تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 165 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

شهاب جان این مطلبت خیلی جالب بودش
    از یه طرف میگی بازی جای کار بیشتر داشتش و می تونست بهتر بشه بعد از یه طرف میگی یه شاهکار هستش. اگه اینجوری بخوای در نظر بگیری که همه بازی ها شاهکار میشن
    اونجوری که دوستان توضیح دادن این بازی جوری شده که دیگه مخفی کاری توش کمتر شده و یه جورایی مثل اویل 5 که نسبت به شماره های قبلی سبکش تغییر کده بود و فقط اکشن شده بود این بازی هم به همین صورت هست. مطمئنا کسانی که با شماره های قدیمی بازی هایی مثل اویل و اسپلینتر سل زندگی کردن خیلی خوششون نمیاد که بازی سبکش تا حدودی تغییر کنه و فقط اکشن باشه. الان اویل 5 نگاه کنی درسته خیلی از لحاظ اکشن و جلوه های ویژه عالی بودش ولی کسی که اویل بازی می کنه به خاطر این چیزا بازی نمی کنه و بیشتر به خاطر جو خاص اون و سبک منحصر به فردش بازی می کنه وگرنه میره یه بازی کاملا اکشن بازی می کنه. اسپلینتر سل هم همین شرایط رو داره. کسی که اسپلینتر سل بازی می کنه اصل بازی رو مخفی کاری اون می دونه. حالا این مخفی کاری کم بشه شاید برای طرفداران بازی خیلی جالب نباشه.
    کلا بازی مطمئنا عالی هستش ولی عالی با شاهکار فرق داره. همچنین اینکه میگی هنوز سلطان بازی های مخفی کاری هستش درست نیستش چون شواهد نشون میده که مخفی کاری این بازی خیلی کم شده و از یه طرف در این سبک یه غول وجود داره به نام MGS که شماره چهارم این بازی تا اون جایی که می دونم از سایتهایی مثل گیم اسپات و IGN امتیاز 10 گرفت . چیزی که شاید هر چند سال یکبار اتفاق بیفته. همچنین MGS4 تقریبا میانگین امتیازش از حدود 60 سایت مختلف 9.4 هست.
    من منظورم اين بود كه اگه بيشتر كار ميكردن ميشد يه ابر شاهكار مثله MGS ... 

اين قسمت حرفتو قبول ندارم ! چون كسي كه طرفدار اسپلينر سل هست بازي هر جوري باشه ف بازي ميكنه و عشق سم فيشر رو داره ... حالا چه مخفي كاري و چه اكشن ! 
    -----------------------------------------------------------------------------
    اون قسمت سلطان هم يه خورده اشتباه شد :دي 
    من اصلا MGS يادم نبود و چون بازي نكردم نمي دونستم چطوريه ... 
    معذرت 

2. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

باللخره واسه اومد يا ما حالا حالاها بايد كف كنيم؟؟؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باللخره واسه اومد يا ما حالا حالاها بايد كف كنيم؟؟؟
    باید یکمی صبر کنی. بازی برای PC منتشر بشه هم یکمی طول میکشه کرک بشه چون این بازی از سیستم DRM استفاده می کنه

اين قسمت حرفتو قبول ندارم ! چون كسي كه طرفدار اسپلينر سل هست بازي هر جوري باشه ف بازي ميكنه و عشق سم فيشر رو داره ... حالا چه مخفي كاري و چه اكشن !
    عاشق اون که صد در صد همه هستن. من خودم یکی از فن های این بازی هستم.
    ولی باید واقعیت رو در نظر بگریم. اینکه هر بازی بخواد از Uncharted یا Gears of war تقلید کنه خیلی خوب نیست. یعنی منظورم اینکه یه بازی باید سبک خودشو دنبال کنه. میتونه یه بازی از بازی های دیگه یکمی تقلید کنه ولی اصالت خودشو باید حفظ کنه. مثلا MGS با اینکه من شماره آخر اونو بازی نکردم ولی اصالت خودشو تا آخرین شمارش حفظ کرده. بازی هایی مثل Resident Evil و Splinter Cell سبکشون رو همه فقط با اکشن نمی شناسن. یعنی به جز اکشن این بازی های دارای خصوصیات منحصر به فرد خودشون هستن که بدون اونا این بازی ها هیچ وقت شاهکار نمی شدن.
    کلا Ubi soft امسال خیلی سال جالبی براش بوده. یکی از پرحاشیه ترین شرکت ها بوده. اون از سیستم DRM که خیلی دردسار شدش. این از اینکه می خواد Splinter Cell Conviction رو برای PS3 هم بسازه.

5. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

باید یکمی صبر کنی. بازی برای PC منتشر بشه هم یکمی طول میکشه کرک بشه چون این بازی از سیستم DRM استفاده می کنه

ولی باید واقعیت رو در نظر بگریم. اینکه هر بازی بخواد از Uncharted یا Gears of war تقلید کنه خیلی خوب نیست. یعنی منظورم اینکه یه بازی باید سبک خودشو دنبال کنه. میتونه یه بازی از بازی های دیگه یکمی تقلید کنه ولی اصالت خودشو باید حفظ کنه. مثلا MGS با اینکه من شماره آخر اونو بازی نکردم ولی اصالت خودشو تا آخرین شمارش حفظ کرده. بازی هایی مثل Resident Evil و Splinter Cell سبکشون رو همه فقط با اکشن نمی شناسن. یعنی به جز اکشن این بازی های دارای خصوصیات منحصر به فرد خودشون هستن که بدون اونا این بازی ها هیچ وقت شاهکار نمی شدن.
    کلا Ubi soft امسال خیلی سال جالبی براش بوده. یکی از پرحاشیه ترین شرکت ها بوده. اون از سیستم DRM که خیلی دردسار شدش. این از اینکه می خواد Splinter Cell Conviction رو برای PS3 هم بسازه.
    اتفاقا یوبی گفته تاخیرش بخاطر سیستمه DRM نیست

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اتفاقا یوبی گفته تاخیرش بخاطر سیستمه DRM نیست
    عزيزم اتفاقا شما همين حرفو قبلا هم زدي و اتفاقا من هم گفتم كه اين دروغ آپريل بوده .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

عزيزم اتفاقا شما همين حرفو قبلا هم زدي و اتفاقا من هم گفتم كه اين دروغ آپريل بوده .
    اگه دروغ باشه که ما PC بازها بدبختیم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خاک بر سر یوبی سافت.این بازی باید انحصاری میشد.البته مثل اینکه زیاد بازیه شاخی هم نبوده.البته تا با چشم خودم روی pc نبینم زیاد باورم نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

متال گیر اصلا زیاد خوب نبود
    مگه هر چی این سایتا بگن درسته؟دوست داشتن و مورد توجه قرار گرفتن یه بازی سلیقیه
    هیچ بازی از هیچ بازی تقلید نمیکنه چون هدف بازی ساز نزدیک شدن به واقیعته.(از فردا بگین تفنگ دست گرفتن هم تقلیده)
    شماره 3 اسپلینتر شما در هر مرحله که میخواستی وارد بشی حق انتخاب میداد که اکش باشی یا سایلنت پس این کار تازه ی نبود واسه اسپلینتر
    بازم میگم این بازی واسه سم فیشریاست چون شماره قبلها به سم توجه کمی میشد و در مورد زندگیش هیچی نمیدونستیم
    اگه عشق سایلنت رفتنی فقط(فقط)خوب همون متال رو برو یا هر روز اسپلینترهای قبلی رو برو.اگه دنبال داستانی که سم چی شد زندگیش این بازی رو برو
    اره گرافیش ضعیفه ولی نه اونقدرا
    خیلی ها میان اینجا و با نظرات شخصی شما رو برو میشن و یا قید بازی رو میزنن یا موقه بازی حس لذتو از دست میدن
    پس نظرتون رو واسه خودتون نگه دارین.و همه بدونین بازی خیلی جذاب و لذت بخشه.سم سمه مخفی یا غیر مخفی.کاماندو یعنی همه فن حریف یعنی سم فیشر در این بازی
    یه نصیحت دنبال بازی برید که بهتون لذت بده اگه میبنی بازی خوب نیست اونو نرید و ازش بد نگید (هر بازی)
    Last edited by 3taxxx; 23-04-2010 at 04:46.

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من یه جا گیر کردم:
    فکر کنم اخرای بازی باشه تو یه ساختمون میرسم به یه جا دو تا دوشگا رو سقف هست یه دفعه تا منو میبینن شروع میکنن به تیر زدن نمیشه ازشون رد شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

فکر کنم اخرای بازی باشه تو یه ساختمون میرسم به یه جا دو تا دوشگا رو سقف هست یه دفعه تا منو میبینن شروع میکنن به تیر زدن نمیشه ازشون رد شد.
    اقا اونا دوشگا نی مادون قرمز بزن تا بتونی از لیزر ها رد بشه , بودنه مادون قرمز نمیتونی .

13. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •