تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 190 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دوست من dock رو که میزنم میره توی سیاره پیاده میشه که!!!!
    سیاره هایی که start scanner نوشته باید بری.
    dock ماله ماموریت هاست.
    enter orbit هم ماله شهر هاست.
    Last edited by virus2009; 13-02-2010 at 22:59.

2. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aryasoft2872's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان:
    من این بازی رو نصبیدم اما موقع اجرا یه پیغام میده با این متن : failed to initialized the physics system.please ensure you have an update version of the physx system software installed
    خلاصه همین دیگه ضمن اینکه بنده آخرین ورژن نرم افزار physx رو هم از سایت انویدیا دانلود و نصب کردم اما بازم این پیام میاد.
    مشخصات سیستمم همینه که توی امضام هست ممنونم میشم راهنمایی کنید.
    آخر فروم باز و مطرح کردن مشکل در تاپیک نامربوط حالا ولش کن
    physx رو آنینستال کن بعد دوباره فیزیک همراه بازی رو نصب کن(قبلش توکل بر خدا یادت نره)

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آخر فروم باز و مطرح کردن مشکل در تاپیک نامربوط حالا ولش کن
    physx رو آنینستال کن بعد دوباره فیزیک همراه بازی رو نصب کن(قبلش توکل بر خدا یادت نره)
    راستش ما آخر فروم باز سالها پیش هستیم.
    بدلایلی مارو کنار گذاشتن شاید .... بیخیال..
    راستش همراه بازی من physx نیست اگه نسخه درستش رو دارید لطفا برای من بذارید.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با وجود اینکه من از بازی های RPG خوشم نمیاد از ایت بازی خیلی خوشم اومد با کمک دوستان مشکل اسکنمم حل شد حالا هر چی هست دارم استخراج میکنم!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با وجود اینکه من از بازی های RPG خوشم نمیاد از ایت بازی خیلی خوشم اومد با کمک دوستان مشکل اسکنمم حل شد حالا هر چی هست دارم استخراج میکنم!!!!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

راستش ما آخر فروم باز سالها پیش هستیم.
    بدلایلی مارو کنار گذاشتن شاید .... بیخیال..
    راستش همراه بازی من physx نیست اگه نسخه درستش رو دارید لطفا برای من بذارید.
    ممنون.
    بفرما مال شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی باید توی DVD خود بازی باشه!!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب منم یه خورده(حدود 25 ساعت)بازی کردم خواستم بگذارم آخر بازی یه توضیح درباره_ش بدم گفتم همین الانشم خیلی دیره برای همین توی چند خط بازی رو توصیف میکنم:

1-گرافیک:
    خوب گرافیک بازی واقعا عالی کار شده به طوریکه آدم باورش نمیشه این بازی رو با موتورunreal engine 3 (البته با کمی تغییرات)ساختن چون واقعا هم از نظر نور پردازی عالی کار شده وهم از نظر جزئیات(چیزی که معمولا در بازیهای ساخته شده با این موتور کمتر دیده شده)
    ولی مهمترین نکته ای که در این بازی به کار رفته وجود محیطها و شخصیتهای کاملا متفاوت از نظر ظاهری توی بازی هست چون نشون میده واقعا سازنده ها تموم تلاش خودشون رو کردند که یک بازی RPG با یک محیط کاملا چندگانه بدند بیرون به طوری که همین طور که شما در طول بازی به محیطهای متفاوت سرمی زنید به طور کاملا محسوسی حس اینکه دارین توی فضا وسیارات با ویژگی های کاملا تفاوت(گرم...طوفانی...خشک و....)سفر میکنید من که والا فیلم آواتار رو ندیدم ولی از نظر تنوع محیط و سیارات و شخصیتها این بازی رو به راحتی میشه با سه گانه بسیار معروف جمیز کامرون یعنی star wars مقایسه کرد...اصلا خودشه

2-صداگذاری:
    صدا گذاری هم در این بازی یک شاهکار به تمام معناست چون هم برای شخصیتها از صداهای بهترین بازیگران دنیا استفاده شده که برای نمونه می تونید به این پست مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وهم توی اون تنوع محیطی که بالا گفتم واقعا صداگذاری به طور عالی کار شده ولی نکته ی جالبش اینه که با اینکه در طول بازی با چند ده نفر به طور مستقیم صحبت کنید ولی معمولا واقعا کمتر پیش میاد که با صداهاییکسانی مواجه بشید که نشان از توجه بسیار بالای سازندگان این بازی کوچکترین جزئیات حتی در صداگذازی هست...

3-گیم پلی:
    خوب سیستم گیم پلی این بازی همونطور که مشخصه RPG هست یعنی نه اکشن خالصه و نه مثلا استراتژیک خالص و نه محاوره ای خالص بلکه ترکیبی از این سه نوع در بهترین حالت خودش هست بخش اکشنش با اینکه گیم پلی کاملا شبیه gear of war داره ولی به نظر من از نظر هیجان و تنوع نبرد واقعا نسبت به اون برتره چون شما اینجا علاوه بر داشتن اسلحه های گونان که هر کدوم قابلیت های ویژه خودشون رو دارند می تونید از نیروهای ویژه(یک چیزی شبیه همون نیروهایی که در فیلم جنگ ستارگان مختص جدای ها بود ولی با تنوع بسیار عالی)هم برای نابودی دشمانتون استفاده کنید که در جای خودش واقعا لذت بخشه....
    بخش محاوره ای بازی هم تا اینجا که من رفتم وطبق محاسباتی که خودم انجام دادم شاید یک چیزی حدود یک کتاب 100 صفحه ای!! توی این بازی شما محاوره خواهید داشت که کار رو برای کسانی که انگلیسی خیلی قوی ندارن یه خورده مشکل میکنه مخصوصا با اینکه بازی در یک محیطی کاملا فضایی با اون اصطلاحات عجیب غریب خودش هست...من یکی که بدون رودر وایسی بگم چون داستان بازی برام مهمه و دلم میخواد هر کاری که میکنم بفهمم قضیه از چه قراره دهنم سرویس و دیکشنریم جر خورد
    ولی اگه بفهمید واقعا چی میگن لذت بازی رو براتون دو چندان میکنه

4-داستان:
    والا در مورد داستان فعلا من فقط تیمم رو تکمیل و مراحل اعتماد سازی مربوط به اونا رو انجام دادم البته یکی دو تا ماموریت اکتشافی ...کمکی هم انجام دادم(دنبال مخ زنی هم نرفتم ببینم از چه قراره) ولی همون مراحل اعتماد سازی بازی هم واقعااز نظر داستان برام جالب بود چون مثلا یکی از یارانتون می خواد مثلا پسرش رو نجات بده بر عکس یکی دیگه میخواد بکشتش!!(حال بنا به دلایل خاصی که طول بازی میفهمید)که هم تنوع داستان بازی رو براتون به شدت زیاد میکنه و براتون واقعا داستان بازی رو جذاب میکنه...در کل اینو بگم در این بازی هم مثل همین سری star wars با یک داستان نسبتا پیچیده ولی در عین حال بسیار جذاب مواجه هستید

در کل اینو میخوام بگم این باز به نظر من واقعا یک شاهکاره(خسته نباشم) و به تمام دوستانی که RPG بازی هستند که به عنوان یک نسخه و برای تمام دوستانی که فقط طرفدار بازیهای اکشن مخصوصا سبک gear of war البته با قدرت زبان تقریبا خوب(حالا گفتم زیان چون واقعا در بعضی جاها انتخابهای شما واقعا سرنوشت سازند)هستندپیشنهاد میکنم
    همگی موفق باشید
    Last edited by mehdy.z; 14-02-2010 at 05:09.

9. 10 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که بیخیال این بازی شدم. هی از این سیاره به اون سیاره میرم با 100 نفر هم حرف میزنم ولی آخرش نمیفهمم باید چیکار کنم و چه ماموریتی انجام بدم.
    هرچی هم تو این ژورنال نوشته نمیتونم پیداش کنم.

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

حدود یک ماه قبل از اینکه بازی منتشر بشه جناب Mehdy.z خبری رو در قسمت اخبار بازیها
    راجع به دوبلر های بازی زده بودن که در داخل اونها اسم خانم شهره آغداشلو بازیگر توانمند و ایرانی
    سینمای هالیوود در اونها میدرخشید من از اول بازی زیاد روی صدای کارکترها دقت کردم تا بالاخره
    صدای ایشون رو که به جای Shal Raan حرف میزد رو پیدا کردم هنگامی که شما برای کمک به Tali'Zorah
    یکی ار اعضای گروه تون برای پیدا کردن پدرش میرید فرمانده اون سیاره رو خانم آغداشلو به جاش صحبت
    میکرد با همون صدای گرمشون واقعا برای من به عنوان یک ایرانی افتخار آفرین بود. برای ایشون و همه ایرانی
    های سربلند خارج از کشور آرزوی موفقیت میکنم.
    Last edited by pcali; 14-02-2010 at 09:59.

12. 8 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من اصلا از این بازی خوشم نیومد ....
    قبل این داشتم COD Modern Warfare 2 رو بازی می کردم ..... همه چیزش عالی بود ...
    بدش اومدم این 2 Mass effect رو بازی کردم .... حالم از هر چی بازی بود به هم خورد ..... نه گرافیک داره نه گیم پلی نه صدا نه داستان ....
    یکی یه بازی خوب سراغ نداره ؟ مردم از بی بازی ای !
    \
    اینکه شما از این بازی خوشتون نیومده فقط یک دلیل میتونه داشته باشه زبان انگلیسیتون ضعیفه و نمیتونید به راحتی بعضی از بازی های دیگر بازی کنید! این بازی یک شاهکاره! شما نباید اینجور درموردش صحبت کنید !

14. 4 کاربر از The Jackal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •