تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 64 اولاول ... 444505152535455565758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 635

نام تاپيک: تست بازی ها روی لپ تاپ

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

لپ تاپ وایو f12gfx با کانفیگ سی پی یو i7 740؛ رم 6؛ گرافیک 330...
    دیشب مافیا2 رو نصب کردم روش؛ فول اچ دی!! با رزولوشن 1920*1080 با حداکثر تنظیمات واسم اجراش کرد!! کجایند دوستان ایرادگیر؟ البته چون به نظرم این جور به سیستم فشار میاد؛ 2, 3تا از گزینه هاش رو یه کم کمتر کردم؛ تا همین نیم ساعت پیش هم داشتم 2, 3 ساعت ممتد بازیش میکردم؛ بدون کول پد؛ فنش همش کار میکرد و باد داغ هم بیرون میداد ولی داغی ناجور و زیادی حس نکردم...روون اجرا میکنه و فقط توی آتیش و انفجارهای زیاد fps ممکنه بیاد زیر 20

داره خودمونی میشه arashyty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این گرافیک 4650 با 4570 چطوری میتونن nfs shift رو اجرا کنن؟ gf 310m چطور؟
    میخواستم یدونه اچ پی بگیرم که از 1300 بیشتر نشه کدوم گرافیکش باحالتره؟
    خودم فوجیتسو دارم خیلی خوبه ولی گرافیکش اصلا برای بازی نیست.Flatout Ultimate Carnage رو کمترین گرافیک اجرا میکنه فقط بعضی جاها تیک میزنه...

داره خودمونی میشه Azot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

لپ تاپم Dell 5010 ، تا حالا هر چی بازی جدید گرفتم با بالاترین درجه تنظیمات کار کرده مثل :

Mafia 2
    Sabatour
    Blur
    PES 10

تنها بازی که مشکل داشت و فریز میشد Splinter Cell Convivtion بود. در ضمن گرافیکم ATI 5470 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

یعنی مثلا تو سری f سونی کارت گرافیکی که دایرکت 11 رو ساپورت کنه نمیبینی.ولی تو سری e هست که پردازنده ش به پای f نمیرسه و این جور چیزها.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دیروز سه تا بازی dirt 2 , NFS Shift , Borderlands را در لپتابم نصب کردم تا عملکرد لپ تاپ در حین اجرای بازی را هم ببینم ( بازی جدید تر نداشتم چون تمام بازی های جدید را فقط نسخه 360 دارم ) .
    اما بعد از اینکه هر سه بازی را نصب کردم برای اجرای هر سه بازی یک ارور داد و متن ارور هم این بود :
    This program can not start , Physxloader.dll is missing from your computer .
    من دایواکس رو هم در لپتاپ نصب کردم ولی بازم نشد . فکر میکنید این مشکل از چی هست ؟
    لپ تاپم ایسر 5741g با سی پی یو i3 و 4 گیگ رم و گرافیک ATI 5470 512m است .

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام دوستان من الان لپتاپم 1525 هست گرفیکشم همون انبرد خود اینتل هست الان بازیه دوتا ال استار وار کرافت رو به راحتی بازی میکنم روش
    بازیهای دیگه ای هم هست که بشه باهاش بازی کرد چون من دوتا رو فق انلاین بازی میکنم یه چند تا بازی هم واسه افلاین میخوام اگه بشه ممنون میشم کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض Metro 2033 -Just Cause 2- Splinter Cell

سلام دوستان
    من لب تاپ سونی سری F12gfx دارم.با این مشخصات
    Processor : Intel Core i7-740QM Processor
    Memory : 6 GB
    Graphic : NVIDIA Geforce GT 330M GPU
    ویندوز هم 7 نسخه 64 بیت هست.
    بازی Call of Duty Modern Warfare 2 را با Resolution 1920 * 1080 و با حداکثر تنظیمات گرافیکی یعنی Extra به راحتی اجرا کردم.
    بازی Singularity را هم با Resolution 1920 * 1080 و با حداکثر تنظیمات گرافیکی Very High بسیار راحت اجرا کردم.
    اما در بازی Metro 2033 مشکل دارم،به طوری که در Resolution 1920 *1080 این بازی و در تنظیمات Very High بسیار کند است و اصلا قابل بازی کردن نیست.با همین Resolution 1920 *1080 و در تنظیمات High تا موقعی که دشمن زیاد نشده خوبه،ولی وقتی دشمن گروهی حمله می کنه،شلیک و تعویض خشاب طول میکشه و صفحه بازی فلش میشه،که اصلا قابل تحمل نیست.مجبور شدم با کلی کاهش تنظیمات گرافیکی بازی را به حالت روان و قابل تحمل در بیاورم.
    در نهایت تنظیمات شد:
    Resolution : 1920*1080
    Texture : Low
    V Sync : Off
    گر چه با این تنظیمات بازی در حالت انفجار اشیا و حمله دشمن خوبه،ولی باز هم با این کاهش گرافیک،اون سرعت و روان بودن بازی های Call of Duty Modern Warfare 2 و Singularity را نداره.
    برای بازی کردن Metro 2033 در حالت Very High و Resolution 1920*1080 و ماکزیمم تنظیمات دیگه به چه کارت گرافیکی نیاز داریم؟
    چرا این قدر این بازی دو DVD به کانفیگ بالایی نیاز داره؟
    به نظر من که حداقل ATI 5870 نیاز داریم.
    کسی بازی Metro 2033 را نصب کرده؟با چه تنظیمات و گرافیک و رزولوشن و فریم؟
    در ضمن بازی Just Cause 2 هم نصب کردم،بدون مشکل نصب و کرک شد.ولی وقتی روی آیکون بازی روی Desktop کلیک می کنمِ یک پنجره برای انتخاب زبان بازی می آید،ولی هر کدام را انتخاب می کنم،پنجره بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته!
    احتمال میدهم که این بازی تو ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب نمیشه،چون همین DVD بازی رو تو ویندوز Vista نسخه 32 بیتی یکی از دوستام نصب کردم و راحت اجرا شد و داخل بازی هم رفت و مشکلی نداشت.پس مشکل از DVD بازی نیست.
    کسی از دوستان Just Cause 2 را تو لب تاپ دارای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی توانسته نصب و بازی رو اجرا کنه؟
    دقیقا همین مشکل Just Cause 2 را تو نصب بازی Splinter Cell دارم که نصب و کرک میشه ولی بعد از این که روی آیکون Splinter Cell کلیک می کنم شروع به بررسی لب تاپ می کنه و در نهایت میگه این بازی کارت گرافیک NVIDIA Geforce GT 330M را ساپورت نمی کنه و بعد پنجره بسته میشه و داخل بازی نمی ره.
    کسی Splinter Cell را با GT 330M نصب و بازی کرده؟
    mk_4th عزیز،من و شما یک لب تاپ را داریم.آیا شما این دو بازی جدید Just Cause 2 و Splinter Cell را نصب کرده اید؟
    از بین 12 بازی 2009 و 2010 که تو لب تاپ نصب کردم فقط این دو تا بازی Just Cause 2 و Splinter Cell مشکل داشتند.
    البته اول یک بازی را تمام میکردم و بعد بازی دیگر را نصب میکردم،نه این که هر 12 تا رو هم زمان نصب کنم.

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

سلام پویا جان؛ نه من زیاد وقت بازی ندارم به خاطر دانشگام؛ فقط بعضی بازی های خاص رو بازی میکنم مثل مافیا و جی تی ای و... اول بهت بگم که انتظاراتت در حد یه دسکتاپ مخصوص گیمه ها!! اونا که لپ تاپ دارن با توصیفاتی که تو از بازی های مختلف روی تنظیمات بالا و روی 1920*1080 دادی متوجه قابلیت های بالا و واقعا راضی کننده این لپ تاپ توی بازی میشن؛ ولی در مورد بازی مترو! اگه توی بنچ مارک گرافیک ها هم نگاه کنی بالاترین گرافیک ها هم روی تنظیمات اکسترا که تو میگی هم به راحتی این بازی رو اجرا نمیکنن...
    در مورد اون 2 تا بازی هم نمیدونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    مشخصات لپ تاپ ASUS K52JK-SX012
    Core i3 350M@2.26GHz,3MB L3
    DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
    ATI Radeon HD5145 1GB
    بازیهای گرفیک بالا رو می تونه اجرا کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من لب تاپ سونی سری F12gfx دارم.با این مشخصات
    Processor : Intel Core i7-740QM Processor
    Memory : 6 GB
    Graphic : NVIDIA Geforce GT 330M GPU
    ویندوز هم 7 نسخه 64 بیت هست.
    بازی Call of Duty Modern Warfare 2 را با Resolution 1920 * 1080 و با حداکثر تنظیمات گرافیکی یعنی Extra به راحتی اجرا کردم.
    بازی Singularity را هم با Resolution 1920 * 1080 و با حداکثر تنظیمات گرافیکی Very High بسیار راحت اجرا کردم.
    اما در بازی Metro 2033 مشکل دارم،به طوری که در Resolution 1920 *1080 این بازی و در تنظیمات Very High بسیار کند است و اصلا قابل بازی کردن نیست.با همین Resolution 1920 *1080 و در تنظیمات High تا موقعی که دشمن زیاد نشده خوبه،ولی وقتی دشمن گروهی حمله می کنه،شلیک و تعویض خشاب طول میکشه و صفحه بازی فلش میشه،که اصلا قابل تحمل نیست.مجبور شدم با کلی کاهش تنظیمات گرافیکی بازی را به حالت روان و قابل تحمل در بیاورم.
    در نهایت تنظیمات شد:
    Resolution : 1920*1080
    Texture : Low
    V Sync : Off
    گر چه با این تنظیمات بازی در حالت انفجار اشیا و حمله دشمن خوبه،ولی باز هم با این کاهش گرافیک،اون سرعت و روان بودن بازی های Call of Duty Modern Warfare 2 و Singularity را نداره.
    برای بازی کردن Metro 2033 در حالت Very High و Resolution 1920*1080 و ماکزیمم تنظیمات دیگه به چه کارت گرافیکی نیاز داریم؟
    چرا این قدر این بازی دو DVD به کانفیگ بالایی نیاز داره؟
    به نظر من که حداقل ATI 5870 نیاز داریم.
    کسی بازی Metro 2033 را نصب کرده؟با چه تنظیمات و گرافیک و رزولوشن و فریم؟
    در ضمن بازی Just Cause 2 هم نصب کردم،بدون مشکل نصب و کرک شد.ولی وقتی روی آیکون بازی روی Desktop کلیک می کنمِ یک پنجره برای انتخاب زبان بازی می آید،ولی هر کدام را انتخاب می کنم،پنجره بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته!
    احتمال میدهم که این بازی تو ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب نمیشه،چون همین DVD بازی رو تو ویندوز Vista نسخه 32 بیتی یکی از دوستام نصب کردم و راحت اجرا شد و داخل بازی هم رفت و مشکلی نداشت.پس مشکل از DVD بازی نیست.
    کسی از دوستان Just Cause 2 را تو لب تاپ دارای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی توانسته نصب و بازی رو اجرا کنه؟
    دقیقا همین مشکل Just Cause 2 را تو نصب بازی Splinter Cell دارم که نصب و کرک میشه ولی بعد از این که روی آیکون Splinter Cell کلیک می کنم شروع به بررسی لب تاپ می کنه و در نهایت میگه این بازی کارت گرافیک NVIDIA Geforce GT 330M را ساپورت نمی کنه و بعد پنجره بسته میشه و داخل بازی نمی ره.
    کسی Splinter Cell را با GT 330M نصب و بازی کرده؟
    mk_4th عزیز،من و شما یک لب تاپ را داریم.آیا شما این دو بازی جدید Just Cause 2 و Splinter Cell را نصب کرده اید؟
    از بین 12 بازی 2009 و 2010 که تو لب تاپ نصب کردم فقط این دو تا بازی Just Cause 2 و Splinter Cell مشکل داشتند.
    البته اول یک بازی را تمام میکردم و بعد بازی دیگر را نصب میکردم،نه این که هر 12 تا رو هم زمان نصب کنم.
    سلام
    من splinter cell conviction رو با F 115 FM بازی کردم بدون هیچ مشکلی. کارت گرافیکش هم GT 330M هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •