چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟
کسی تا حالا بازی کرده آنلاین رو؟
ممنون
چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟
کسی تا حالا بازی کرده آنلاین رو؟
ممنون
the application was unable to start correctly(0xc0000142). click OK to close the application
سلام آقایون
اساتید محترم من نسخه 2 dvd این بازی رو نصب میکنم اما موقعی که میخوام اجراش کنم ارور بالا رو میده ترو خدا یکی کمک کنه بابا مردیم از کفففف ...
راستی ویندوز من 7 نسخه 64 بیتی هست
سیستم :
cpu :AMD phenom 9650 x4
graphic: ATI 4670 1gig ddr 3
2gig ram 1066
Last edited by deldare_ashegh30; 15-03-2010 at 00:02.
بازیه خیلی خیلی جالبیییییییهههههههههه![]()
سلام
من تاحالا این بازی رو نکردم.....ولی عکسهاش رو که میبینم یاد COD MW میفتم
تاپیکش هم که ماشالا مهم شده
یعنی به همون قشنگیه!؟
سلام.حتی یک لحظه هم شک نکن.البته من فقط بخش تک نفرش رو بازی میکنم.خیلیها میگن پر از باگ تصویری هست و لی من تاحالا خوشبختانه باگ تصویری ندیدم!بخش مولتیش اینجور که میگن خیلی هیجانیه.![]()
بازی رو تموم کردم! البته فقط بخش تک نفره!
فقط به بخش تک نفرش میدم 8 دلیلش هم باگ های زیاد ، چک پوینت های بد ، نداشتن سینه خیز که این مورد چون بازی تخریب پذیری بالایی هم داشت خیلی رو اعصاب بود . همگروهی ها هم بعضا خیلی احمق و بعضا خیلی باهوش میشدن ؛ خیلی اتفاق افتاد که همگروهیام چند متر عقب تر از من میموندن و و من باید میرفتم همه رو بکشم تا اونها بیان ! کنترل وسایل نقلیه هم یک جوری بود !
در کل بخش تک نفره ش خوب بود ولی آدم فکر میکنه اصلا بازی رو تست نکردن !
آقایون ما سوال کردیما مثلا......همتون میاین بازی رو تعریف و تمجید مکنید اما به مشکلات دیگران اصلا اهمیت نمیدین،این رسمش نیست
شما از بابت سیستم مشکلی ندارید.
یا باید ویندوزتو عوض کنی و اپدیت اخرین ورژن گرافیک رو هم بزن.
بعد اگه درست نشد نسخه بازیت ایراد داره.
اره نمی دونستم که helicoptere چیو می زنه یا به عبارتی اصلا ندیدم چیو می زنه ولی خوب اون تیککه رو رد کردم در ضمن اون بمب نیست ماهواره هست
الان دارم نصب مي كنم
نسخه 3 دي وي ديه الان دي وي دي 3 داره نصب ميشه
مطمئنا از گرفتن بازي پشيمون نخواهم شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)