تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 381 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چه جوری میشه از اینترنت adsl از طریق wifi تو گوشی استفاده کرد اگه میشه تنظیمات pc رو برای windows vista توضیح بدید(من با ad-hoc امتحان کردم کانکتم میشه ولی سایت باز نمیکنه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان من تازه عضو شدم .
    من یک گوشیه i900 دارم که با یک برنامه فارسی ساز می خواستم فارسیش کنم اما گوشی بعد از ریست شدن قفل کرد و هر بار دیگه هم که ریست میکنم بلافاصله بعد از بالا آمدن قفل می کنه و هیچ کاری نمی شه کرد اگر کسی راه حلی داره ممنون می شم
    من و راهنمایی کنه که چیکار کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چه جوری میشه از اینترنت adsl از طریق wifi تو گوشی استفاده کرد اگه میشه تنظیمات pc رو برای windows vista توضیح بدید(من با ad-hoc امتحان کردم کانکتم میشه ولی سایت باز نمیکنه)
    باید اینترنتت رو روی وایرلس شیر کنی.
    چجوری با Ad-Hoc کانکت میشی ؟
    من هرچی تلاش می کنم کانکت نمی شه

داره خودمونی میشه sami_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابا خيلي با معرفت هستين 1بار صفحه 51 رو نگاه كنين

داره خودمونی میشه sami_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشيد اون ادرسي كه برايه j1 تو صفحه 51 اقاي mehran_k تاييد ميشه.چون نوشته part1.همين رو برا مشكله باطري بايد استفاده كنم.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان من تازه عضو شدم .
    من یک گوشیه i900 دارم که با یک برنامه فارسی ساز می خواستم فارسیش کنم اما گوشی بعد از ریست شدن قفل کرد و هر بار دیگه هم که ریست میکنم بلافاصله بعد از بالا آمدن قفل می کنه و هیچ کاری نمی شه کرد اگر کسی راه حلی داره ممنون می شم
    من و راهنمایی کنه که چیکار کنم.
    وقتی که گوشی بالا نمیاد چاره ای بجز هارد ریست کردن ندارید. هارد ریست یعنی همون فرمت کردن گوشی. در
    حالت گوشی فرمت میشه و ویندوز و تمام برنامه هایی که روز اول روش بوده دوباره روش نصب میشه و هیچ
    اطلاعاتی در گوشی باقی نمیمونه.

برای هارد ریست کردن این کار رو بکنید.

پشت گوشی یک سوراخ کوچک برای سافت ریست قرار داده شده. وقتی که اون سوراخ رو زدی و گوشی در حال
    روشن شدن بود سریع دکمه های تماس و قطع تماس را باهم بگیر بعد یک منو برای شما ظاهر میشه به شکل زیر.

حالا اگر دوباره دکمه تماس روی گوشی رو فشار بدی هارد ریست یعنی فورمت میشه و برای کنسل کردنش هم
    دکمه قطع تماس را میزنید.

7. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام کد رجستری برنامه spb mobil shell ver 2.1.3 رو میخواستم . برنامه رو دارم فقط کد رو میخوام؟ متشکرم.

اینم سریالش 5D4758p72884
    البته امیدوارم از برنامه خوشت بیاد ، من نصب کردم وبعد از کلی customize کردنش ترجیح دادم پاکش کنم. البته میدونم خیلیا حال میکنن باهاش ، من که خوشم نیومد

وقتی که گوشی بالا نمیاد چاره ای بجز هارد ریست کردن ندارید. هارد ریست یعنی همون فرمت کردن گوشی. در
    حالت گوشی فرمت میشه و ویندوز و تمام برنامه هایی که روز اول روش بوده دوباره روش نصب میشه و هیچ
    اطلاعاتی در گوشی باقی نمیمونه.

برای هارد ریست کردن این کار رو بکنید.

پشت گوشی یک سوراخ کوچک برای سافت ریست قرار داده شده. وقتی که اون سوراخ رو زدی و گوشی در حال
    روشن شدن بود سریع دکمه های تماس و قطع تماس را باهم بگیر بعد یک منو برای شما ظاهر میشه به شکل زیر.

حالا اگر دوباره دکمه تماس روی گوشی رو فشار بدی هارد ریست یعنی فورمت میشه و برای کنسل کردنش هم
    دکمه قطع تماس را میزنید.

بابا به خدا منم 6 بار همینون گفتما!!! حالا در آغاز فعالیتیم یکم تحویل بگیر ما رو آقا اHUSUN

9. 2 کاربر از hessam44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان omnia دارم هم مشكله باطري دارم هم حساسيت لمس گوشي.راستي انتي ويروس و فارسي خوب/نه مثل صفحه هاي قبل مشكل دار.درسته تكراريه ولي كمك كنين
    این مشکلایی که میگی قاعدتا باید از نسخه ی ROM باشه. به نسخه J1 که آخرین نسخه رسمی هست آپدیت کن باید درست شه. آنتی ویروس من هنوز نصب نکردم. نمیدونمم که واقعا لازمه واسه گوشیم یا نه ولی اگه بخوام نصب کنم جز محصولات kaspersky چیز دیگه ای نصب نمیکنم. اگه چیز خوبی پیدا کردم حتما میذارم اینجا. فارسی هم همه ی فارسی ساازای موجود یه گیرایی دارن. اگه صبر کنی نسخه رسمیش بیاد بهتره. من در مورد فارسی سازا و امتحانایی که کردم توضیحای خوبی تو پستای قبلیم دادم. یه نیگا بنداز

با تاچ پلیر گوش میدم. و یه چیز دیگه فهمیدم اینکه حتما مشکل از رامه چون حین کار با گوشی هم یهو خود به خود موسیقی رو pause می کنه.
    یکی از دوستامم عین همین مشکلو داره. میشه بگی ROM ات دقیقا چه ورژنیه؟ فقط با تاچ پلیر این مشکل هست یا با ویندوز مدیا پلیر هم هست؟

داره خودمونی میشه mahdi_alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من ورژن گوشیم jvhi2 هستش الان تو سایت سامسونگ hh3 هستش مال مالزی
    به گوشیه من میخوره؟؟؟؟

با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    لطف می کنید و یه طور کامل نحوه تنظیمات گوشی برای ارسال mms ایرانسل رو برام بنویسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •