تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 96 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

داره خودمونی میشه gol2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشي من توبازي FIFA Manager 09 آخر فصل ميشه و دوباره ليگ شروع ميشه و من ميخوام مربيگري كنم از اون تيم ميام بيرون يا ميندازنم بيرون من بايد چه كار كنم بايد قرداد دوباره ببندنم بلد نيستم لطفا با عكس برايم توضيح دهيد كه چه كار كنم بمونم تو تيم. با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشي من توبازي FIFA Manager 09 آخر فصل ميشه و دوباره ليگ شروع ميشه و من ميخوام مربيگري كنم از اون تيم ميام بيرون يا ميندازنم بيرون من بايد چه كار كنم بايد قرداد دوباره ببندنم بلد نيستم لطفا با عكس برايم توضيح دهيد كه چه كار كنم بمونم تو تيم. با تشكر
    این مشکل از بازی هست شما باید آپدیت پچ 2 و کرک رازور رو که اول همین تاپیک هست دانلود کنی و بریزی. در غیر این صورت هر کاری بکنی آخر فصل اخراجت می کنن. این به خاطر بازی های کپی شده است که ّّّّfifa می خواد جلوشو بگیره.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشي من توبازي fifa manager 09 آخر فصل ميشه و دوباره ليگ شروع ميشه و من ميخوام مربيگري كنم از اون تيم ميام بيرون يا ميندازنم بيرون من بايد چه كار كنم بايد قرداد دوباره ببندنم بلد نيستم لطفا با عكس برايم توضيح دهيد كه چه كار كنم بمونم تو تيم. با تشكر
    ببين دوست خوب امسال فيفا با گذاشتن يك برنامه نويسي خاص خواسته بود جلو استفاده از نسخه هاي كپي رو بگيره توي فيفا 09 هم همينطور كه كرك براش ارائه شد و اين مشكل حل شد ولي براي فيفا منيجر تا مدت طولاني كرك عرضه نشد و اگه تاپيك رو مطالعه كني مي بيني كلي از كاربرا از اين مسئله دچار مشكل شده بودند ولي خوشبختانه بعد مدتي كرك مخصوص رو رازور ارائه كرد كه جوي اين مسئله رو گرفت فقط لازم به ذكر هست كه اين كرك روي ور‍ن مخصوص به خودش عمل مي كنه ea بعد اين كه متوجه شد كرك اومده يه آپديت پچ داد دا كساني كه دانلود مي كنن باز هم دچار مشكل بشن البته من جستجو نكردم ببينم كرك جديد اومده يا خير به هر حال مطالعه پست اول تاپيك مي توني بسياري از سوال هاي شما رو پاسخ بده لينك هاي دانلود پچ ها و كرك و ... قرار داده شده. موفق باشي

راستی امکان مربی گری تیم های ملی وجود داره یا نه؟
    توی منیجری که سگا داده بود تیم ملی هم میتونستی انتخاب بکنی برای مربی گری که کلا تجربه جالبی بود.
    مشکل اخراج شدن؟
    یعنی همون که نتیجه ضعیف بگیری و برکنارت کنن یا قضیه کلا یه چیز دیگه هستش؟
    سلام برديا جان خوبي عزيز...

جريان بركناري بي دليل رو كه عرض كردم در جواب دوستمون و همينطور راه حلش. كلا جريان فيفا منيجر امسال به گونه اي پيش رفت كه همه رفتن سراغ مربيگري هاي ديگه. اين هم ابتكار عمل هاي ea هست كه به ضرر خودش تموم شد حتي خيليا مي گن فوتبال منيجر خيلي سر از فيفا هست

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی بابت توضیحات
    من خوبم تو چطوری؟
    راستی چطوری میشه عکس برای سرمربی یا منزل و این حرفا از کامپیوتر گذاشتش توی بازی؟

من فعلا مربی گری اوساسونا رو برداشتم با تیم ملی سوئد
    مسائل مربوط به مالی رو قبول نکردم و فقط امور فوتبالی رو برداشتم.یه کم تجربه کسب کنم تا ببینم چی میشه.
    ولی نامردا هیچی بودجه واسه ترانسفر بهم ندادن چون فقط تا میانه جدول رو بهشون قول دادم

راستی این send on course که مال مربیا هستش مربوط به فرستادنشون به کلاسای آموزشی میشه؟

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشيد اين پچ و كركي كه مشكل اخراج رو حل ميكنه كلا چند مگ ميشن.چون اينترنت نفتيه ميخوام ببينم مي ارزه بازي رو بخرم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اره بردیا جان سطح مربی ها را ارتقا میده

8. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز من كرك رو دانلود كردم حالا بايد چه كار كنم برام توضيح بدين با عكس

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشيد اين پچ و كركي كه مشكل اخراج رو حل ميكنه كلا چند مگ ميشن.چون اينترنت نفتيه ميخوام ببينم مي ارزه بازي رو بخرم.
    بودن كساني كه به عشق بازي كلي خرج افتادن رفتن اورجينال گيرش آوردن حالا اگه شما خيلي عشق فيفا منجر هستين بديد بيرون براتون دانلود كنن

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز من كرك رو دانلود كردم حالا بايد چه كار كنم برام توضيح بدين با عكس

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كار خاصي نميخواد بكني. فقط كرك رو تو محل نصب بازي كپي كن.همين!
    البته اين كرك با پچ دوم كار ميكنه.اگه adsl داري دانلودش كن.

ببخشيد اين بازي گزارشگر نداره.اينجوري كه حوصله آدم سر ميره.
    سوال ديگه اين كه در قسمت staff چي كار بايد كني كه علامت تعجب بره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •