تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 288 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزم کجاش جوابش بده؟علی راستش رو گفته،نه اینکه همهی استفاده کننده ها میدونن که ماندگاری باطری های سونی رو برندهای دیگه ندارن؟حرفی که مزاقتون خوش نمیاد رو میگین تعصب و غیرت و از این جو کلمات جدید!که کاربردش رو توی بحثهای موبایل من یکی نمیدونم
    شما بیا جواب پست من برو بده،نه اینکه بری به عنوان کاربر ها کار داشته باشی،این اصلا در صلاحیتت تو نیست که.میایی این حرف و میزنی بعد که جواب میشنوی میگی بچه های اس ای فلانن و بهمانن؟
    کدوم بچه های اس ای؟علی ریسر؟متعصب چندین ساله و درجه ی 1 نوکیا؟؟شده بچه های اس ای؟
    یا سعید کوری که خودش اصلا امنیا سامسونگ داشت تا همین دیروز؟؟
    نه اقا جان این حرفها نیست،اینجا از هر برندی میان و بحثهای فنیشون رو میکنن و هیچ فن بویی هم چیزی نمیگه
    اما شما امدی شیطنتت یه دوستمون رو که پر بیراه هم نگفته رو دست گرفتی و غیر منطقانه شروع کردی جواب دادن؟
    شما که فرق باطری نوع پلیمر و یونی رو نمیدونی چرا میایی اینجوری باطری ها رو مقایسه میکنی میگی تاک تایمهاشون یکسانه؟!!!
    شاد باشید

اولا بگید منظورتون کی هست ! بنده به علی چیزی گفتم ؟! سعیدو که همه میدونن قاتل حرفه ایه سامسونگه هر چند رو بارسلونا اتفاق نظر داریم

خوب شما بگید به نظرتون با توجه به tft بودنش و اینچ زیادش و 360 ساعت اماده بکار بودنش میشه فیلم یا بازی به مدت زیاد کرد ؟ یک حساب 2 2 تا 4 تا میگه نه ...
    و اما جوابت
    شما داری جواب سبک بودن رو میدی و بنده در مورد سبک بودن صحبتی عرض نکردم بلکه گفتم 11 ساعت تاک تایم به cpu ربطی نداره و اون اماده بکار هستش که cpu و amoled روش تاثیر گذاره ... چرا ؟

دلیلش اینه که وقتی شما 11 ساعت گوشی صحبت میکنی اصلا صفحه نمایش روشنه که بخواد ربطی داشته باشه ؟ یا اگه اینطوریه یک گوشی 70 هزاری که 7 ساعت تاک تایم داره باید با این اوصاف به عرض 1 ساعت خالی میشدچون cpu ش درگیر بود ... و فکر نمیکنم صحبت کردن پایینترین گوشی با بالاترین گوشی حجم یا فضایی غیر از مساوی از cpu اشغال کنه شاید با یکم تفاوت اندک ...
    Last edited by pulp_152; 13-09-2009 at 23:46.

2. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقا من میگم منطقی جواب بدید. من اشتباه میگم؟ بیاید بهم بفهمونید که اشتباه میکنی نه اینکه بری 1پست بدی همه هم بیان ازت تشکر کنن. خوب همونا بیان جواب بدن. اینطوری بهتر نیست؟ این 10-12نفری که تشکر زدن تقریبا شدن یه گروه هر کدومشون پست میده بقیه میان thx میزنن. شده مثه اون راهپیمائیه که یارو گفت مرگ بر فلسطین بقیه هم تکرار کردن
    اگه کسی در مورد ساتیو از ما بپرسه ما نظرمون رو میگیم ! به نظر شما اشتباهه بیا منطقی جواب بده منطق بهترین چیزه ...
    قربون آدم چیز فهم. بابا کسی که میخواد درمورد یه گوشی اطلاعات کسب کنه میگه لطفا بدون تعصب بگید، درسته؟
    تو همون تاپیک که گفتن رقبای 8910 رو نام ببرید پست 2 گفته الان هیچی ولی 1-2ماه بعد ساتیو میاد که اونم سوسکه. خوب اون از کجا فهمید سوسکه؟
    درمورد صفحه نمایش هم با توجه به اطلاعات کمی که دارم عرض میکنم. به صرف tft بودن یا 16میلیون رنگ یا اندازه صفحه نمیشه مقدار ولتاژ مصرفی رو بدست آورد. سونی معمولا lcdهاش برق کمی مطرف میکنن. حالا چیزایی باعث این میشه که منم خیلی سردر نمیارم. زیادی تخصصی میشه.

4. 2 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مصطفی فرق باطری معمولی و پلیمری یونی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سعید جان پلیمر یونی نه،پلیمر لیتیومی
    منطورت از معمولی چیه؟
    قدیم ها باطری های نیکلی بودن،شاید منطورت از معمولی اینها باشه،خوب عیب هاشون رو همه یادمون هست،ماندگاری کم،خیلی زود راندمامنشون میامد پایین،مثلا یه باطری که در ابتدا 2 روز شارژ جواب میداد،خیلی زود،نیاز داشت هر روز شارژ بشه
    بعدش باطری های یونی لیتیوم بیشتر مورد استفاده قرار گرفتن،باطری خوبیه،اما توی پست قبل گفتم که هم سنگینه،هم شکلش محدودیت داره و باید حتما مکعب مستطیل باشه
    از اونجایی که توی گوشی ها وزن خیلی مهمه،باطری نوع پلیمر لیتیومی مورد توجه قرار گرفت،ضمن اینکه،این نوع باطری محدودیت های شکلی هم وجود نداره،اگه دیدین یه باطری فردا شکل لوزی یا مربع شده تعحب نکنید
    در مورد کار کردهم،میگن که این باطری ها تقریبا دارای یک بازده هستن و پلیمیری کمی بهتره.همین کمی بهتر بودن بعلاوه ی مزایای دیگش باعث شده سازندگان گوشی برن سمت این نوع باطری ها
    سعیدو که همه میدونن قاتل حرفه ایه سامسونگه
    من این حرفهای عامیانه تو کتم نمیره،اما به قول خودت باید دید چرا سعید"قاتل سامسونگ"شده در حالی که بدون تعصب 500 تومن پول بی زبون رو داده و رفته امنیا گرفته.وقتی به جوابش رسیدی کمی تامل کن،به نکات جالبی میرسی!
    گفتم 11 ساعت تاک تایم به cpu ربطی نداره
    من اینجا پستی ندیدم که کسی گفته باشه تاک تایم به پردازنده ارتباط داره.البته تاثیر داره،ناچیز
    مگه کسی اینجا خلاف این موضوع حرف نزده که مدام داری حرفت رو تکرار میکنی؟؟،حرف منطقی که جواب نداره مومن!
    منم همین رو میگم وقتی دو گوشی با یک میلی امپر یکیش 1 ساعت تاک تایم بیشتر میده،خوب باطریش بهتره حتما دیگه!از این روان تر هم میشه حرف زد؟
    میشه فیلم یا بازی به مدت زیاد کرد ؟
    اخه حرفت مبهمه،حرفت رو میشه هزار جور تفصیر کرد؟
    به مدت زیاد یعنی چی؟با چی مقایسه اش کرده ایی که این حرف رو زده ایی؟
    این حرغهای 1000 پهلو در مورد تمام گوشی های ساخته شده تا امروز صادقه!منم میتونم توی تک تک تاپیکهای مثلا گوشی های سامسونگ بیام بگم:با میلی امپر..... با اینچ... با این گوشی نمیشه زیاد فیلم دید!!!کی میتونه بگه تو حرفت غلطه؟؟؟

این که نشد حرف خوب،بگذار گوشی بیاد،بچه ها تست میکنن،سایتها تست میکنن،دقیقا مشخص میشه با این گوشی میشه چه زمانی فیلم دید و چه زمانی گیم داشت
    بعد اون موقع شما اگه دوست داشتی بیا اینجا با هم با هر گوشی 1000 میلی امپری از هر نوعی که خواستیش مقایسه اش میکنیم!!!!

شب خوش
    شاد باشید

6. 2 کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اخه حرفت مبهمه،حرفت رو میشه هزار جور تفصیر کرد؟
    به مدت زیاد یعنی چی؟با چی مقایسه اش کرده ایی که این حرف رو زده ایی؟
    این حرغهای 1000 پهلو در مورد تمام گوشی های ساخته شده تا امروز صادقه!منم میتونم توی تک تک تاپیکهای مثلا گوشی های سامسونگ بیام بگم:با میلی امپر..... با اینچ... با این گوشی نمیشه زیاد فیلم دید!!!کی میتونه بگه تو حرفت غلطه؟؟؟

این که نشد حرف خوب،بگذار گوشی بیاد،بچه ها تست میکنن،سایتها تست میکنن،دقیقا مشخص میشه با این گوشی میشه چه زمانی فیلم دید و چه زمانی گیم داشت
    بعد اون موقع شما اگه دوست داشتی بیا اینجا با هم با هر گوشی 1000 میلی امپری از هر نوعی که خواستیش مقایسه اش میکنیم!!!!

شب خوش
    شاد باشید

وقتی دوستان میگن بهترین هستش .. منظورم نسبت به بهترین هستش .. مثلا همین x1 با اینکه صفحش کوچیکتره فکر کنم زمان اماده بکارش بیشتره ... نسبت به امنیا اچ دی هم پایینتره و خیلی از گوشیا... کلا 360 بالا نیست و میشه گفت معمولیه ... اگر اخر جواب بنده رو هم ببینی نوشته بودم که بازم تا نیاد نمیشه نظر داد یعنی اینکه همش از رو اطلاعات رو کاغذه و باید عملی تست بشه ...

شبتون خوش

8. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من میگم منطقی جواب بدید. من اشتباه میگم؟ بیاید بهم بفهمونید که اشتباه میکنی نه اینکه بری 1پست بدی همه هم بیان ازت تشکر کنن. خوب همونا بیان جواب بدن. اینطوری بهتر نیست؟ این 10-12نفری که تشکر زدن تقریبا شدن یه گروه هر کدومشون پست میده بقیه میان thx میزنن. شده مثه اون راهپیمائیه که یارو گفت مرگ بر فلسطین بقیه هم تکرار کردن

قربون آدم چیز فهم. بابا کسی که میخواد درمورد یه گوشی اطلاعات کسب کنه میگه لطفا بدون تعصب بگید، درسته؟
    تو همون تاپیک که گفتن رقبای 8910 رو نام ببرید پست 2 گفته الان هیچی ولی 1-2ماه بعد ساتیو میاد که اونم سوسکه. خوب اون از کجا فهمید سوسکه؟
    درمورد صفحه نمایش هم با توجه به اطلاعات کمی که دارم عرض میکنم. به صرف tft بودن یا 16میلیون رنگ یا اندازه صفحه نمیشه مقدار ولتاژ مصرفی رو بدست آورد. سونی معمولا lcdهاش برق کمی مطرف میکنن. حالا چیزایی باعث این میشه که منم خیلی سردر نمیارم. زیادی تخصصی میشه.

خوب به نظرتون اشتباه حرف میزنه شما بیاید با دلیل بگید شما که میگی سوسکه چرا این حرفو میزنی ؟ اگه ما باهات برخورد کردیم شما بیا بگو بد برخورد کردی ... بالاخره من که نمیتونم نظر اون دوستمون رو عوض کنم و حرف بقیه هم به من ربطی نداره صحبت خودمو میکنم و برای هر شخصی به میزان حرمتی که میزاره سعی میکنم حرمت بزارم

بله این درسته که ممکنه tft باتری کمتری مصرف کنه اما هیچگاه به پای oled نمیرسه چون از نور اضافی پشت استفاده میکنه اما oled خود پیکسلها نور تولید میکنن که نیازی به نور پشت صفحه نداره ...

اما بازم میگم هر چی باشه حتی اگه خوب جواب بده بازم به پای بهترینها نمیرسه چون اگه میخواست به پاشون برسه باید یک 1500 میزد که روی 8910 کم میشد به قول خودمون .. اون موقع میشد بگی بهترینه چون مثلا از تکنولوژی بالاتری استفاده میکنه .. از هم صحبتی با شما خوشحال شدم

10. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اخرین گفتمان خودمونی

بابا من خودم از اون ادمایی هستم که قاتل حرفه ای امنیا معمولی بودمو هستم برای رفع زخم داش سعید اگه یک پست اوردی که به کسی پیشنهاد داده باشم بگو پست دادی چون نقشش مثل نقش مجبورم مثال بزنم شرمنده5800 که همه چی داره و هیچی نداره البته به جز دوربین ... یعنی اینکه همه چیو داره ولی در سطح پایین البته زمان خودش بد نبود ولی بازم با چیزای یکه شنیدم به کسی پیشنهاد نمیدادم .. تو همین پستهای مشاوره گوشی هم دیروز که اصلا ربطی به صحبتهای امروز نداره برو ببین یکی از دوستان بین امنیا معمولی با x1 مونده بود x1 رو پیشنهاد دادم ..

اینم پستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دلیل نمیشه چون یک گوشی بد در اومد یا ضد حال زد کل برند زیر سوال بره یا ما قاتلش بشیم ...
    Last edited by pulp_152; 14-09-2009 at 00:38.

12. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هر گوشی برای یک سری از نیازها ساخته شده و ما نمیتونیم به طور قطع بگیم کدوم بهتره se هم برند معتبری هستش

بهتره زمانی که امد یک مقایسه بزاریم و به صورت کلی مقایسه کنیم اطلاعاتتون رو بزارید واسه اون روز ... که بچه های se هم باشن ولی فعلا از اینکه مقایسه کنیم بهتره خودداری کنیم ...

دوستان se هم خواهشا بخث نکنید هم تاپیک به هم میریزه هم اینکه دلخوری پیش میاد ..

بچه های سامی خواهشا بریم بیرون ...ممنون از لطفتون شب و روز خوش

14. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

گوشی زیبا و کاملیه....ولی یه چیزی منو نا امید کرد...چرا از صفحه خازنی استفاده نکرده؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام در مورد DIVX الان اکثر گوشی ها ساپورت میکنن ساتیو هم که یکی از گوشیهای شاخه

و وقتی این گوشی سیمبین هستش دیگه این جمله معنی نمیده با یه برنامه COREPLAYER راحت میتونی DIVX رو باز کنی

در مورد بازکردن گالری هم که پردازنده A8 600 چیز کمی نیست واسه یه گوشی مطمینا راحت گالریرو باز میکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هست یا نیست طرفدار خودشو داره و علاوه بر این اگر بهترین نباشه جز تاپ 10 هست و هیچ کس نمیتونه اینو انکار کنه و همین یعنی اینکه خیلی خوبه ...

و اگر نگاهی به برند بکنیم سونی اریکسون برند دوست داشتنی هم هست علاوه بر اینکه سیاست های کلیش هم همیشه خوب بوده ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •