تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 97 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من فكر نمي كنم براي افراد عادي به اين شدت باشه شايد يه حركاتي باشه ولي با صداي زياد نه. من خودم موقع همين پروانه زدن يا دراز نشست يا حتي حركتاي ناگهاني مثلا چرخش به چپ و راست موقعي كه روي صندلي نشستي، اينطوري شدم. يا حتي وقتي موقع خواب آدم از اين پهلو به اون پهلو ميشه، براي من بعضي وقتا صداهه هست كه با چرخش، يه قسمتي از محتويات روده هم انگار جابه جا ميشه!
    يعني همون كه احتمالا روده جا به جا شده؟ من قبل شروع اين مصيبت مسير مدرسه پياده روي داشت منم با سرعت خيلي زيادي مي رفتم كه سمت چپ روده (اونجايي كه موقع ورزش اينا درد مي گيره) شديد درد مي گرفت. الانم دقيقا مشكل من همون قسمته يعني صداها و دردا توي همون قسمته ...

2. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من تو ورزش این تجربه رو نداشتم ولی بعضی وقتا که دراز میکشم خودم شکم منقبض و منبسط میکنم سریغ - این صدای تکون خوردن اب داخل معده میاد - البته خوب واسه همه همینجوری هست - بستگی به این داره که چقدر مایعات خورده باشیو ... ولی منم بعد از دچار شدن به IBS این حالت رو دیدم تا قبلش تجربشو نداشتم ... ولی در کل فکر میکنم طبیعی هست ...
    داداش خسته نشی یه وقت پروانه میزنی تو خونه

دیگه چیکار کنیم، ورزش زیادی هم خوب نیست، همون سالی 2 بار کافیه ، زیادیش به ک.. آدم فشار وارد میکنه.

من فکر نکنم طبیعی باشه. قبلنا این همه تو دانشگاه، سربازی، ورزش های خفن میکردیم مگه کسی بود که از دلش صدای مشک آب بیاد؟! مثل اینکه پیچ و مهره هاش شل شده ول کرده.

حالا خارج از شوخی، هرکی این صدا ها رو میشنید میگرخید به خدا. خودمم ترسیدم که نکنه دوباره برگرده این صدا ها!

از امروز میخام هر وقت بیکار شدم پروانه بزنم،

یه چیز جالب هم یادم اومد، چند وقت پیش رفته بودم پیش یکی از دوستام که IBS داره و تدریس میکنه. میگفت یه شاگرد خصوصی داشت یه جلسه، بعد یکم جلسه طول کشیده بود که رفع اشکال شاگردش رو بکنه و شاگردش هم با سگش می اومده خونه اینها برای آموزش. اواخر جلسه شکمش شروع میکنه به صدا دادن، سگه بیدار میشه به سمتش شدیدا پارس میکنه و حالت حمله میگیره ، صاحبش با بدبختی مهارش میکنه و میگه ببخشید شاید سگه فکر کرده یه چیزی تو شکمت قایم کردی یا میخای به من صدمه بزنی!!

آبرو که برامون نمونده، چیزهای عجیب و قریبم که میشنویم، به دکتر ها هم که میگیم فقط لبخند میزنن میگن طبیعی هستش!!

4. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من فكر نمي كنم براي افراد عادي به اين شدت باشه شايد يه حركاتي باشه ولي با صداي زياد نه. من خودم موقع همين پروانه زدن يا دراز نشست يا حتي حركتاي ناگهاني مثلا چرخش به چپ و راست موقعي كه روي صندلي نشستي، اينطوري شدم. يا حتي وقتي موقع خواب آدم از اين پهلو به اون پهلو ميشه، براي من بعضي وقتا صداهه هست كه با چرخش، يه قسمتي از محتويات روده هم انگار جابه جا ميشه!
    يعني همون كه احتمالا روده جا به جا شده؟ من قبل شروع اين مصيبت مسير مدرسه پياده روي داشت منم با سرعت خيلي زيادي مي رفتم كه سمت چپ روده (اونجايي كه موقع ورزش اينا درد مي گيره) شديد درد مي گرفت. الانم دقيقا مشكل من همون قسمته يعني صداها و دردا توي همون قسمته ...
    اصلا همین که ما انقدر حواسمون به معده و رودمون هست باعث خودش یه دلیل برای خوب نشدنمون هست ...

6. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دیگه چیکار کنیم، ورزش زیادی هم خوب نیست، همون سالی 2 بار کافیه ، زیادیش به ک.. آدم فشار وارد میکنه.

من فکر نکنم طبیعی باشه. قبلنا این همه تو دانشگاه، سربازی، ورزش های خفن میکردیم مگه کسی بود که از دلش صدای مشک آب بیاد؟! مثل اینکه پیچ و مهره هاش شل شده ول کرده.

حالا خارج از شوخی، هرکی این صدا ها رو میشنید میگرخید به خدا. خودمم ترسیدم که نکنه دوباره برگرده این صدا ها!

از امروز میخام هر وقت بیکار شدم پروانه بزنم،

یه چیز جالب هم یادم اومد، چند وقت پیش رفته بودم پیش یکی از دوستام که IBS داره و تدریس میکنه. میگفت یه شاگرد خصوصی داشت یه جلسه، بعد یکم جلسه طول کشیده بود که رفع اشکال شاگردش رو بکنه و شاگردش هم با سگش می اومده خونه اینها برای آموزش. اواخر جلسه شکمش شروع میکنه به صدا دادن، سگه بیدار میشه به سمتش شدیدا پارس میکنه و حالت حمله میگیره ، صاحبش با بدبختی مهارش میکنه و میگه ببخشید شاید سگه فکر کرده یه چیزی تو شکمت قایم کردی یا میخای به من صدمه بزنی!!

آبرو که برامون نمونده، چیزهای عجیب و قریبم که میشنویم، به دکتر ها هم که میگیم فقط لبخند میزنن میگن طبیعی هستش!!
    من خودمم هیچ وقت تو ورزش این صدا رو نشنیدم ولی کاملا به نظر من نرمال هست - خودت یه مثال زدی که مثل یه بادکنک که داخلش اب بریزی - بادکنکم تکون بدی این صدارو میده دیگه ...
    البته من اب هم زیاد میخوردم ولی هر وقت که شکمم رو منبسط منقبض میکردم برای شنیدن این صدا , همیشه صدا نبود و بعضی وقتا صدا میداد ...
    اخه بعضی وقتا صدای شکم شبیه صدای خشم سگ میشه - واسه من که اینجموری بوده گاهی - خوبه اینجا ادم یه چیزایی رو میتونه بگه بدون اینکه ابروش بره -
    آقا من شکمم صدا میده
    ولی دم دوستت گرم که با این مشکل کلاس خصوصی هم میذاره ...

8. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من خودمم هیچ وقت تو ورزش این صدا رو نشنیدم ولی کاملا به نظر من نرمال هست - خودت یه مثال زدی که مثل یه بادکنک که داخلش اب بریزی - بادکنکم تکون بدی این صدارو میده دیگه ...
    البته من اب هم زیاد میخوردم ولی هر وقت که شکمم رو منبسط منقبض میکردم برای شنیدن این صدا , همیشه صدا نبود و بعضی وقتا صدا میداد ...
    اخه بعضی وقتا صدای شکم شبیه صدای خشم سگ میشه - واسه من که اینجموری بوده گاهی - خوبه اینجا ادم یه چیزایی رو میتونه بگه بدون اینکه ابروش بره -
    آقا من شکمم صدا میده
    ولی دم دوستت گرم که با این مشکل کلاس خصوصی هم میذاره ...

واقعا دمش گرم، تازه شغلش هم یه جوریه که همش باید جلوی دوربین و میکروفون باشه، اگه بیشتر بگم شاید همتون بشناسیدش (که خوب نمیگم).

ازش پرسیدم با این مشکل چجوری میری جلوی دوربین؟ گفت مال من مثلا یه سه ماه در سال میگیره بعدش دیگه ول میکنه یا خیلی کم میشه، اون سه ماهو با همکارا هماهنگ میکنم. یعنی یه سه ماه عذاب میکشه ولی بقیه سال راحته.

یه مساله دیگه کسایی که این مشکل رو دارن باید با کسایی که همین مشکل رو دارن ازدواج کنند تا به خوبی و خوشی از کانون گرم خانواده لذت ببرند؟

یا اینکه نباید با کسایی که این مشکل رو دارن ازدواج کنند که خدای نکرده اگه ژنتیکی باشه به بچه منتقل نشه؟ آیا؟؟!!

به عبارتی دیگر مرغ اول بوجود اومد یا تخم مرغ؟ آیا؟

10. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

واقعا دمش گرم، تازه شغلش هم یه جوریه که همش باید جلوی دوربین و میکروفون باشه، اگه بیشتر بگم شاید همتون بشناسیدش (که خوب نمیگم).

ازش پرسیدم با این مشکل چجوری میری جلوی دوربین؟ گفت مال من مثلا یه سه ماه در سال میگیره بعدش دیگه ول میکنه یا خیلی کم میشه، اون سه ماهو با همکارا هماهنگ میکنم. یعنی یه سه ماه عذاب میکشه ولی بقیه سال راحته.

یه مساله دیگه کسایی که این مشکل رو دارن باید با کسایی که همین مشکل رو دارن ازدواج کنند تا به خوبی و خوشی از کانون گرم خانواده لذت ببرند؟

یا اینکه نباید با کسایی که این مشکل رو دارن ازدواج کنند که خدای نکرده اگه ژنتیکی باشه به بچه منتقل نشه؟ آیا؟؟!!

به عبارتی دیگر مرغ اول بوجود اومد یا تخم مرغ؟ آیا؟
    ببین اون پسر کچله که تو کانال 7 - رادیو هفت رو اجرا میکنه رو نمیگی ؟؟؟ اخه اونم مثل اینکه شکمش صدا میده ...

به نظر من کسایی که این مشکل رو دارن تا وقتی خوب نشدن اصلا نباید ازدواج کنن ...
    به بچه هم منتقل نشه بالاخره باید بچه رو بزرگ کرد - بری مدرسه تو جلسه ها شرکت کنی - مهمونی بری - هزار تا بدبختی داره - نمیشه به خاطر خودمون بچه رو از زندگی محروم کنیم که ...

12. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان سلام
    من ورزشی را برای صدای شدید شکم براتون می ذارم .

1- بعد از غذا ، رو به پشت دراز بکشید
    2- کف پاها رو زمین و زانو ها خم
    3- نفس عمیق و عضلات شکم کاملا آزاد
    4- با انگشتان دو دست خودتون سر معده را خیلی آروم به سمت داخل فشار بدید
    5- در همین حالت سر و گردن و کتف را از رمین بلند کنید
    6- این حالت را 15 ثانیه نگه دارید
    7- سه مرتبه این ورزش را انجام بدید

14. 5 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببین اون پسر کچله که تو کانال 7 - رادیو هفت رو اجرا میکنه رو نمیگی ؟؟؟ اخه اونم مثل اینکه شکمش صدا میده ...

به نظر من کسایی که این مشکل رو دارن تا وقتی خوب نشدن اصلا نباید ازدواج کنن ...
    به بچه هم منتقل نشه بالاخره باید بچه رو بزرگ کرد - بری مدرسه تو جلسه ها شرکت کنی - مهمونی بری - هزار تا بدبختی داره - نمیشه به خاطر خودمون بچه رو از زندگی محروم کنیم که ...

نه اونو نمیشناسم، ولی قطعا دوست من نیست.

در مورد ازدواج هم نظرتون کاملا صحیح است.

16. 2 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من امروز نتيجه آزمايشامو گرفتم
    تشخيص خودم و اينترنت با هم اينه كه يا بيماري هاي كبدي دارم يا سرطان يا آرتيريد روماتوئيد يا ساير بيماري هاي التهابي...
    ferritin توي آز خون 70 تا بيشتر از حد نرماله. جالبه من فكر مي كردم آهنم كمه در كل، ولي بدنم بيشتر از حد نرمال ذخاير آهن داره!
    بقيه مواردم انگار مشكلي نداره. جالبه باز، اصلا اين دكتره هليكوباكترم واسه آز ننوشته انگار ديگه قديمي شده!

18. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما از كجا فهميدي شكمش صدا ميده؟؟؟ مثلا خودش اعلام كرده يا از روي نشانه ها؟

20. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •