تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 66 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این عکسایی که من گذاشتم همشون روی دینامیکه فقط شارپنس این عکس روی 80 هستش

خلاصه ما که تصویر b690 با g10 از نزدیک دیدیم روی برنامه شبکه های ایران یکمی سافت تر از b690 شاید باشه ولی خیلی تصویرش قشنگتره مثل b690 نیست که همه چیش آبی و عجیب غریبه توی hd که b690 باید بره لنگ بندازه 690 اصلا نمیتونه حرکات و نرم و روون نشون بده انگار همش داره تیکه تیکه نشون میده آخر سرم به همه فن بویای سامسونگ میتونم بگم متاسفم چون b690 به عنوان یه تلویزیون هیچی نیست ولی من به عنوان usb اگر قیمتش 100 تومن باشه قبولش دارم

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

من خودم g10 دارم و دايي من b690 حرف من در تصوير hd نيست در تصويره sd هست كه در حال حاضر همه دارن استفاده ميكنن من اين دو پنل رو ديدم و مقايسه كردم خوده شما هم ميگي اين دو پنل رو داشتم پس بايد بدوني در محيط خونه شارپنس و برايتنس اين دو پنل اصلا تفاوت زيادي با هم ندارن و پنل g10 كاملا مثل يه ال سي دي برايتنس داره و از ديد من چون g10 رنگهاي طبيعي تر وزاويه ي ديد بالاتري داشت اون رو انتخاب كردم و يكي از دليل هايه ديگه براي انتخاب اين پنل عالي بودن اين پنل براي گيم بود در كل شما كه تمام استنادتون به رويوهاي سايت هاي معتبر هست ميبينيد كه پنل g10 از لحاظ امتياز بالا تر از b690 هست و اين فن بوي بودن نيست كه بگي اين پنل خوبي هست در ريويو هايه cnet اين پنل از ديد اديتور سوم و از ديد همون مردمي كه شما ميگي 90 درصدشون تصويره شارپنسو ميپسندن دوم هست
    بارها گفته شده معیار سنجش کیفی پنل ها در تصاویر با سورس hd هست نه sd .کلیه مباحث مرتبط به تصاویر hd هست.در تصاویر sd کیفیت این دو پنل در حد 6 7 درصد و بسیار ناچیزه منهای uspcaling .

همچنین برایتنس در تصاویر sd تو 690 هم 10 15 درصدی بیشتر هستش این اخلاف وقتی به این حد میرسه که پنل g10 تو بزرگنمایی رزولوشن SD به HD پیکسل خاموش میزاره وسط پیکسلا این قضیه رو سیگنالای SD باعث میشه که برایتنس تصویر کم بشه چون یک سری پیکسل خاموش میمونن.

حداکثر برایتنس 690 برابر با 105.3 فوت لامبرت هستش و برایتنس g10 برابر با 91.6 فوت لامبرت,بنابرین درخشش تصویر 690 بیشتر هستش.

به دلیل اینکه پلاسما از فسفر در ساختار پیکسل ها استفاده میکنه رنگ ها حالت براق مثل ال سی دی ها هر گز پیدا نخواهند کرد و حس طبیعی بودن رنگ ها در این پنل ها همیشه مشهود هست. اما ال سی دی به دلیل استفاده از بک لایت برای تامین نور رنگ ها براق تر به نظر میرسن و حس طبیعی بودن مانند پلاسما پنل ها رو ندارن .

در رابطه با دیگر صحبت های شما ,اینجا هر کاربر حق داره از هر محصولی که داره نقاط قوت و ضعف هاش رو بیان کنه وجود ایجاد چنین تاپیک هایی به همین دلیل است اما حق توهین کردن به شخص و اشخاص رو نداره که پست های جناب teery و اخطاراهایی که دارن این مسئله رو متاسفانه میرسونه.

در رابطه با جمله آخرتون هم صحتبی که میکنین با ذکر منبع باشه.

lcd b750 برایتنس برابر با 435 کاندلا بر متر مربع ,690 برابر با 366 کاندلا بر متر مربع و توشیبا REGZA برابربا 1250 کاندلا بر متر مربع و برایتنس جی 10 برابر با 316 کاندلا بر متر مربع.

regza
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که این آخریه چند برابر جی 10 برایتنس تصویر داره و 750 هم حدود 25 30 درصدی تصویر براق تری نسبت به جی 10 داره

حالا نمی دونم شما چطوری از متن کدوم سایت استخراج کردی که جی 10 با 91.3 فوت لامبرت دوم هست و تصویر براق تری از از regza یا 750 و... داره چیزی که واس من سواله .

اگر شما سایت cnet یا hdtvtest avfroums و.. رو خوندی بیشتر این سایت ها اشاره شده جی 10 با داشتن برایتنس بالا داره با بیشتر ال سی دی ها رقابت میکنه نه اینکه بالاترین میزان برایتنس رو برای یک پنل داراس و دومه .
    Last edited by Ami R 940; 30-01-2010 at 16:41.

3. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جریان السیدی با پلاسما کلا تو درخشش فرق میکنه یه پستی از آلوکاردم راجب این قضیه من تو همین انجمن دیدم السیدی پیک برایتنس بالا داره ولی اوریج برایتنس با پیک برایتنس خیلی فرق میکنه پیک برایتنس مال وقتیه که رنگ سفید نشون میده ولی وقتی داره یه رنگی به غیر از سفید نشون میده اوریج برایتنس مهم میشه کلا برایتنس السیدی زیر نور زیاد خوبه واسه اینکه فیلتر داره از دو طرف نور میگیره براقتر میشه ولی وقتی برق خاموشه نور بک لایت فقط از پشت میزنه به فیلتر رنگ رنگارو تا یه اندازه ای میشوره پیک برایتنس 40 فوت لامبرت واسه نشون دادن سفید خالص کافیه واسه همینه که پایونیر کورو با اینکه 50 فوت لامبرت حداکثر برایتنسش هست ولی قشنگترین تصویرو داره پیک برایتنس تو پلاسما با اوریج برایتنس یکیه ولی تو السیدی با هم فرق میکنه.
    توشیبا cell regza پیک برایتنس بالا داره اوریج برایتنس معلوم نیست چقدره ولی یه پلاسما وقتی 50 فوت لامبرت پیک برایتنس داره اوریج برایتنس نزدیک همین 50 میمونه ولی السیدی اوریج برایتنس اگه بالا بمونه رنگا شسته میشن.
    Last edited by Terry Bogard; 30-01-2010 at 15:21.

داره خودمونی میشه omid1351's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان این چه فیلمیه؟
    متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما يه بار ديگه جمله رو بخون خودت متوجه ميشي كه من چي گفتم من گفتم كه همون مردمي كه شما ميگي تصوير شارپنسو بيشتر ميپسندن در ريويو cnet اين پنل رو از لحاظ محبوب بودن دومين پنل انتخاب كردن و اصلا من نگفتم كه اين پنل از لحاظ شارپنس دومه همون طور كه ميدونيد cnet در قسمت بهترين hd tv دو جدول داره كه يكيش مربوط به اديتور و ديگري نظر مردم هست كه g10 از نظر اديتور سوم و از نظر مردم دوم هست البته لازم به گفتن نيست و شما خودت اينا رو ازبري ولي جمله رو اشتباه متوجه شدي

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما يه بار ديگه جمله رو بخون خودت متوجه ميشي كه من چي گفتم من گفتم كه همون مردمي كه شما ميگي تصوير شارپنسو بيشتر ميپسندن در ريويو cnet اين پنل رو از لحاظ محبوب بودن دومين پنل انتخاب كردن و اصلا من نگفتم كه اين پنل از لحاظ شارپنس دومه همون طور كه ميدونيد cnet در قسمت بهترين hd tv دو جدول داره كه يكيش مربوط به اديتور و ديگري نظر مردم هست كه g10 از نظر اديتور سوم و از نظر مردم دوم هست البته لازم به گفتن نيست و شما خودت اينا رو ازبري ولي جمله رو اشتباه متوجه شدي
    اون قسمتی که نوشته Most viewed توش سامسونگ 8500 فعلا اوله واسه اینه که تازه ریویو شده مردم روش کلیک میکنن خود cnet نوشته که پرطرفدارترین تلویزیون 2009 تو cnet همین g10 بوده
    این نوشته cnet:
    Panasonic's TC-PG10 series, the most popular HDTV of the year on CNET, won the Best of CES award for TVs at CES 2009.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درمورد تنظيمات g10 لطف كنيد راهنمايي بفرماييد يا اگه قبلا مفصل بحث شده آدرسشو بفرماييد ممنونم. راستي پنل g10 خيلي گرم ميكنه طبيعيه؟

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستي پنل g10 خيلي گرم ميكنه طبيعيه؟
    جلوي پنل هم گرمه؟ بعد از چه مدت روشن بودن، پنل داغ ميشه؟
    آيا در موقع تماشاي تلويزيون صداي فن‌هاي پنل هم شنيده ميشه؟
    كيفيت تصاوير تلويزيون چطوره؟ تصاوير رو از طريق آنتن ميبينيد يا از طريق ماهواره؟
    كلاً از خريدتون راضي هستيد؟

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درمورد تنظيمات g10 لطف كنيد راهنمايي بفرماييد يا اگه قبلا مفصل بحث شده آدرسشو بفرماييد ممنونم.
    شما مي‌توانيد پست‌هاي 364 و 385 را ملاحظه كنيد.

11. این کاربر از alireza1974 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توی منوی تنظیمات b690تصویر گزینه تینت G /R در چه حالتهایی فعاله؟
    توی دفترچه نوشته که در حالتهای av1 ,av2 فعال میشه . اما برای من روی این دو سورس فعال نیست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •