کسی نمیتونه کمکی بکنه ؟
کسی نمیتونه کمکی بکنه ؟
سلام عزیزان.
من بین این و 5630 و 5230 موندم!
فقط و فقط هم ملاک انتخابم صدای خروجی و هندزفریه!
کسایی که این گوشی رو داشتن، تا حالا مقایسه با 5700 کردین صداش رو؟
من 5700 داشتم .... اگر بگین صداش بلندتره یا کمتره یا کیفیتش بهتره ممنون میشم.
در کل صداش چه جوریاس؟
ممنونم.
Last edited by Behradj; 09-01-2010 at 14:46.
لطفا حذف شود
Last edited by hobgoblin; 11-01-2010 at 15:31.
ببخشید... به کجا sms میزنین و چه جوری می فهمین که چقدر از گارانتی مونده؟
دوستان سلام کسی میدونه 5530 طرح تقلبیش هم اومده ؟ از این جهت میپرسم که یه وقت هنگام خرید کلاه سرم نره. با تشکر
من در مورد گوشی ها کلا خیلی مبتدیم ....
میشه یه لطفی بکنین و تمام مواردی رو که موقع خرید 5530 باید بهش توجه کرد بگین که سرم کلاه نره ...
اینکه چه چیزایی باید تو جعبش باشه و موارد ظاهری و این چیزا....
در ضمن کسی می دونه تو تهران از کجا می تونم سفید صورتیشو پیدا کنم و قیمتش چنده؟
یک مشکلی هست، نه فقط در این گوشی بلکه در گوشی های نوکیا من این رو دیدم مثل یک گوشی 7610.
روی صفحه نمایش نقاطی به اندازه یک پیکسل پدید میاد. این نقاط مشکلی ایجاد نمی کنند اما خیلی ناراحت کننده هستند. روی صفحه نمایش 5530 یدونه از این ها هست. البته گفتم خیلی ریزن و فقط اندازه یک پیکسل هستند. خاصیت این نقطه ها اینه که اگر برای بار اول به صفحه نمایش گوشی نگاه کنید ممکنه تشخیصشون ندید. اما بعد از چند بار به وجودشون پی می برید.
کسی می دونه علت چیه؟
یا احیانا راه حلی وجود داره؟
Last edited by mrcoffee; 11-01-2010 at 11:59.
سلام به همه
چند روزه مشكلي برام پيش اومده كه خيلي اذيتم ميكنه:
گوشي بعضي وقتها كه ميرم رو بخش اس ام اس ميگه كه نميتونه رم رو بخونه و حالت ذخيره اس ام اس روي رم داخلي فعال ميشه كه بايد دوباره دستيبر گردونمش. از طرفي بخش اس ام اس گوشي خيلي خيلي كند شده (موقع ارسال اس ام اس)
به نظر شما مشكل چي ميتونه باشه؟ احتمالا با هارد ريست حل ميشه ولي نميخوام اينكار رو بكنم كه برنامه هاي نصب شده بپرن.
IMEI گوشی رو به شماره زیر اس ام اس کنید میگه هم گارانتی داره یا خیر و هم اینکه چقدر مونده از گارانتی :
200023013
من پاساژ موبایل ایرانیان تو میدان ولیعصر دیدم.. 20، 30 تومن گرونتره از نوع مثلا مشکیش..در ضمن کسی می دونه تو تهران از کجا می تونم سفید صورتیشو پیدا کنم و قیمتش چنده؟
سلام...
ر مشکل که گفتین اس ام اس میره رو فون مموری موقعی پیش میاد که رم درگیر باشه.. به عنوان مثال وقتی با کابل میزنین تو کامپیوتر گشوی رو و MASS STROGARE انتخاب میکنید و رم موبایل درگیر میشه همچین حالتی تو اس ام اس و فایل هایی که رو رم هست پیش میاد... این چیزی که میگین احتمالا رم دیگره با یه برنامه یه همچین چیزی به نظرم!!!
در مورد کندی اس ام واس منم اینطوری شده ... دلیل هم فقط نصب برنامه زیادی رو گوشیه !لا اقل واسه من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)