سلام دوستان
من لب تاپ سونی سری F12gfx دارم.با این مشخصات
Processor : Intel Core i7-740QM Processor
Memory : 6 GB
Graphic : NVIDIA Geforce GT 330M GPU
ویندوز هم 7 نسخه 64 بیت هست.
بازی Call of Duty Modern Warfare 2 را با Resolution 1920 * 1080 و با حداکثر تنظیمات گرافیکی یعنی Extra به راحتی اجرا کردم.
بازی Singularity را هم با Resolution 1920 * 1080 و با حداکثر تنظیمات گرافیکی Very High بسیار راحت اجرا کردم.
اما در بازی Metro 2033 مشکل دارم،به طوری که در Resolution 1920 *1080 این بازی و در تنظیمات Very High بسیار کند است و اصلا قابل بازی کردن نیست.با همین Resolution 1920 *1080 و در تنظیمات High تا موقعی که دشمن زیاد نشده خوبه،ولی وقتی دشمن گروهی حمله می کنه،شلیک و تعویض خشاب طول میکشه و صفحه بازی فلش میشه،که اصلا قابل تحمل نیست.مجبور شدم با کلی کاهش تنظیمات گرافیکی بازی را به حالت روان و قابل تحمل در بیاورم.
در نهایت تنظیمات شد:
Resolution : 1920*1080
Texture : Low
V Sync : Off
گر چه با این تنظیمات بازی در حالت انفجار اشیا و حمله دشمن خوبه،ولی باز هم با این کاهش گرافیک،اون سرعت و روان بودن بازی های Call of Duty Modern Warfare 2 و Singularity را نداره.
برای بازی کردن Metro 2033 در حالت Very High و Resolution 1920*1080 و ماکزیمم تنظیمات دیگه به چه کارت گرافیکی نیاز داریم؟
چرا این قدر این بازی دو DVD به کانفیگ بالایی نیاز داره؟
به نظر من که حداقل ATI 5870 نیاز داریم.
کسی بازی Metro 2033 را نصب کرده؟با چه تنظیمات و گرافیک و رزولوشن و فریم؟
در ضمن بازی Just Cause 2 هم نصب کردم،بدون مشکل نصب و کرک شد.ولی وقتی روی آیکون بازی روی Desktop کلیک می کنمِ یک پنجره برای انتخاب زبان بازی می آید،ولی هر کدام را انتخاب می کنم،پنجره بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته!
احتمال میدهم که این بازی تو ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب نمیشه،چون همین DVD بازی رو تو ویندوز Vista نسخه 32 بیتی یکی از دوستام نصب کردم و راحت اجرا شد و داخل بازی هم رفت و مشکلی نداشت.پس مشکل از DVD بازی نیست.
کسی از دوستان Just Cause 2 را تو لب تاپ دارای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی توانسته نصب و بازی رو اجرا کنه؟
دقیقا همین مشکل Just Cause 2 را تو نصب بازی Splinter Cell دارم که نصب و کرک میشه ولی بعد از این که روی آیکون Splinter Cell کلیک می کنم شروع به بررسی لب تاپ می کنه و در نهایت میگه این بازی کارت گرافیک NVIDIA Geforce GT 330M را ساپورت نمی کنه و بعد پنجره بسته میشه و داخل بازی نمی ره.
کسی Splinter Cell را با GT 330M نصب و بازی کرده؟
mk_4th عزیز،من و شما یک لب تاپ را داریم.آیا شما این دو بازی جدید Just Cause 2 و Splinter Cell را نصب کرده اید؟
از بین 12 بازی 2009 و 2010 که تو لب تاپ نصب کردم فقط این دو تا بازی Just Cause 2 و Splinter Cell مشکل داشتند.
البته اول یک بازی را تمام میکردم و بعد بازی دیگر را نصب میکردم،نه این که هر 12 تا رو هم زمان نصب کنم.
.gif)