آقا یاد نده دیگه ، همینطوری آرامش نداریم از دست چیتر های موجود ... باز لول آپ کردن خوبه این ایم بات و این صحبتا گند میزنه به معنای حقیقی به بازی !!!
آقا یاد نده دیگه ، همینطوری آرامش نداریم از دست چیتر های موجود ... باز لول آپ کردن خوبه این ایم بات و این صحبتا گند میزنه به معنای حقیقی به بازی !!!
بهش گفتم.....الان ویرایش میکنه...شما به خودت مسلط باشآقا یاد نده دیگه ، همینطوری آرامش نداریم از دست چیتر های موجود ... باز لول آپ کردن خوبه این ایم بات و این صحبتا گند میزنه به معنای حقیقی به بازی !!!![]()
چه فایده همه چیت میزنن
یکی وال هک میزنه ،یکی درجه 70 میشه،یکی گانر میزنه،یکی ایمبات میزنه
و بسیاری از دوستان همهرو با هم میزنن
این نشون میده که بازی این عزیزان خیلی خیلی ضعیف هست
نمیدونم میخوان چی رو ثابت کنن
وقتی یارو میبینه که چیت زدی نمیاد بگه که چقدر قوی هست.فقط بهت ناسزا میگه
واقعا خجالت داره،به خدا تابلو میشین،همه میفهمن چیت میزنید.سعی کنید بازیتونو قوی کنید.ایمبات گند میزنه به shooting گیمر
من که ترجیح میدم دونه دونه اسلحه بگیرم و اپگریت کنمشون.
وهر کس که ببینم چیت زده اسمشو تو پست میگم
سلام .
دوستان شما چطوری همدیگرو پیدا میکنین ؟شانسی ؟
سلام چرا وصل نمیشه تو بازی !
وقتی بازیکن پیدا می کنه بعد از 5 ثانیه تو همون لابی مگه نمی تونه با استیم اتصال برقرار کنه !
پچ 175 رو هم ریختم چرا نمی شه !!!
توروخدا زور بگین که فقط 1.5 روز تا آخره دمو بازی مونده !
سلام
فکر کنم پچ 172 را هم بلاک کردند
لطفا اقدام کنید
دوستان من الان میخوام برم این بازیو تهیه کنم لطف کنین این سوالو جواب بدین من تکلیفمو بدونم میشه باهاش آنلاین بازی کرد مشکلی نیست؟ چون من اول تاپیکم خوندم ولی انگار خیلی دنگو فنگ داره کلی...
میتونید بگید برای آنلاین چه کارایی لازمه؟ اول از همه آنلاین در Lan چی هست ؟؟؟ بعدش اگه اشتباه نکنم باید یه برنامه به اسم استیم نصب کنم بعد باهاش یه بازیو دانلود کنم ...
در کل این پست اول خیلی گیجم کرده یکی اگه توی پستا آموزش راحتتری دیده به ماهم بگه یا خودش قشنگ برای من که مبتدیه صفرم توضیحی بده ممنون میشم
صفحه ی 53 رو اگه بخونید گفته شده باید پچ 1.0.174 رو دانلود کنین![]()
عزیزم نارحت نشی ها
ولی واقعا خراب کردی
وقتی اینو نصب می کنی هی zero gear می ره رو auto update هر کار هم بکنی دوباره می ره رو اتو اپدیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)