سلام. کل فایل که نصب بوده پاک شده.از رو دسکتاپ پاکش کردید یا کل فایلش رو از درایوی که توش نصب بوده حذف کردید؟
سلام. کل فایل که نصب بوده پاک شده.از رو دسکتاپ پاکش کردید یا کل فایلش رو از درایوی که توش نصب بوده حذف کردید؟
سلام. وقتی یه کلمه ی انگلیسی رو توی بابیلون میزنیم کلی لیست تا پایین میاره و به کلی زبون دیگه ترجمه میکنه. چه جوری میشه یه کاری کرد که فقط لیست ترجمه فارسیش رو بیاره و بقیه رو حذف کرد؟
باید برید به قسمت my dictionaries و در قسمت target language فقط گزینه farsi تیک داشته باشه.سلام. وقتی یه کلمه ی انگلیسی رو توی بابیلون میزنیم کلی لیست تا پایین میاره و به کلی زبون دیگه ترجمه میکنه. چه جوری میشه یه کاری کرد که فقط لیست ترجمه فارسیش رو بیاره و بقیه رو حذف کرد؟
میشه بگی اینی که میگی دقیقا کجاست؟ از ورژن 8 استفاده میکنم گشتم نبود.
سلام
از قسمت setting برید به languages and dictionary اونجا اگه به جز فارسی زبان دیگه ای بود remove کنید.
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
سلام
اگه کل فایل رو پاک کردید فکر نمی کنم راهی برای برگشتش باشه.نمی دونم restore بر میگردونه یا نه؟خوب نمیتونید دوباره نصبش کنید.
سلام
من میخوام بابیلون رو روی کامپیوتر شرکت نصب کنم، ولی چون نام کاربری من Administrator نیست ویندوز اجازه نصب بابیلون رو نمیده. از طرف دیگه نصب بابیلون روی کامپیوترهای شرکت ممنوع هست ( ظاهرا همه ادارات دولتی این قانون بشون ابلاغ شده) و بنابراین نمیتونم از خدمات کامپیوتر شرکت بخوام که اون رو نصب کنن.
حالا سوالم اینجاست آیا راهی هست که بابیلون رو بدون نام کاربری Administrator نصب کنم؟
با تشکر
نه فکر نکنم بشه نصب کرد...مگر اینکه نسخه پورتابل هم داشته باشه ...اینکه داره یا نه رو نمی دونم.
حالا دلیل ممنوع بودنش چیه؟!!![]()
سلام؛
نسخه Portable رو می تونید جستجو و دانلود کنید:
یکی از سایت هایی که نسخه 8.0.8 رو برای دانلود گذاشته و Portable هم داره اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه، منم سون شصت و چهارم- اما مشکل نمیده
(ولی یادمه روی اون یکی سیستممون که سون سی و دو بود یه مدت این مشکل رو فقط برای اینترنت اکسپلورر میداد که اونم درست شد
سلام دوستان برا تلفظ صداهاي بهتر و با كيفيت سراغ نداريد؟
در ضمن براي اضافه كردن گالرياي جديد به كجا برم
Last edited by nasrGod; 26-08-2010 at 12:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)