تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 428 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

یه مسئله ای هست که لازم دیدم عنوان کنم.

اگه کسی مشکلی با Lightmass Importance Volume داشت خواهشن هی بهش نگین اون تیک Lightmass رو برداره. چند صفحه قبل تر هم دیدم یکی دیگه از دوستان این کارو پیشنهاد داده بود.

شما با این کار عملا دارین نورپردازی خفنی که Unreal 3 داره رو از بین می برین و از نورپردازی Unreal 2 که مال 6 سال پیشه استفاده می کنین. برای حلش راهی که تو پست بالا گفتم رو انجام بدین. اون کار به اضافه ی KillZ کارهای ساده و مهمی هستند که باری هر مپ باید انجام بشه.

راستی دومین مزیت وجود Lightmass Importance Volume کاهش خیلی زیاد زمان بیلد هست. قابل توجه دوستانی که از زمان های بیلد طولانی گله مندند.

فعلا.

2. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

واقعا ممنون درست شد
    از صبح داشتم با ابزاراش ور میرفتم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

واقعا ممنون درست شد
    از صبح داشتم با ابزاراش ور میرفتم
    خواهش می کنم.

ولی شما اگه UDK رو روی اصولش یاد نگیری از این جور مشکلات ساده زیاد برات پیش میاد. برای استارت هم می تونی از همون ویدئوهایی که Zak Parrish واسه UDK درست کرده شروع کنی. قبلا آدرس یه فروشگاه رو بهت دادم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا از اونجا بگیر یا از سایت خود UDK دانلود کن. رایگانه و لینکاش هم دایرکته. در هر صورت حتما با اونا کار کن.

امیدوارم دیگه زیاد واست مشکل پیش نیاد. فعلا.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

اون نسخه ی آوریل UDK رو که گفتم حتما بگیرین. زمانی هم که گرفتین اول مپ جدید GDC_FeaturesDemo که توش هست رو باز کنین و چکش کنین. همون طور که از اسمش پیداس یه سری از ویژگی های موتور که تا حالا ندیدین رو توش استفاده کرده که واسه یاد گیری خیلی خوبه. در ضمن طبیعتش هم زیاده. این عکسارم ازش میذارم واسه اینا که نگرفتن دلشون آب شه عکسا رو بزرگ کنین و ببینین:

اول می خواستم عکس نذارم که بزرگ نشه ولی راستش دلم نیومد اینارو نبینید. اگه دردسر نداشت که اصلا یه ویدئو از مپ در حال اجرا می ذاشتم که اونایی که نمی تونن دانلود کنن ببینن.

فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 23-05-2010 at 11:10.

6. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arealsin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

طبیعتش داره طبیعته CryEngine رو کنار میزنه!!

8. این کاربر از arealsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من یک سوال مبتدی دیگه دارم
    چطوری چند تا اتاق بسازم وقتی اتاق میسازم توی همون اتاق اولیه به وجود میاد نمیتونم تکونش هم بدم
    و این مدلها و مپهای این موتور رو رو از کجا دانلود میکنید من چند تا مپ داشتم خواستم بیارمش توی این موتور نشد

داره خودمونی میشه Dark000prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

14

من و 2 3 تا از دوستام چند وقته که می خوایم یه تیم تشکیل بدیم و بازی بسازیم .
    این تصمیم اگه ابزارش باشه جدیه و می خوایم به مرحله ی در آمد برسونیمش.

من خودم دارم 3d max یاد می گیرم و یه خورده C++ بلدم . ایشالا چیز دیگه ای هم لازم باشه یاد می گیرم .
    اونیکی رفقام آهنگ میسازن و photoshop و برنامه نویسی و اینا بلدن .

اگه بخوایم جدی کار کنیم ،
    چه زبان برنامه نویسی و چه نرم افزار 3 بعدی لازمه ؟
    اگه دانش و توانایی های لازمش رو داشته باشیم ، با این udk میشه بازی ساخت و فروخت ؟
    Last edited by Dark000prince; 23-04-2010 at 14:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عزیز برای ساخت چند تا اتاق شما وقتی اتاق اولت را ساختی باید براش قرمز رنگ را جابجا کنی و به محلب که می خواهی اتاق بعدی ساخته بشه ببری . اگه هم جابجا نمی شه از بالا تو منو translate را انتخاب کن.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من و 2 3 تا از دوستام چند وقته که می خوایم یه تیم تشکیل بدیم و بازی بسازیم .
    این تصمیم اگه ابزارش باشه جدیه و می خوایم به مرحله ی در آمد برسونیمش.

من خودم دارم 3d max یاد می گیرم و یه خورده C++ بلدم . ایشالا چیز دیگه ای هم لازم باشه یاد می گیرم .
    اونیکی رفقام آهنگ میسازن و photoshop و برنامه نویسی و اینا بلدن .

اگه بخوایم جدی کار کنیم ،
    چه زبان برنامه نویسی و چه نرم افزار 3 بعدی لازمه ؟
    اگه دانش و توانایی های لازمش رو داشته باشیم ، با این udk میشه بازی ساخت و فروخت ؟
    سلام دوست عزیز

در مورد سوال آخر، بازی Geras Of War 2 که جایزه ی بهترین بازی تاریخ و بهترین گرافیک بازی های ویدئویی رو گرفت با موتور UE3 نوشتن، که الان جدیدترش همین UDK هست که جلو شماست. می تونی سرچ کنی و عکسها و نقد های بازیشو پیدا کنی. توی موتور های تجاری هم پر استفاده ترین و البته یکی از گرانترین ها همین UE3 هست. که خوشبختانه UDK این قسمت گرانی رو حذف کرده.

شما در صورتی که 1.می خوای کار عالی در بیاری که مشتری حاضر به خریدش باشه، و 2.اهل کار هستی و حاضری سخت تلاش کنی، این موتور بهترین گزینه ی شماست. یکی به دلایلی که بالا گفتم و یکی هم به دلایل مالی. برای بازی Free شما هیچ پولی لازم نیست به Epic Games (سازنده ی UDK) بپردازی. برای بازی تجاری هم این قدر شرایط خوبی داره که من هیچ وقت انتظارشو نداشتم. یه مثال می زنم برات:

شما می یای یه پروژه ی بازی با UDK شروع می کنی. 6 ماه زمان ساخته، توی این 6 ماه هیچ پولی نمی دی. با خیال راحت به ساخت بازیت می پردازی. بعد از 6 ماه تصمیم به فروشش می گیری. 99 دلار باید اول کار بدی برای لایسنس به Epic که ربطی به قسمت مالی نداره و بیشتر مربوطه به قوانین تجاری آمریکا. حالا شما 5000 دلار اولی که در میاری کامل مال خودته، پس نگران حقوق 3-2 نفری که برات کار می کنن نیستی. بعد از این 5000 تا هر چقدر که در بیاری 25 درصدش مال Epic هست، مثلا اگه 3 ماه اول 25000 در آوردی، باید 5000 دلار به Epic بدی. نسبت به موتوری که بهت داده پول ناچیزیه. در ضمن عملا پولی نیست واسه Epic. قبلا اگه می خواستی لایسنسی از Epic بگیری، باید 200000 تا 400000 دلار پیاده می شدی، اون هم اول کار،نه بعد از فروش. این از بحث موتور.

در مورد زبان هم شما اگه UDK انتخاب کردی، اصل برنامه نویسی به زبان Unreal Script هست که سینتکسی شبیه ++C داره و کلا کسی اگه Java یا ++C بلد باشه، خیلی سریعتر اینو یاد می گیره. البته با خود ++C هم میشه براش کد نوشت ولی در حال حاضر Unreal Script توصیه می شه. اینم از زبان.

در مورد بقیه ی ابزار ها هم شما با هر موتوری که کار کنی، به یه سری ابزار نیاز داری: یه نرم افزار مدلینگ مثل همون 3Ds Max ، یه نرم افزار طراحی دو بعدی که بزرگتریش همون Photoshop هست.یه نرم افزار Sculpting مثل Mudbox یا ZBrush که چون 3Ds کار می کنی، من Mudbox رو پیشنهاد میدم. موزیک و Sound FX هم که خب نرم افزار های خودشو داره. تا اینجا همیشه هست، ولی بسته به سطح کاری که داری، ممکنه به برنامه های دیگه ای هم نیاز داشته باشی مثلا Motion Builder . اینم از ابزار ها.

فقط یه چیز رو بگم، درسته این موتور یه جورایی بهترین موتور موجوده ولی فقط وقتی یه کار عالی می تونی توش در بیاری که هم اطلاعات فنیش رو داشته باشی و هم اهل کار کردن باشی. اطلاعاتش رو نگران نباش، می تونم بهت منابع معرفی کنم، ولی دومیش دیگه با خودته.

در ضمن اگه هنوزم می خوای در مورد موتور های دیگه هم تحقیق کنی الان وقتشه، وسط کار ضرر می کنی.

مشکلی بود بپرس. فعلا بای.

13. 4 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من یک سوال مبتدی دیگه دارم
    چطوری چند تا اتاق بسازم وقتی اتاق میسازم توی همون اتاق اولیه به وجود میاد نمیتونم تکونش هم بدم
    و این مدلها و مپهای این موتور رو رو از کجا دانلود میکنید من چند تا مپ داشتم خواستم بیارمش توی این موتور نشد
    سلام

مدل که هر مدلی با پسوند ASE, PSK, DAE, FBX پیدا کنی می تونی بهش بدی. حتی می تونی مدل های دیگه ای هم مثل 3DS پیدا کنی و تغییر فرمت بدی. البته متریاهاشو باید داخل UDK بسازی.

مپ هم که باید داخل خود UDK طراحی کنی، توی همین فروم قبلا صحبتش شده.

در مورد سوالتم، شما آخرش نرفتی اون آموزش ها رو بگیری؟ مگه من نگفتم اینطوری هی برات مشکل پیش میاد؟ هان؟ بفرما، اینم نمونش.

اتاق هم نگرفتم یعنی چی تو هم میسازه؟ یعنی چی نمی تونی تکونش بدی؟ آخه مگه میشه؟

سوالی هم بود این دفه نپرس. اول برو اون آموزشا رو بگیر. تا بعد.

15. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •