چه جوری میشه از اینترنت adsl از طریق wifi تو گوشی استفاده کرد اگه میشه تنظیمات pc رو برای windows vista توضیح بدید(من با ad-hoc امتحان کردم کانکتم میشه ولی سایت باز نمیکنه)
چه جوری میشه از اینترنت adsl از طریق wifi تو گوشی استفاده کرد اگه میشه تنظیمات pc رو برای windows vista توضیح بدید(من با ad-hoc امتحان کردم کانکتم میشه ولی سایت باز نمیکنه)
با سلام خدمت همه دوستان من تازه عضو شدم .
من یک گوشیه i900 دارم که با یک برنامه فارسی ساز می خواستم فارسیش کنم اما گوشی بعد از ریست شدن قفل کرد و هر بار دیگه هم که ریست میکنم بلافاصله بعد از بالا آمدن قفل می کنه و هیچ کاری نمی شه کرد اگر کسی راه حلی داره ممنون می شم
من و راهنمایی کنه که چیکار کنم.
باید اینترنتت رو روی وایرلس شیر کنی.
چجوری با Ad-Hoc کانکت میشی ؟
من هرچی تلاش می کنم کانکت نمی شه![]()
ببخشيد اون ادرسي كه برايه j1 تو صفحه 51 اقاي mehran_k تاييد ميشه.چون نوشته part1.همين رو برا مشكله باطري بايد استفاده كنم.
وقتی که گوشی بالا نمیاد چاره ای بجز هارد ریست کردن ندارید. هارد ریست یعنی همون فرمت کردن گوشی. در
حالت گوشی فرمت میشه و ویندوز و تمام برنامه هایی که روز اول روش بوده دوباره روش نصب میشه و هیچ
اطلاعاتی در گوشی باقی نمیمونه.
برای هارد ریست کردن این کار رو بکنید.
پشت گوشی یک سوراخ کوچک برای سافت ریست قرار داده شده. وقتی که اون سوراخ رو زدی و گوشی در حال
روشن شدن بود سریع دکمه های تماس و قطع تماس را باهم بگیر بعد یک منو برای شما ظاهر میشه به شکل زیر.
حالا اگر دوباره دکمه تماس روی گوشی رو فشار بدی هارد ریست یعنی فورمت میشه و برای کنسل کردنش هم
دکمه قطع تماس را میزنید.
اینم سریالش 5D4758p72884
البته امیدوارم از برنامه خوشت بیاد ، من نصب کردم وبعد از کلی customize کردنش ترجیح دادم پاکش کنم. البته میدونم خیلیا حال میکنن باهاش ، من که خوشم نیومد
بابا به خدا منم 6 بار همینون گفتما!!! حالا در آغاز فعالیتیم یکم تحویل بگیر ما رو آقا اHUSUN![]()
این مشکلایی که میگی قاعدتا باید از نسخه ی ROM باشه. به نسخه J1 که آخرین نسخه رسمی هست آپدیت کن باید درست شه. آنتی ویروس من هنوز نصب نکردم. نمیدونمم که واقعا لازمه واسه گوشیم یا نه ولی اگه بخوام نصب کنم جز محصولات kaspersky چیز دیگه ای نصب نمیکنم. اگه چیز خوبی پیدا کردم حتما میذارم اینجا. فارسی هم همه ی فارسی ساازای موجود یه گیرایی دارن. اگه صبر کنی نسخه رسمیش بیاد بهتره. من در مورد فارسی سازا و امتحانایی که کردم توضیحای خوبی تو پستای قبلیم دادم. یه نیگا بنداز
یکی از دوستامم عین همین مشکلو داره. میشه بگی ROM ات دقیقا چه ورژنیه؟ فقط با تاچ پلیر این مشکل هست یا با ویندوز مدیا پلیر هم هست؟
سلام من ورژن گوشیم jvhi2 هستش الان تو سایت سامسونگ hh3 هستش مال مالزی
به گوشیه من میخوره؟؟؟؟
با تشکر فراوان
سلام
لطف می کنید و یه طور کامل نحوه تنظیمات گوشی برای ارسال mms ایرانسل رو برام بنویسید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)