ای خدااا....این برای هزارمین بار:من چجوری کرم خاکی اولی رو بکشم ؟؟ همون که دهنش باز میشه ؟؟![]()
با اسب به جهتی که همون کرمه در حرکته میدوید(طوری که وقتی دهنش باز بود)به قسمت وسط دهانش با تفنگتون شلیک کنید..اصولآ بعد از 3 بار تکرار این کار میمیره
ای خدااا....این برای هزارمین بار:من چجوری کرم خاکی اولی رو بکشم ؟؟ همون که دهنش باز میشه ؟؟![]()
با اسب به جهتی که همون کرمه در حرکته میدوید(طوری که وقتی دهنش باز بود)به قسمت وسط دهانش با تفنگتون شلیک کنید..اصولآ بعد از 3 بار تکرار این کار میمیره
ممنون از شما
این دو قابلیت رو می دونم اما من جاهایی رو میگم که مثلا تو یه محوطه یه جایی اون بالاها یه چسزس هست که باید بگیریم و اما راهی وجود نداره که بریم بالا و با پرش و بال هم نمیشه.
یا همونطور که گفتم یه پل شکسته بود که نمی تونستم برم اونطرفش چون پرشم کمتر از اون حدی بود که بتونم برم روی پل طزف دیگه.
سلام برادرای گل
بازی darksiders من صدا دیالوگاش نمیاد چیکار کنم؟
ویندوزم عوض کردم درس نشد :(
بعدا یه سری قابلیت جدید میگیری مثل زنجیر (توضیح نمیدم که بیمزه نشه) که کمکتون میکنه. عجله نکن شما. این بازی پر از جاهاییه که وقتی یه قابلیت جدید میگیری دوباره باید برگردی و انجامش بدی.
راستی دیشب بازی رو تموم کردم. حیف شد تموم شد. خیلی حالم گرفتس.بعد یه همچین بازی برم سراغ چی آخه؟!
![]()
Last edited by behrad66; 29-10-2010 at 23:00.
سلام دوستان
من تازه این بازی رو شروع کردم
کلا از بازی هیچی حالیم نمیشه
میشه یه کم کمکم کنید
یه غولی افتاده جلوم
از توی اتیش
هی داره ماشین و اینا پرت میکنه
چطوری بکشمش؟
Last edited by جادوگر جوان; 30-10-2010 at 12:38.
زیزی گولو جانباید ماشینارو برداری و پرت کنی تو صورتش
![]()
نمیذاره اخهزیزی گولو جانباید ماشینارو برداری و پرت کنی تو صورتش
![]()
یه چیزی نیست بزنم تو سرش راحت تر بمیره؟
مثلا یه لیزر که از راه دور بزنه تو چشمش در بیاره
این بازی تفنگ مفنگ نداره؟
منم یه روزه نصبش کردم این مرحله رو رد کردم..
بعد این مرحله تازه جالبیش شروع میشه تا قبلش چرته.
ببین تا ماشین پرت میکنه سریع تا قبل از اینکه بزنتت که ماشینا بترکن خودتم جونت کم شه ماشین هم از دستت بیافته.
و ببین تا هم به یه سمت یه چیزی مث اشعه پرت میکنه که از جونت کم میشه سعی کن تمام مدت در حال دویدن باشی که نتونه بزنه بهت چون کارت راحت تر میشه...
اون وقت برو جلوی ماشینا ماشین رو ور دار بعدش با دکمه وسط Scroll ماوست اونو پرت کن سمت غوله...
بعدش چند تا که پرت میکنی می افته رو زمین..
تو اون موقع برو جلوش با شمشیر بزنش.
این قدر این کارا رو تکرار کن تا یه علامت هست که وقتی اون بیاد میتونی رو طرف فینیشر () بری ظاهر شه اون وقت برو و روش فینیشر برو می بینی میره میپره رو کلش و شمشیرو میکنه تو چشمش و....
سلام دوستان
یه مشکل
حجم پوشه Videos بازی 3.27 گیگ هستش..
ولی تو بازی هیچ فیلمی رو نشون نمیده...
پسونداشم .WMV ــه
و در آخر راه حلی وجود داره....
خوب دوستان من اون غوله رو رد کردم
رسیدم به اونجا که شمشیرشو از تو اتیش در میاره
بعدش میره یه جایی سر راهش یه پله خراب شده
چطوری باید رد شم
اصلا کجا باید برم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)