اقا مهدی و امیر عزیز من چی کار کنم بالاخره؟عمر جی10 چند هزار ساعته؟؟
اقا مهدی و امیر عزیز من چی کار کنم بالاخره؟عمر جی10 چند هزار ساعته؟؟
مبارک باشه
از کیفیتش راضی هستی؟؟
تعریف کن ببینیم چه جوریهاست!!
به ایکس باکس360 یا پلی استیشن3 وصلش کردی؟ کیفیت؟؟؟
مصرف برقش چند وات در ساعت است؟؟
بهتر نبود یک مدت دیگه صبر می کردی تا V10 وارد بازار ایران بشه؟
ممنون![]()
Last edited by koh; 09-11-2009 at 07:53.
تفاوت s10 و g10
s10 و g10 دو تفاوت اساسی دارند
1 - پنل s10 جزو پنل های قدیمی پاناسونیک می باشد اما پنل g10 جزو پنل های جدید NeoPDP بوده و تا دو برابر درخشندگی بیشتری دارد ( درخشندگی دو برابر به معنی آن است که در یک درخشندگی ثابت پنل های جدید نصف پنل های قدیمی انر ژ ی مصرف می کنند )
2 - پروسسور داخلی s10 جزو پروسسور های قدیمی پاناسونیک می باشد اما پروسسور داخلی g10 جدید ترین پروسسور پاناسونیک است که وضوح و کیفیت رنگ آن در تصاویر SD و HD بسیار بهتر از پروسسور های قدیمی پاناسونیک می باشد و مشابه آن در سری V و Z بکار رفته است .
خواهش میکنم
صدای بلندگوهاش منو راضی نکرد ولی یک اسپیکر 30 تومانی هم بهش وصل کردم الان بهتر شد
در شبکه های داخلی مثل شبکه خبر شبکه 3 وشبکه 4 کیفیت خوبه اما میمونه در ماهواره که میترکونه
3 تا فیش اضافه کامپوزیت رو هم وصل کردم باهاش فیلمهای سینمائی اجاره ای کلوپ رو هم میبینم عالیه
نه هنوز وصل نکردم اما کیسم رو بردم کنارش و بهش وصل کردم و یک GTA5 بازی کردم از LCD سیستم خیلی بهتر نشون داد
مصرف دقیق برقشو نمیدونم ولی تمام وصائل برقی رو خاموش کردم به جز G10 و رفتم کنتور برق رو دیدم به اندازه 2 تا لامپ رشته ای 100 w مصرف داشت
والا سیاست این بانیان رو باید یکی از هفت عجایب دنیا دونست
معلوم نیست کی بده تو بازار + قیمت نجومیش چنده؟ + برای ایران امکانات که اضافه نمیکنن که هیچ باید دید چه امکاناتی رو ازش گرفتن
جالبه كه وقتي شما داري تصوير يكسان نگاه ميكني روي هردو تي وي در نهايت هيچ فرقي حس نمي كني.
امکان گرفتن 1080پی در درگاه ترکیبی از اساس وجود نداره!
نیازی هم به آزمون و خطا نیست.
دوست عزیز الان پلاسما پنلهایی در فرودگاهها و استادیوم های ورزشی آمریکا از 10-11 سال پیش تا به امروز در حال کار کردن هستن نیمه عمر این پنل رو سازنده 100 هزار ساعت اعلام کرده و ظاهرا عمر ماژول پنل رو گارانتی هم کرده یعنی اگر زود از 100 هزار ساعت برایتنسش نصف بشه ماژول رو تعویض میکنن.(البته در مورد ایران مطمئن نیستم این گارانتی رو به عهده بگیرن)
100 هزار ساعت یا چیزیی حدود 30 سال با استفاده روزی 8 ساعت .
هنوز به طور رسمی ارزیابی و ثبت نشده اینا ادعای کمپانی هاس و جنبه تجاری داری .
یادمه ال جی پارسال برای سری اسکارلت اعلام داشت با ابداع یه مد ! و گذاشتن روی این مد با توجه به حسگر تلوزیون که نور محیط رو تنظیم میکنه می تونین تا حدود 80 درصد مصرف برق تلویزیون رو کاهش بدین. بدها گندش دراومد فقط 5 درصد صرفه جویی در مصرف برق ایجاد میکنه این مد.! ال جی مجبور به حذف این تبلیغات شد و..!
ال جی, رسپانس پنل هاش رو اعلام میکنه 2 از روش گری به گری حساب میکنه واس اینکه از این روش عدد نماش شده کمتر نشون داده بشه در اصل 2 ms گری به گری همون 4ms سفید به سیاه هست . فقطم ال جی از گری به گری استفاده میکنه , واحد متدوال برای اندازه گیری سیاه به سفید هست.
در کل منظور به حرف برندها توجه نکن . و استنادت رو به مشخصات کمپانی ها نده .
Last edited by Ami R 940; 10-11-2009 at 12:02.
سلام
آیا درست است که Panasonic TC-P50V10 وارد بازار ایران شده ؟؟؟ قیمت چنده ؟؟؟
ممنون
اینجوری که دوستان عزیز تو همین سایت عنوان کردن شب عید خواهد آمد .
Last edited by mb2006; 10-11-2009 at 11:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)