نه بابا خودش راحته من امروز داشتم تو سخت ترین حالت ممکن بازی میکردم بابا مردم از بس restart کردم از بس که سخت میشه ادم باید به همون 6th هم راضی بشه ویا هم که من دست فرمون چرتی دارم و یا این که tanner faust خیلی تخیلی میرونه
نه بابا خودش راحته من امروز داشتم تو سخت ترین حالت ممکن بازی میکردم بابا مردم از بس restart کردم از بس که سخت میشه ادم باید به همون 6th هم راضی بشه ویا هم که من دست فرمون چرتی دارم و یا این که tanner faust خیلی تخیلی میرونه
ولی بازیه قشنگیه
میشه گفت از گرید بهتره...
بهترین بازیه ماشین سواری من همین اینه
بالا خره نگفتید کلا چند مرحله داره؟
من مرحله 44 هستم
به نظر من بهترین مسابقات ، مسابقات railblazer "املاشو مطمئن نیستم درست باشه" هست.
دوستان من با این games for windows مشکل دارم!!! هر کاری میکنم میخواد اکانت لایو رو آنلاین بسازه!یادمه تو gta iv قسمت offline profile هم بود ولی تو این نیست.نمیتونم سیو کنم چکار کنم؟
همون صفحه اسکرول رو که میاری پایین یک متنه که به آبی نوشته Create Local ... که باید اونو بزنی و یک اکانت آفلاین بسازی
یکی از دوستای من همه مراحل بازی رو رفته بود و اول شده بود درصدش هم رو 99 مونده بود خودش می گفت دیگه بازی رو تموم کرده
اقا من خودم تا 37 رفتم بعد دیدم هیچ چیز جدیدی نیست رفتم سیوشو دان کردم هیچ جیز جدید نبود همشو خودمم باز کرده بودم طرف تا لول 73 رفته
با سلام .
من هنگامی که میخوام بازی dirt 2 رو بازی کنم تو ابتدای بازی برای sign in شدن
وارد games live میشه و ازمن ایدی و پسورد به همراه شماره سریال بازی رو میخواد
داخل محتویات سی دی کرک رو به صورت کامل کپی کردم .
لطفا راهنمايي بفرماييد .
با تشکر
همون صفحه ،اسکرول رو که میاری پایین، یک متنه که به آبی نوشته Create Local ... که باید اونو بزنی و یک اکانت آفلاین بسازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)