دروغ میگه یا همون کلفتی هست که گفتم![]()
آهـنـی را کـه مـوریـانــه بـخــورد --------------------نتوان برد از او به صیقل، زنگ
با سیه دل، چه سود گفتن وعظ -----------------نـرود مـیـخ آهـنـین در سنگ
دوستان چه خبره اینقد دعوا میکنه. یکی دیگه داره پولشو به جیب میزنه اونوقت شما سر چند کیلوبایت سرعت هی با هم بگو مگو میکنید.
آقا بیخیال شید دیگه.
من که چیز بدی نگفتم دارم میگم به هر کسی نمیدن حالا یکی ادعا داره من چی کار دارم
اصل موضوع اینه که به هر کسی نمیدن ادعا و اینا چیز دیگریست.
من جواب دادم دنبال دعوا نبودم
اصلا ایشون بجا 2 مگ 10 مگ داشته باشه برا خودشه حالا نور چشمی هست یا هر چیز دیگه به ما ربطی نداره منم مطمئن باشید اگه راهی بود برام که بتونم سرعت بالاتر بگیرم میگرفتم بعد تستم میذاشتم
نشون میدادم که گرفتم بعد میگفتم که چجوری گرفتم تا بچه ها هم بتونن از راه من استفاده کنن.
Last edited by isbn; 14-02-2010 at 17:12.
بالاخره اونایی که این سرفصل رو دنبال میکنن خودشون میفهمن چی به چیه ولی نتیجه این ماجرا اینه:
الحمد الله الذی جعل اعدا,من السفها
مثله بچه ها ...تو رو خدا نیگاشون کن
ملت افتادن جون هم
اون دوتمون حرف قشنگی زد یکی دیگه داره الان میخوره شماها مثل بچه ها دارین توی سر و کله هم دیگه میزنین
صبر کنین عزیزان درست میشه
همه چی درست میشه
روشهای بهتری هست که هم ارزونتره هم قی/تر میلتر تو کارش نیست
فقط اندکی صبر کنید. این پهنای باند به درد خودشون میخوره یک مگ دادن ملت رو انداختن به جون هم اینو توی خارج بگی بهمون میخندن و اینجا دارن سرش دعوا میکنن واقعا مسخره است یه خورده صبر کنید صبر داشته باشید همه چی درست میشه ...
سلام! آقا من منطقه مخابراتي توحيدم! دقيقا بايد چي كرا كنم كه اي دي اس ال بگيرم؟؟؟
مرسي؟
دعوا هاتون رو ببريد در پيام هاي خصوصي
الان 512 فناوا دارم با سرعت دانلود 55~60
پينگ مناسبي براي بازي نداره و نوسانش زياده و از همه مهمتر ip invalid staticداره و ip nat به هيچ وجه بعد از dc يا خاموش روشن كردن عوض نميشه.
سه تا سوال:
1)ميشه با ارائه ي مدارك و كارت يه دانشجوي كارشناسي ارشد (دوستم)سرعت 512 گرفت؟
2)سرعت دانلود و آپلود سرويس 128 چند هستش و وضعيت پينگش چجوريه و چنده؟
3)مراكز مخابراتي كه الان سرويس ميدن كدام هستند.مركز امامت راه افتاده؟
اگه امكان داره downstream و upstream رو هم بفرماييد در سرويس 128
Last edited by dvb_hamed; 14-02-2010 at 23:43.
رهام جام اول باید برید مرکز ببینید بهتون پورت میدن دوم اینکه فیش پرداختی تلفن همون اخرین قبضتون که تصفیه شده باشه
به اضافه مالک تلفن
حامد خان اگه مایه شو داری و دانلود سنگین داری توی همون فن اوا بمون !
چون توی مخابرات محاله بدون پارتی 512 گیر بیاری ضمن این که برای 128 متوسط 14 تا 15 دانلود داری نهایتش و upstream مزخرفش هم حدود 6 هست که من بدبخت با دوتا سیستم توی خونه دارم دیوونه میشم وقت عادیش که لاکپشته اگر هم دانلود بزنم که حتی یه گوگل هم نمیاد بقیه اش پیشکش.
ولی برای وبگردی اسنافا این مبلغ خوبه ضمن اینکه سیستم هم بزاری تا صبج روشن همش 300 مگ گیرت میاد
برای دانلود کم حجم خوبه ولی برای مدرک دوستت بهش بگو حتما یه طرح مزخرفی ( حتما در رباطه با ابادانی مملکت عزیزمون باشه ) برداره ببره بگه میخوام میهن رو توسعه بدم مرکز ویلا توی ولیعصر اقای کاووسی مسئولشه کلا همه رو پاس میدن اونجا من پیش کله گنده تر از اونم رفتم و گفتم مهندسیم و کارم اصلا روی سایهاست کارم طراحی وبه برگشت گفت به اینترنت ربطی نداره ! پس حواست باشه سوتی ندی
بقیه اش هم که دیگه به مهندسی اجتماعی خودت برمیگرده !این که چقدر دست و دل باز باشی و زیر میزی دوستان عزیز رو پرداخت کنی.
سئوالی بود در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)