از گوگل مپ استفاده کن رسول
از گوگل مپ استفاده کن رسول
1- چند خریدی؟
2-باطریش چه طوره؟(از 5800 بهتره یا نه)
3- فارسی رو خوب ساپورت می کنه؟
سلام
8 گیگشم اومده؟
قیمتشم بگید تا ما هم پولامون و جمع کنیم بریم بخریم![]()
بچه ها یه سوال
میگم حالا واقعاً سرعتش چجوریه ؟ در حد 800 مگاهرتز هست ؟
سرعت گالریشو اینا بیشتر منظورمه
با آپدیت بهتر شده ؟
سلام
من گوشی رو با کابلی که خریدم به تلویزیون وصل کردم اما فقط موقع نگاه کردن فیلم تصویرو دارم و موقع نگاه کردن به عکسها تصویری روی تلویزیون نمیاد
حسن چی می گی گوگل مپش نیاز داره به اینترنت وصل بشم منم که نه وایر لس دارم نه از گوشی می تونم برم چی کار کنم می گه باید به اینترنت وصل شم.... جی پی اس شو چی کار کنم بیاد بالا؟؟؟؟؟ممنون.....
وقتی نیاز به gps هست احتمالا دسترسی به اینترنت نیست و اگر هم برای اینترنت از gprs استفاده کنیم که هزینش زیاد میشه.
نرم افزار gps ی هم که به صورت اصلی رو این گوشی نصب میشه route66 هست که نقشه ی ایران را نداره.
چند تا نرمافزار جاوا که برای gps وجود داشت هم دانلود و امتحان کردم ولی این نرم افزار ها نتونستن gps داخلی گوشی را تشخیص بدن. البته فکر کنم با کمی جست و جو بتوان نرم افزاری برای این کار پیدا کردريال ولی کار کردن با این نرمافزارهای متفرقه به خوبی و راحتی کار کردن با نرم افزارهایی مثل nokia maps یا route66 نخواهد بود.
فکر نکنم در ایران بشود از gps این گوشی به شکل مطلوب استفاده کرد.
يه دونه ايرانسل بخرين بندازين روش به بهترين نحو از جي پي اس استفاده كنيد
رسول ريويو يادت نره
سلام دوستان.من یه گوشی ام8800 پیکسون دارم.رفتم تو نخ جت
نظرتون میخواستم.عوض کنم یا نه تقریبا سر به سر با یه جت نو میتونم عوض کنم.خواهشا با دلیل بگید دوستان میخوام بدونم میصرفه یا نه! ممنونم از لطفتون منتظرم یا حق
اگه پول اضافه نمیخاد بدی 100% عوض کن
صفحش که قابل مقایسه نیست
oled هست ... رزولوشنش 4 برابر هست ... تاچش خیلی حساستره ... سنسور proximity داره
جک 3.5 میلیمتری داره
اسپیکر خیلی قویتری داره
مموری داخلی داره
وای فای داره
دوربینش با اینکه 5 ه ولی فک نمیکنم از پیکسون ضعیفتر باشه
اینترفیس خیلی بهتری داره
سی پی یو 800 مگاهرتزی داره
جاوا خوریش خیلی بهتره
باتریشم بهتره
حتا تا 70 تومن بیشترم بدی ارزش داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)