کیفیت فیلمبرداری HD گوشی i8910 بالاتره یا این؟
این جواد جواد چیه...........ول کنید بابا...........مگه میخوای پز اینو بدی که کسی نداره؟............من فقط بخواطر خود گوشیه که میخوام بخرم............![]()
فريم ريت اين گوشي ثابت تره... حالا آپديت هم بياد خيلي بهتر ميشه....کیفیت فیلمبرداری HD گوشی i8910 بالاتره یا این؟
فریز نمیشه ! افت فریم نداره و البته کیفیت صدای خیلی بهتری هم داره !فريم ريت اين گوشي ثابت تره... حالا آپديت هم بياد خيلي بهتر ميشه....
تازه فوکوس هنگام فیلمم بهش اضافه کن !
هم کیفیت فیلمش خوبه
هم صداش
هم فریمهاش ثابت هستند
و دوستان گفتن فوکوس هم داره که مزیت خوبیه
بعدا یک فیلم میذارم تا فوکوس کردنش را دقیقا ببینید
تازه بعد از اپدیت مطمئنا بهتر خواهد شد ...
با سلام به همگی دوستان خوبم
بالاخره من از تهران برگشتم و الان توی وطن خودم رامسر دارم زندگی میکنم!!
بابا اعصابتون توی تهران خرد نمیشه؟ واااااااااااای
خب.
سوار ماشین شدیم و پیش به سوی علاء الدین.
همه طبقات علاء الدین رو بالا و پایین کردیم و از همه جا قیمت گرفتیم. یکی میگفت ویواز با گارنتی اصلی 430 یکی میگفت بدون گارانتی 450!! خلاصه اینکه خیلی انتخاب سخت شده بود و معلوم نبود کدوم اصلی و کدوم تقلبیه.
همینطور که میدونین هدف اصلی من برای خرید گوشی ویواز بود اما...
وقتی قیافه ساتیو رو دیدم واقعاً شوکه شدم. خیلی خوشگل بود و نسبت به ویواز خیلی امکاناتش جالب تر بود.
رفتیم قیمت گرفتیم:
505 - 515 - 490 - 460 - 480
توی اون مغازه ای که 480 میداد رفتیم و ظاهراً که نمایندگی اصلی سونی اریکسون و پارس کامتل بود.
با خودم گفتم یعنی اختلاف ساتیو با ویواز فقط 40 هزار تومانه. یه مقایسه سریع پیش خودم کردم و انتخابمو کردم.
فروشنده بلافاصله کارتن پلمب و بسته بندی شده ساتیو رو برام باز کرد و تمام وسایلش توش بود و گارنتی و کارتش هم توی جعبه بود و خلاصه همه چیزش عالی بود و ما هم خریدیمش
وااااای
عجیب گوشیی ای هستش. یه مقدار باهاش فیلم گرفتم و به جرات میتونم بگم که کیفیت VGA ساتیو فوق العاده هستش. کاملاً روون و بدون حتی نویز. توی تاریکی مطلق اصلاً نویز نمیندازه. عکسش که دیگه در موردش صحبت نکنم بهتره.
خلاصه کلام بعد از این همه تحقیق در مورد ویواز و عکس و سمپل و ویدئو و از این کارا من انتخابم عوض شد و در یک عکس العمل انقلابی ساتیو رو اتتخاب کردم.
از همه دوستان خوبم در این تاپیک به خاطر راهنمایی هایی کهه منو کرده بودن تشکر میکنم و امیدوارم خوب و خوش باشین.
ما رفتیم تاپیک ساتیو داران
Bye
مبارکت باشه
ساتیو نیز گوشی خوبی هست
و هر دو اینها از بهترین گوشیهای سونی اریکسون هستند
Last edited by golmohammadi; 21-04-2010 at 14:40.
بچه هایی که گوشیو دارند چند تا سمپل بذارند از این مشکلی که دوستمون بهش اشاره کرده اند.(ضعیف بودن عکس از نظر جزییات)
راستی آقا حمید(توتال)ان 86 را فروختی یا داریش؟اگه داریش چند تا عکس برای مقایسه بذار..
گل محمدی جان شما چی؟ان 86 را فروختی؟چند فروختی؟
بله فروختم.300
گل محمدی هم فروخت.
نه دوربین ویواز خیلی خوبه تو روز.به پایه ان86 هم میرسه تغریبا.حتی تو بعضی محیط ها شایدم بهتر بگیره.
تویه حالتی که نور کم میشه مثله عصر ها و شب از ان86 کم میاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)