بچه ها یه سوال:
شما خلاصه نویسی رو تو چی انجام میدین؟ تو یه دفتر توی کاغذ یا....؟![]()
بچه ها یه سوال:
شما خلاصه نویسی رو تو چی انجام میدین؟ تو یه دفتر توی کاغذ یا....؟![]()
اول این توضیح و بدم که منم مثل خیلیهای دیگه قلم چی رو پیشنهاد میکنم فقط و فقط بخاطر آزموناش.یه توضیح دیگه درباره برنامه اینه که دروس پیش 1 و سال دوم دبیرستان بصورت جایگزین هستند یعنی باید یکو انتخاب کنی و امتحان بدی.و دروس سال 3 اجباریند.
اختصاصی:
دیفرانسیل:دستگاه اعداد . ریاضی 2:معادله نامعادله/رابطه تابع. (یکیشو باید انتخاب کنی)
حسابان:تابع (اجباری)
هندسه تحلیلی:بردارها(معرفی فضای (R3)) .هندسه 1:استدلال(یکیشو باید انتخاب کنی)
هندسه2:استدلال(استقرا.استنت اج.برهان خلف) (اجباری)
جبر واحتمال:استدلال(اجباری)
گسسته:(آنالیز ترکیبی) .آمار :(انداره گیری و مدل سازی/جامعه و نمونه)(یکیشو باید انتخاب کنی)
فیزیک پیش:( حرکت در یک بعد) فیزیک 2:(اندازه گیری/حرکت شناسی)(یکیشو باید انتخاب کنی)
فیزیک 3:ترمودینامیک (اجباری)
شیمی پیش:سینیتیک شیمیایی(سرعت واکنش) . شیمی 2:ساختار اتم(یکیشو باید انتخاب کنی)
شیمی3:واکنش های شیمیایی و استوکیومتری(واکنش های شیمیایی/موازنه/انواع واکنش/استوکیومتری/درصد خلوص)(اجباری)
عمومی:
عربی 3:کل معتلات صفحه 1تا31
زبان2:REVIEW1
زبان3:صفحه 5 تا 25
بطور کل در برنامه تابستان درسهای سال سوم و دوم (اگه بخوای امتحان بدیش)تموم میشه و دروس پیش نصف نیمسال اول تموم میشه(اگه بخوای امتحان بدیش)
من خلاصه نویسی کردم بدون هر گونه تشریفات خیلی خوبه اما دیفرانسیل رو خلاصه نویسی نکردم عمومی هم نکردم اما خیلی مفید بود هیچ وقت فرمولا از یادم نرفت
من تو دفتر خلاصه نویسی انجام دادم تو اصفهان کانون دفتر خلاصه نویسی هم داره خیلی خوبه
واسه هر درس تو یه دفتر خلاصه نویسی کردی؟ یا تو یه دفتر چند تا درسو.......من خلاصه نویسی کردم بدون هر گونه تشریفات خیلی خوبه اما دیفرانسیل رو خلاصه نویسی نکردم عمومی هم نکردم اما خیلی مفید بود هیچ وقت فرمولا از یادم نرفت
من تو برگه A4 خلاصه هامو می نویسم
یک سوال داشتم ؟ اونایی که قلم چی ثبت نام کردن االان چقدر پول دادن؟
من منظورم به رياضي (1) و يه سري نكات اوليه بود ... البته كتابهايي هست كه آموزش كامل مثلثات رو داشته باشه (احتمالا)
كاملا موافقم راز موفقيت در مثلثات = تنها و تنها تمرين و تكرار زياد (چون فراره)مثلثات فقط باید تمرین شه،دوره اصلا معنی ندارد!!!
منظورت از خلاصه نويسي چيه؟شما خلاصه نویسی رو تو چی انجام میدین؟ تو یه دفتر توی کاغذ یا....؟
اجباري نيست كه حتما خلاصه نويسي كني .
يه پيشنهاد:
اگه از كتاباي كمك آموزشي استفاده ميكني كه خودشون نكات مهم رو نوشتن و ياد ميگيري يا اونا رو با يه رنگي برجسته ميكني تا در دفعات بعد كه مرور ميكني يادت بياد.همچنين ميتوني نكاتي رو كه خودت استنباط كردي رو توي كاغذ (مثلا كلاسور ارزيابي)_فقط اونايي كه مشكل داري يا نتونستي به تستاش جواب بدي _ يادداشت كني. در غير اينصورت لازم نيست همه ي نكات رو يادداشت كني و در پايان اينكه:
{ بجاي يادداشت كردن نكات ،فكرت رو معطوف كن به اونچه كه داري مطالعه ميكني... }
![]()
بهترین جا برای خلاصه نویسی داخل ورق هست و شما باید اون ورقهارو داخل کتاب و توی همون فصلی که خلاصه کردی بذاری
آره به نظرم این راه بهترهبهترین جا برای خلاصه نویسی داخل ورق هست و شما باید اون ورقهارو داخل کتاب و توی همون فصلی که خلاصه کردی بذاری![]()
ببخشید اگه کسی دروس پیش 1 رو انتخاب کنه بعد کی دروس سال دوم وسوم رو آزمونش رو باید بده ؟ اصلا میگیرن ؟
راستش پشتیبانم گفت توی یه دفتر از اولش فیزیک و از اخرش یه درسه دیگرو خلاصه بردار.
دقیقشو قرار شد بعد ازمون 2 مرداد بگه,بگه که دقیقا چطوری این کارو بکنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)