100 تومان اختلاف واسه رنگ؟؟؟!!
مشکی که خوشگل تره..!
100 تومان اختلاف واسه رنگ؟؟؟!!
مشکی که خوشگل تره..!
آره .
نمی دونم جریان این رنگ چیه اگه یادت باشه ان73 هم سفیدش نزدیک 50-60 تومن گرونتر بود همینطور W810 هم سفیدش گرونتر بود
اصولا رنگ سفید از خالصی و یکدستی مواد به کار رفته ی درونش خبر میدهد ولی رنگهای تیره از مواد دیگه هم استفاده میشه البته من اینو از یه نفر دیگه شنیدم اگه فکر میکنید هم درست نیست هر جور راحتید![]()
نه بابا مشکیش منحرف شده ،قلبش تاریکه که مشکیه
اما سفیدش بنده ی صالح خداست
نه . اصلا اینطور نیست . مشکیش خوشگل تره . چون مشکی رنگه عشقهه بابا مشکیش منحرف شده ،قلبش تاریکه که مشکیه![]()
دو نقطه - دی
نينجا جان كاش همونطور كه به خوبي راجبه بلندي هدفون و اسپيكر صحبت كردي راجبه كيفيتشون هم صحبت ميكردي و يه مقايسه ميكردي
ممنون
یونس جان میخوام وقتی i8910 دستم رسید روی هر دو تا هم نصب کنم.
حتما خبرت میکنم.
دوست عزیز راجب کیفیت ساخت گوشی یا کیفیت صدای هدفون و صدای اسپیکر؟؟؟؟
راستی نینجا جان در مورد تاچش هم اگه شد توضیح بده.
در کل از تاچش راضی هستی یا نه؟؟؟منظورم اینه که عملکرد خوبی داره یا نه؟؟
كيفيت صداي هدفون و اسپيكر منظورمه عزيز جان
اما من چند تا انتقاد ميخوام از نوكيا بكنم !
اين N97 كه خيلي دلبستش شدن ( از جمله خودم !!!) چيز تاپي نيست كه بخوايم انقدر بزرگش كنيم !
به نظر من اين گوشي 500 - 450 بيشتر ارزش نداره ! اونم بخاطر كيبورد بزرگش و 32 گيگ مموري داخلي و صفحه لمسي
بزرگش ! وگرنه نه خبري از CPU دو هسته اي مثل N82/N95/N95 8GB هست و نه چيپ گرافيكي داره و نه خبري از اضافه شدن
Ram جديد ! از لحاظ دوربين هم پيشرفتي نداشته و همون 5 مگ با لنز كارل زايس و همون برنامه !
متاسفانه نوكيا خلاقيت خاصي از خودش نشون نميده البته چند سالي هست ! و بايد قبول كنيم داره از رقباش جا ميمونه !
البته نبايد از نوآوري هاي اين گوشي هم بگذريم مثلا بدنه ي ضد خش و فوق العادش كه از جنس سيليكات آلمينيومه ! يا مثلا
ضخامت كمي كه با توجه به كيبوردش داره ! اما خداييش سابقه ي نوكيا رو با سامسونگ ميتونيد مقايسه كنيد ؟ اما حالا ببينيد
نوكيا N97 رو ميزنه و سامسونگ پديده اي مثل i8910 !
يا حق
باشه...ولی بعید میدونم رو 8910 اجرا شه...چون رو 5800 هم نشد!
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)