نه اونم نیست
اقا من يه مشكلي دارم اونم اينه كه :
اولين مرحله اين بازي رو بدون هيچ مشكلي ميرم ولي از مرحله دوم همه او ن چيزهايي تو صفحه مانيتور ديده ميشن مثل يه لامپي كه خاموش روشن بشه هي ميرن و ميان و هر چي هم كه جلو تر ميري اين حالت بيشتر ميشه مشكل از كجا ميتونه باشه
دوستان عزيز من ورژن يك اين بازي رو تموم كردم و خيلي ازش خوشم اومد حالا مي خوام تا آخرين ورژنش بخرم و بازي كنم اگه ميشه لطف كنيد و ورژن هاش رو به ترتيب از اول تا آخر برام بنويسين.
Splinter Cell 1
Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Splinter Cell: Chaos Theory
Splinter Cell: Double Agent
نسخه ی آخر رو حتما بازی کن ...
موفق باشی
سلام
من توی مرحله کشتی گیر کردم
اون قسمت که میگه seize the supertanker من وارد یجایی شدم که یه نفر که فکر میکنم کاپیتانه با یه مشعل همه جارو میگرده بعد که از پشت میام میگیرمش نمیدونم باید چکار کنم وقتی هم میکشمش هیچ اتفاق خاصی نمیفته
اون سه تا ماموریت فرعی رو انجام دادم هیج جا هم نمونده که سرک نکشیده باشم
دیگه نمیدونم چکار باید بکنم
لطفا" یکی راهنمایی کنه
قبل از اینکه کاپیتان دینامیت رو به آب پرتاب کنه باید اونو بکشی.بعد از کشتنش اگه همه ی مأموریت های اصلی و assignment رو انجام داده باشی هلیکوپتر میاد دنبالت.شما احتمالاٌ نگهبان ها رو نکشتی(7 یا 8 تا هستند) که مربوط میشه به assignment یعنیisable the supertanker's crew
اونایی که روی سطح کشتی هستند رو باید بکشی(یه جوری بکششون که هیچ کدومشون از کشته شدن سایر نگهبان ها آگاه نشه چون سریع رنگ خطر رو می زنن) به اضافه ی یکی دیگه که همین که وارد موتور خونه میشی از پله ها میاد بالا و اطراف رو چک میکنه.بعد از اینکه اونا رو کشتی این مرحله تموم میشه
سلام
من در بازی به یک مشکل برخوردم . در مرحله ای که SAM باید توی هتل صدای emile رو از طریق گذاشتن میکروفن توی ظرف وسط اتاق ضبط بکنه . من بعد از ظبط کردن صدا،وقتی می خوام به پارکینگ برگردم نمی تونم از راهی که اومدم برگردم ...
لطفا کمکم کنید...
شما باید صبر کنید که جلسه ی emile تموم بشه بعد بیایید پایین و از اتاق خارج بشید.در واقع نباید از راهی که اومدید برگردید
با تشکر از کمکتون...
وقتی از اتاق خارج میشم فقط به یک در می رسم که اونم قابل باز شدن نیست .یه پنجره شکسته هم هست . من دقیقا باید از کجا خارج بشم...
مشخصه دوست عزیز! باید از پنجره به بیرون برید و با کمک طناب از ساختمون پایین برید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)