ایا باتری ان95 8 گیگ به ان96 میخوره؟؟/بر و بچ تست کردن؟؟جواب میده/؟؟اصلا جاش میشه تو ان96!!هایی!با شما هستم!کسی اینجا نیست!!!دی:
ایا باتری ان95 8 گیگ به ان96 میخوره؟؟/بر و بچ تست کردن؟؟جواب میده/؟؟اصلا جاش میشه تو ان96!!هایی!با شما هستم!کسی اینجا نیست!!!دی:
#06#*
من نمیدونم چجوری پروداکت کد عوض میکنن.
بگردی توی فروم پیدا میکنی حتما.
باتریش در حالت عادی نمیخوره.
یک نفر توی همین تاپیک جاش داده بود.ولی یک سری تغییرات فیزیکی توی گوشی و باتری داده بود.
دوستان این گوشی من بدون اینکه هیچ اتفاقی براش بیفته ، یعنی ضربه بخوزه یا نرم افزاری روش نصب کنم چند روزه این مشکل رو پیدا کرده که به طور متوسط روزی یکی دوبار ( گاهی بیشتر گاهی کمتر ) ریست میشه ، و تمام Call Log و SMS هایی که خونده شده باشن میپره . خیلی ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که باید چیکار کنم
ورژن فریمور گوشیتون چنده ؟
(با کد #0000#* میتونید بفهمید)
اقایون وسط اپدیت فریم ویر ناگهان ارور داد اتصال قطع شده!!الان هم گوشی بالا نمیاد و صفحه ی سفید ریکاوری مود میاد!به غیر از فلش راه دیگه ای برای بالا اوردنش هست؟؟؟؟؟؟
اگر میبردی یک جا که wifi داشت (یا با GPRS) آپدیتش میکردی این مشکلات به وجود نمیومد.چون همش حجمش 3.5 مگابایت میشد.
ریست سه دکمه و پاور هم تست کن(دکمه های * و عدد 3 و سبز رو نگه دار و همزمان که اینا رو نگه داشتی دکمه پاور رو نگه دار)
دوستان اپدیت جدید برای n96 نیومده مشکلاتش به کل رفع شده دیگه اپدیت نمیده من که متاسفانه زیاد سعادت نداشتم با ورزن قبلیش کار کنم به خاطر همین منتظر اپدیت جدیدم که لااقل کیفیت دوربینش بهتر بشه
نه عزیز!اینترنت پر سرعت بود!اون 30 ثانیه ی اخر نصب فریم ویر یعنی بعد از دانلود ناگهان ارور داد که کابل به گوشی وصل نیست!!ای لعنت!الان سرویس سنتره نوکیا دادمش!گفتن دوباره میارنش بالا!![]()
کجا wifi داره که شما میری اونجا . میشه یه جورایی از adsl که به کامپیوتر وصل میشه از خود کامپیوتر حد اقل تو خونه wifi فرستاد و ازش تو گوشی استفاده کرد چون از طریق کابل که نمیشه با بلوتوس هم که اصلا نمیشه
ورزنش 12.043 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)