اگه گرافیکت nvidia است . برو nvidia control panel که توی control panel هست . بعد توی display برو تو
run display optimization wizard و قدم به قدم برو در ضمن وقتی پرسید که flat panel داری یا نه بگو آره . یعنی lcd
اگه گرافیکت nvidia است . برو nvidia control panel که توی control panel هست . بعد توی display برو تو
run display optimization wizard و قدم به قدم برو در ضمن وقتی پرسید که flat panel داری یا نه بگو آره . یعنی lcd
نه ati 4650 است
توضیحات این لینکو بخون که کالیبره کردن 210v رو توضیح داده . یه نرم افزار هم لینک داده :
راستی تا حالا چه طور بوده مانیتورت . زاویه دید عمودی از پایینش چه طوره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا راضی هستی؟
نگفتی ها ؟ راستی اینترنتی خریدی چند روزه اومد ؟
12 ظهر پول را ریختم فردا ساعت 13 زنگ زدن گفتن بیا از تی باکس معلم بگیر
آقا راست حسینی به کس دیگه ای که بخواد با 160 تومن مانیتور بگیره یهش میگی 931 بخره یا نه ؟
چقدر سوال کردی از من؟
کچل کردی ما رو؟
من نظری ندارم
با 165 نه 160 هر چی دوست داری بگیر
منم که ادرس نمایندگی اش تو مشهد را دادم
Last edited by masoudtr; 26-05-2009 at 08:24.
پس بگو
2 روزی هست که مانیتور AOC 2230FM گرفتم . قبلا CRT داشتم 17 اینچ سامسونگ -دیدم دارم کور می شم لااقل LCD بگیرم یک 50 سانتی مانیتور را از چشمم فاصله بدم. اما الان با 30 دقیقه نگاه کردن به اون چشم هام اشک می ریزند و یا قرمز می شن ، البته اینو بگم که جای آن با جای مونیتور قبلیم یکیه ولی اینقدر اذیت نبودم.
فونت ها هم ریز هستند که باتغییر در
Desply propertise در قسمت seting اسکرین رزولوشنش را به 960 در 1280 تبدیل کردم که بهتر شد.
ضمنا نمی دونم کنترلش رو چه طور فعال کنم توی سی دی توضیح داده اما متوجه نشدم
از مشکلات aoc است
gamma را کم کن یا بگذار رو حالت اینترنت 90 درصد مشکل حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)