دوستان آیا با سایز و وزن زیاد این گوشی مشکلی ندارن؟
دوستان آیا با سایز و وزن زیاد این گوشی مشکلی ندارن؟
اين سوالتون سليقه اي هست
مثلا براي من وزن اهميت جنداني نداره
فقط بزركي كوشي باعث ميشه كه نشه تو جيب كذاشتش و بايد هميشه با كيف حملش كني
واقعا نمیشه تو جیب گذاشت n97 چه طور میشه؟؟؟
راستی شما n900داری یا n97 mini؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
میشه بذاری توی جیب ولي اگه نذاری خیلی بهتره.(فکر کن بخوای یه نصفه اجر تو جیبت بذاری) ولی باز 97 نازک تره ولی باز هم اونم نمیشه تو جیب گذاشت
من خودم ان900 دارم
برادرم 97مینی داره(ولی بیشتر موقع ها باهاش کار میکنم)![]()
Last edited by amin n & i series; 18-01-2010 at 18:55.
سلام دوستان
یک سوال دارم
نظرتون رو راجب به n900 می خوام بدونم ؟
میخوام بخرم. بخرم یا نه؟
در ضمن سایت دیجی کالا داره میده 607000 با گارانتی پارسه طلایی
آیا این سایت رسمی هست ؟ به این گوشی که از طرف این سایت فروخته می شه می شه اعتمادکرد؟
در ضمن حتا نماینده نوکیا می گه هنوز با گارانتی رسمی نوکیا وارد ایران نشده و هرچی هست متفرقست.
بنظرتون از کجا می شه اعتماد کرد و این گوشیو خرید؟
اصلا بخریم یا نخریم؟
وای که چقدر سوال کردم![]()
این سایت خیلی خیلی مطمئن هست من خودم 2تا دوربین خریدم ازش .ولی قیمتای گوشیش یکم گرونه.![]()
این دوستمون در مورد گارانتی سوال کرد نه سایت
در مورد گارانتی هم باید عرض کنم
شما همون بی گارانتی فرض کن
چون پارسه طلایی فقط یه اسمه و خدماتی نداره
سلام سلام
من هنوز نمی دونم n900 بگیرم یا n97 ولی n900به 590 رسید ش
یکی کمکم کنه
کدوم بهتره آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی mer30 واسه زحماتتون![]()
سلام به همگی دوستان.
به نظر من الان خرید گوشی Nokia N900 یه ریسک به حساب میاد چون اگه این تاپیک رو دنبال کرده باشی خودت متوجه میشی که این گوشی دارای یه سری مشکلات هست البته نرم افزاری و قابل حله.
اگه زیاد عجله نداری صبر کن تا نوکیا آپدیت جدید این گوشی رو بده اونوقت ببین مشکلات نرم افزاریش حل شده یا نه برخی از مشکلاتش اینها هستند:(نداشتن اکولایزر در موزیک پلیر گوشی ، افقی نشدن تصویر گوشی در حین کار با گوشی ، عدم شارژ شدن سیم کارتهای اعتباری در گوشی).
البته تمام این مشکلات قابل حله و فکر کنم آپدیت جدیدش تا قبل از عید خودمون بیاد و امیدوارم که همه این مشکلاتش رو هم حل کنه.
راستی چند وقت پیش که داشتم با یکی از مسئولان نوکیا صحبت میکردم میگفت قراره تا یکی دو ماه دیگه رسما وارد ایران بشه با گارانتی اصلی خود نوکیا و پشتیبانی کامل از زبان فارسی یعنی با آپدیت جدیدش چون الان این ورژن فعلی زبان فارسی رو نداره.
امید وارم که تونسته باشم کمکت کنم.
با سپاس.
بچه ها دوباره آپدیت جدید اومده...کسی آپ کرده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)