من الان ovi maps v3.03 رو دانلود کردم ریختم رو گوشی اینیستال بکنم یا نه ؟
یکی کمک کنه
من الان ovi maps v3.03 رو دانلود کردم ریختم رو گوشی اینیستال بکنم یا نه ؟
یکی کمک کنه
خیلی سریعتر کانکت میشه+ محیط زیباتر داره!
100% اینیستال کن!
واسه من واسه تو نداره که اینترنته جهانیه یه لینکه خوب من خودم فکر میکنی دیشب از کجا دانلود کردم! از همون لینکی که بهت دادم همونجاست برو ببین پیداش می کنی
از کجا دانلودش کردی؟ اصلا اونی که دانلود کردی چیه؟ همونیه که من آدرسشو دادم؟ ببینم ovi suite 2.1 هم داری؟ این همون شبه PC suite هستش؟ من زیاد در این رابطه نمی دونم
Last edited by Help118; 13-06-2010 at 21:44.
میتونی در مورد این برنامه توضیحات کافی بهم بدی که کارش چیه؟
به نظر من که دقیقا سرنوشتی مثل 5800 پیدا میکنه.ولی مبارک باشه
Last edited by masih eia; 13-06-2010 at 21:55.
نظرتو بنویس بنداز تو صندوق پیشنهادات.واسه چی نفوس بد میزنی آخه. خوش بین باش که تخمشو ملخ بخوره همه تو کفش بمونن
![]()
حس میکنم حالت رو الاهی همیشه خوشحال باشی عزیزم فدات داداش گل من![]()
دوست من آخرین پست من 350 هست نه 495 و مگه اهواز نیستی من از صبانت گرفتم که تمام ایران نماینده داره و 128 و یک ماهه 3 گیگ داره 13 هزار و من 128 3 ماهه دارم با 5 گیگ دانلود 27000 تومان واسه 3 ماه
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
دوست من مبارک باشه موفق باشی
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
گارانتی اصلی 12 ماهه هست نه 13 ماهه عجیبه نه N95
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
پست مذکور تصحیح شد .
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
عزیز به انتخاب ما احترام بزار هر گوشی یک روز از مد میافته حتی N8 , iPhone![]()
دوستان چندتا نرم افزار واسه کمک به x6 جان
دعا کنید من هم به x6 داران بپیوندم آیا تو ایران با گارانتی اصلی صورتی یا زرد هست دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
شرمنده مدیریت سایت جهت ترس از تبلیغات آدرس سایتی که داده بودم رو برداشته و ناقص شده
خواستم بگم مشکل پیش آمده هیچ ربطی به تی تو دانلود ندارد .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)