نه کسی نداره
در ضمن مواظب باشید رضا صادقی 2 تا بدل داره یکی از نظر قیافه که حتی امضا هم میده و یکی هم از نظر صدا که معرف نظر همه ست
نه کسی نداره
در ضمن مواظب باشید رضا صادقی 2 تا بدل داره یکی از نظر قیافه که حتی امضا هم میده و یکی هم از نظر صدا که معرف نظر همه ست
آلبوم هشت یک آلبوم ۸ تراکی و مناسبتی می باشد که در آن هشت خواننده پاپ هنرنمایی کردند .
در این آلبوم که به مناسبت ولادت حضرت امام رضا (ع) تولید شده بود علی اصحابی ، محسن چاوشی ،
رضا صادقی ، بابک جهانبخش ، امین رستمی ، علی رضا شهاب ، رضا یزدانی و حامی هر کدام
یک قطعه در وصف امام رضا (ع) اجرا کردند . این آلبوم قرار بودند در تاریخ ۸/۸/۸۸ ، یعنی روز
ولادت امام رضا (ع) وارد بازار شود که متاسفانه به دلیل آماده نشدن مجوز این اثر و برخی
از مشکلات کاری تاریخ انتشار آن به تعویق افتاد . آلبوم هشت جدید ترین محصول شرکت ایران گام
می باشد و در تاریخ دوم اردیبهشت ماه توسط این شرکت منتشر خواهد شد .
Last edited by majid.khaledi; 21-04-2010 at 22:32.
آهنگ جدید و بسیار زیبای رضا صادقی به نام عذاب آخر , با دو كيفيت
MP3 128کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
OGG 56
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر یک نوع اعتقاد باشه درسته . ولی اگر علمی بخواهیم نگاه کنیم مشکی ترکیبی از رنگ هست و جزو رنگهای اصلی بشمار نمی آید .
در هر صورت مرسی
سرانجام و بعد مدتها تاخیر؛
آلبوم «هشت» منتشر شد
سرانجام و بعد از مدتها تاخیر آلبوم «هشت» که قرار بود روز 88/8/8 منتشر شود امروز (شنبه) منتشر شد.آلبوم «هشت» شامل هشت قطعه است که این هشت قطعه توسط علی اصحابی، بابك جهانبخش، حامی، امین رستمی، رضا صادقی، علیرضا شهاب، رضا یزدانی و محسن چاووشی اجرا شده و توسط موسسهی ویدیو رسانه «هنرنمای پارسیان» به تهیهکنندگی مصطفی منصوریار توزیع خواهد شد.
مثل اینکه تعداد کارایی که از رضا صادقی داره پخش میشه داره زیاد میشه
فکر میکنم یه توضیحی در مورد این کارا باید بدم تا همه اگاه بشن
این کارا هشون قدیمین یعنی تمام این تراک هایی که تا حالا پخش شدن همشون قبل از سال 83 ضبط شدن
طوری که از این 4 تراک که تازگیا منتشر شده شخصا 3 تاشو 4- 5 سال پیش شنیدم
یعنی اینا
عذاب آخر
نم نم بارون
و
علمدار عشق
در ضمن همین تراک ها داخل فول ارشیو رضا صادقی که توی تمام سایتای دانلود موزیک وجود داره هم هست . جالبه خود اون سایتا نمیدونن داخل ارشیو سایتشو چیه. تراکای ارشیو چند سال پیششون رو مینویسن جدید و ...
در مورد این "ساکت نمون" هم باید بگم که با توجه به تنظیم و کیفیت صدا و ... فکر میکنم قدیمی باشه . شاید هم اتود البوم جدید باشه(احتمال داشت. تاکید روی شناسه فعل . چون دیگه نداره) در هر حال من که با "ساکت نمون " خیلی حال کردم خداییش شعر و ملودی معرکه ای داره فقط تنظیم و کیفیتش پایینه که باید هم باشه چون اتوده.![]()
Last edited by neverhood66; 06-05-2010 at 13:02.
اومدم بگم که این چرت و پرت های آخری رضا چی بود که شما پست داده بودی
مرسی....
رضا صادقی از ایران می رود
پرشیامگ - رضا صادقی که چندی پیش در آخرین کنسرتش در همدان،خبر از رفتنش از ایران داده بود،به تازگی در گفتگویی دلیل اصلی رفتنش از ایران را اعلام کرد.
بدنبال انتشار این خبر که باعث اما و اگرهای زیادی هم شده بود،وی در گفتگویی از دلیل رفتنش در ایران پرده برداشت، تا بقولی این خبر ناگهانی دستمایه سو استفاده نشود.رضا صادقی در این گفتگو اعلام کرده که قصد دارد برای ادامه تحصیل و آموزش بهتر موسیقی به خارج از کشور برود. وی در ادامه عنوان کرده که قرار است برای این آموزش 4 ساله به یک کالج که هماهنگی های آن نیز صورت گرفته برود و دوره آموزش موسیقی کاربردی و دیجیتال ببیند.
البته وی اعلام کرده که قطعا تا پایان سال 90در ایران خواهد بود. همچنین وی عنوان کرده است که "من آدم خانواده دوستی هستم و یک تعلق خاطر عجیب و غریبی هم نسبت به وطنم دارم" و خبرهای منتشر شده در مورد خودش مبنی بر ادامه کار موسیقی در خارج از ایران را تکذیب کرده است.
Last edited by neverhood66; 22-05-2010 at 20:33.
مگه رضا صادقی نرفته اونور ؟ جمعه کنسرت خیریه داشت که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)