سیاره هایی که start scanner نوشته باید بری.
dock ماله ماموریت هاست.
enter orbit هم ماله شهر هاست.
سیاره هایی که start scanner نوشته باید بری.
dock ماله ماموریت هاست.
enter orbit هم ماله شهر هاست.
Last edited by virus2009; 13-02-2010 at 22:59.
آخر فروم باز و مطرح کردن مشکل در تاپیک نامربوطحالا ولش کن
physx رو آنینستال کن بعد دوباره فیزیک همراه بازی رو نصب کن(قبلش توکل بر خدا یادت نره)
راستش ما آخر فروم باز سالها پیش هستیم.
بدلایلی مارو کنار گذاشتن شاید .... بیخیال..
راستش همراه بازی من physx نیست اگه نسخه درستش رو دارید لطفا برای من بذارید.
ممنون.
با وجود اینکه من از بازی های RPG خوشم نمیاد از ایت بازی خیلی خوشم اومد با کمک دوستان مشکل اسکنمم حل شد حالا هر چی هست دارم استخراج میکنم!!!!
با وجود اینکه من از بازی های RPG خوشم نمیاد از ایت بازی خیلی خوشم اومد با کمک دوستان مشکل اسکنمم حل شد حالا هر چی هست دارم استخراج میکنم!!!!
بفرما مال شما:
ولی باید توی DVD خود بازی باشه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب منم یه خورده(حدود 25 ساعت)بازی کردم خواستم بگذارم آخر بازی یه توضیح درباره_ش بدم گفتم همین الانشم خیلی دیره برای همین توی چند خط بازی رو توصیف میکنم:
1-گرافیک:خوب گرافیک بازی واقعا عالی کار شده به طوریکه آدم باورش نمیشه این بازی رو با موتورunreal engine 3 (البته با کمی تغییرات)ساختن چون واقعا هم از نظر نور پردازی عالی کار شده وهم از نظر جزئیات(چیزی که معمولا در بازیهای ساخته شده با این موتور کمتر دیده شده)
ولی مهمترین نکته ای که در این بازی به کار رفته وجود محیطها و شخصیتهای کاملا متفاوت از نظر ظاهری توی بازی هست چون نشون میده واقعا سازنده ها تموم تلاش خودشون رو کردند که یک بازی RPG با یک محیط کاملا چندگانه بدند بیرون به طوری که همین طور که شما در طول بازی به محیطهای متفاوت سرمی زنید به طور کاملا محسوسی حس اینکه دارین توی فضا وسیارات با ویژگی های کاملا تفاوت(گرم...طوفانی...خشک و....)سفر میکنید من که والا فیلم آواتار رو ندیدم ولی از نظر تنوع محیط و سیارات و شخصیتها این بازی رو به راحتی میشه با سه گانه بسیار معروف جمیز کامرون یعنی star wars مقایسه کرد...اصلا خودشه
2-صداگذاری:صدا گذاری هم در این بازی یک شاهکار به تمام معناست چون هم برای شخصیتها از صداهای بهترین بازیگران دنیا استفاده شده که برای نمونه می تونید به این پست مراجعه کنید:
وهم توی اون تنوع محیطی که بالا گفتم واقعا صداگذاری به طور عالی کار شده ولی نکته ی جالبش اینه که با اینکه در طول بازی با چند ده نفر به طور مستقیم صحبت کنید ولی معمولا واقعا کمتر پیش میاد که با صداهاییکسانی مواجه بشید که نشان از توجه بسیار بالای سازندگان این بازی کوچکترین جزئیات حتی در صداگذازی هست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-گیم پلی:خوب سیستم گیم پلی این بازی همونطور که مشخصه RPG هست یعنی نه اکشن خالصه و نه مثلا استراتژیک خالص و نه محاوره ای خالص بلکه ترکیبی از این سه نوع در بهترین حالت خودش هست بخش اکشنش با اینکه گیم پلی کاملا شبیه gear of war داره ولی به نظر من از نظر هیجان و تنوع نبرد واقعا نسبت به اون برتره چون شما اینجا علاوه بر داشتن اسلحه های گونان که هر کدوم قابلیت های ویژه خودشون رو دارند می تونید از نیروهای ویژه(یک چیزی شبیه همون نیروهایی که در فیلم جنگ ستارگان مختص جدای ها بود ولی با تنوع بسیار عالی)هم برای نابودی دشمانتون استفاده کنید که در جای خودش واقعا لذت بخشه....
بخش محاوره ای بازی هم تا اینجا که من رفتم وطبق محاسباتی که خودم انجام دادمشاید یک چیزی حدود یک کتاب 100 صفحه ای!! توی این بازی شما محاوره خواهید داشت که کار رو برای کسانی که انگلیسی خیلی قوی ندارن یه خورده مشکل میکنه مخصوصا با اینکه بازی در یک محیطی کاملا فضایی با اون اصطلاحات عجیب غریب خودش هست...من یکی که بدون رودر وایسی بگم چون داستان بازی برام مهمه و دلم میخواد هر کاری که میکنم بفهمم قضیه از چه قراره دهنم سرویس و دیکشنریم جر خورد
ولی اگه بفهمید واقعا چی میگن لذت بازی رو براتون دو چندان میکنه
4-داستان:والا در مورد داستان فعلا من فقط تیمم رو تکمیل و مراحل اعتماد سازی مربوط به اونا رو انجام دادم البته یکی دو تا ماموریت اکتشافی ...کمکی هم انجام دادم(دنبال مخ زنی هم نرفتم ببینم از چه قراره) ولی همون مراحل اعتماد سازی بازی هم واقعااز نظر داستان برام جالب بود چون مثلا یکی از یارانتون می خواد مثلا پسرش رو نجات بده بر عکس یکی دیگه میخواد بکشتش!!(حال بنا به دلایل خاصی که طول بازی میفهمید)که هم تنوع داستان بازی رو براتون به شدت زیاد میکنه و براتون واقعا داستان بازی رو جذاب میکنه...در کل اینو بگم در این بازی هم مثل همین سری star wars با یک داستان نسبتا پیچیده ولی در عین حال بسیار جذاب مواجه هستید
در کل اینو میخوام بگم این باز به نظر من واقعا یک شاهکاره(خسته نباشم) و به تمام دوستانی که RPG بازی هستند که به عنوان یک نسخه
و برای تمام دوستانی که فقط طرفدار بازیهای اکشن مخصوصا سبک gear of war البته با قدرت زبان تقریبا خوب(حالا گفتم زیان چون واقعا در بعضی جاها انتخابهای شما واقعا سرنوشت سازند)هستندپیشنهاد میکنم
همگی موفق باشید![]()
Last edited by mehdy.z; 14-02-2010 at 05:09.
من که بیخیال این بازی شدم. هی از این سیاره به اون سیاره میرم با 100 نفر هم حرف میزنم ولی آخرش نمیفهمم باید چیکار کنم و چه ماموریتی انجام بدم.
هرچی هم تو این ژورنال نوشته نمیتونم پیداش کنم.
حدود یک ماه قبل از اینکه بازی منتشر بشه جناب Mehdy.z خبری رو در قسمت اخبار بازیها
راجع به دوبلر های بازی زده بودن که در داخل اونها اسم خانم شهره آغداشلو بازیگر توانمند و ایرانی
سینمای هالیوود در اونها میدرخشید من از اول بازی زیاد روی صدای کارکترها دقت کردم تا بالاخره
صدای ایشون رو که به جای Shal Raan حرف میزد رو پیدا کردم هنگامی که شما برای کمک به Tali'Zorah
یکی ار اعضای گروه تون برای پیدا کردن پدرش میرید فرمانده اون سیاره رو خانم آغداشلو به جاش صحبت
میکرد با همون صدای گرمشون واقعا برای من به عنوان یک ایرانی افتخار آفرین بود. برای ایشون و همه ایرانی
های سربلند خارج از کشور آرزوی موفقیت میکنم.![]()
Last edited by pcali; 14-02-2010 at 09:59.
\
اینکه شما از این بازی خوشتون نیومده فقط یک دلیل میتونه داشته باشه زبان انگلیسیتون ضعیفه و نمیتونید به راحتی بعضی از بازی های دیگر بازی کنید! این بازی یک شاهکاره! شما نباید اینجور درموردش صحبت کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)