تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 82 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تست گرفتم ،اونم سرعت رو 30 مگ نشون میده !!
    هاردم سالم بود.
    یعنی نمودار Sequential Read در محدود 30MB/s بصورت یکنواخت بوده (مثل عکس پیوستی) ؟ آیا مطمئن هستید که به usb3 متصل شده ؟
    اگر مطمئن هستید که به usb3 سیستم متصل شده و سرعت آن در حد usb2 هست ، توصیه میکنم ابتدا نوع چیپست usb3 را شناسایی و سپس آخرین ورژن درایور مربوط به آن چیپست را دانلود و نصب کنید . من فکر نمیکنم مشکل از هارد اکسترنال باشد ، این مشکل بیشتر از طرف سیستم هست .

محتوای مخفی: USB2 Test 

برای شناسایی نوع چیپست usb3 مادربرد میتونید از نرم افزار AIDA64 Extreme Edition استفاده کنید (طبق عکس پیوستی - اول روی south bridge کلیک کنید) . مثلاً چیپست usb3 لپتاپم NEC و FRESCO LOGIC هست . در سایت زیر بگردید شاید بتونید درایور متناسب با چیپست را پیدا کنید (قسمتی که نوشته Chipsets USB 3.0) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: AIDA64 Extreme Edition 

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آقا درایور رو ریختم
    سرعت رفت بالا رو 80 ,90 خیلی خوشحال شدم ولی تا پایان ریختن فایل سرعت به صورت خطی !! اومد پایین و به 36 رسید.
    این دیگه چه بازیه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

در ضمن از وقتی که برای پاسخگویی می ذارین بی اندازه سپاسگزارم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا درایور رو ریختم
    سرعت رفت بالا رو 80 ,90 خیلی خوشحال شدم ولی تا پایان ریختن فایل سرعت به صورت خطی !! اومد پایین و به 36 رسید.
    این دیگه چه بازیه؟؟؟
    در ضمن از وقتی که برای پاسخگویی می ذارین بی اندازه سپاسگزارم.
    مجدداً یک تست Sequential Read بگیرید اگر برخلاف تست اول ، سرعت بیشتر شده (مثل عکس پیوستی - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پس نه هارد اکسترنال مشکلی دارد و نه سیستم . سرعت Copy/Cut/Paste هم بستگی به حجم و اندازه فایلهایی که قرار هست ترانسفر بشوند و اینکه آیا روی همان هارد ترانسفر انجام میشود یا روی دو هارد جدا ، مکان Track که دیتا از روی آن خوانده یا نوشته میشود و خیلی موارد دیگر بستگی دارد .

محتوای مخفی: USB3 Test 

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آآقا تستش اینجوری شد
    مثه اینکه حالش خیلی خرابه!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آآقا تستش اینجوری شد
    مثه اینکه حالش خیلی خرابه!!!
    1. روی یک سیستم دیگر هم تست کنید .
    2. به کانکتورهای USB3 پشت کیس متصل کنید .
    3. smart status ها را چک کنید و ببینید همه موارد OK هستند یا خیر (برید به قسمت Health این برنامه) .
    4. دقت کنید که در هنگام تست ، روی هارد چیزی Write/Read نکنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام .

پیشنهاد میکنم فایل زیر را که مربوط به مدل WD my passport هست را دانلود و نصب کنید . اگر مدل شما را شناسایی کرد چه بهتر ! آپدیت کننده WD Smartware را بعد از آنهم نصب کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر برنامه هایی مثل WD security و یا WD Drive Utilities و ... هارد اکسترنال شما را شناسایی نکردند مجبورید هر کدام از اینها را بطور مجزا که در قسمت دانلود این مدل موجود هست دانلود کنید .
    ببخشید من این فایل رو دانلود کردم و نصب کردم اما هارد رو نمیشناسه! مدلش هم my passport ultra هست . اگه تو همین صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برنامه ها رو دونه دونه بگیرم نصب کنم درست میشه؟ این WD SES Driver چیه؟
    با تشکر
    Last edited by neo2012; 04-03-2014 at 13:07.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من این فایل رو دانلود کردم و نصب کردم اما هارد رو نمیشناسه! مدلش هم my passport ultra هست . اگه تو همین صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برنامه ها رو دونه دونه بگیرم نصب کنم درست میشه؟ این WD SES Driver چیه؟
    با تشکر
    برنامه ها رو دونه دونه بگیرم نصب کنم درست میشه؟
    مجبورید که برنامه های WD Drive Utilities و WD Security را بصورت جداگانه از همان لینکی که گذاشتید دانلود کنید .

این WD SES Driver چیه؟
    همانطوریکه در سایت اصلی هم گفته شده بعضی از هاردهای اکسترنال مثل WD my book یا WD my passport و ... از یک کانال ارتباطی خاص (SCSI) بین هارد دیسک و سیستم برای فعال شدن قابلیتهایی مثل رمزگذاری و LED control و موارد دیگری مثل کنترل لیبل جلوی هارد (مثل مدلهای Elite) استفاده میکنند . در نتیجه اگر به چنین امکاناتی نیاز دارید پیشنهاد میشود درایور SCSI Enclosure Services (مخفف SES) را نصب کنید .

+

در هارد دیسک های اکسترنال WD my book و WD my passport مقداری فضا برای فایلهای SES ذخیره میشوند که از آنها برای راه اندازی درایو مجازی (virtual drive serving) و کنترل دسترسی به پارتیشن اصلی که رمز گذاری شده است (controlling access to encrypted volume) استفاده میشود . اگر به هر دلیل این فضا خراب بشوند (مثلاً بدسکتوری در این قسمت) معمولاً یک پیغام This media is write protected ظاهر میشود .
    برای دسترسی به پارتیشنی که حاوی اطلاعات کاربر هست این سکتورها میبایستی بازگردانی بشوند .
    اگر اطلاعات موجود در هارد دیسک اکسترنال مهم نیست شاید با فرمت کردن مجدد با استفاده از برنامه هایی که همراه با آن ارائه میشود مشکل آنرا برطرف کرد.

همانطوریکه در عکس بالا دیده میشود ؛ اگر فرض کنیم در هارد دیسک اکسترنال WD my book از WD Green (با مدل نامبر WD30EZRX) استفاده شده باشد تعداد LBA sector وقتیکه در داخل باکس هست برابر با 5,860,466,688 خواهد بود و هنگامی که بطور مستقیم به سیستم متصل شده است 5,860,533,168 خواهد بود که اختلاف آن نشانده یک فضای نامرئی هست که برای فایلهای SES ذخیره شده است .
    Last edited by ata.royalfalcon; 28-03-2014 at 19:05.

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مجبورید که برنامه های WD Drive Utilities و WD Security را بصورت جداگانه از همان لینکی که گذاشتید دانلود کنید .
    برنامه WD SmartWare چی اونم هاردو نمی شناسه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه WD SmartWare چی اونم هاردو نمی شناسه؟
    خودتان باید تست کنید که ببینید هارد اکسترنال را میشناسه یا خیر . WD Drive Utilities و WD Security را که میتونید بطور جداگانه از سایت دانلود کنید .

در مورد WD Smartware ؛ اگر برنامه قبلی که نصب کرده بودید هارد را نمیشناسه پس پیشنهاد میکنم آپدیت کننده اش را (WD SmartWare Update for Windows) دانلود ، نصب و بررسی کنید هارد را میشناسه یا خیر .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •