تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 156 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

ایا باتری ان95 8 گیگ به ان96 میخوره؟؟/بر و بچ تست کردن؟؟جواب میده/؟؟اصلا جاش میشه تو ان96!!هایی!با شما هستم!کسی اینجا نیست!!!دی:

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقایون کدی که imei رو تو گوشی نشون میداد چیه!!لعنتی همه چیز یادم رفته!!!بعدش سوال دیگه اینه که پروداکت کد گوشی رو چطوری تغییر بدیم؟؟خواهاش جواب بدید امرژنسیه!ممنون!!
    #06#*
    من نمیدونم چجوری پروداکت کد عوض میکنن.
    بگردی توی فروم پیدا میکنی حتما.

ایا باتری ان95 8 گیگ به ان96 میخوره؟؟/بر و بچ تست کردن؟؟جواب میده/؟؟اصلا جاش میشه تو ان96!!هایی!با شما هستم!کسی اینجا نیست!!!دی:
    باتریش در حالت عادی نمیخوره.

یک نفر توی همین تاپیک جاش داده بود.ولی یک سری تغییرات فیزیکی توی گوشی و باتری داده بود.

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان این گوشی من بدون اینکه هیچ اتفاقی براش بیفته ، یعنی ضربه بخوزه یا نرم افزاری روش نصب کنم چند روزه این مشکل رو پیدا کرده که به طور متوسط روزی یکی دوبار ( گاهی بیشتر گاهی کمتر ) ریست میشه ، و تمام Call Log و SMS هایی که خونده شده باشن میپره . خیلی ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که باید چیکار کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان این گوشی من بدون اینکه هیچ اتفاقی براش بیفته ، یعنی ضربه بخوزه یا نرم افزاری روش نصب کنم چند روزه این مشکل رو پیدا کرده که به طور متوسط روزی یکی دوبار ( گاهی بیشتر گاهی کمتر ) ریست میشه ، و تمام call log و sms هایی که خونده شده باشن میپره . خیلی ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که باید چیکار کنم
    ورژن فریمور گوشیتون چنده ؟
    (با کد #0000#* میتونید بفهمید)

5. این کاربر از اماستیاف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

اقایون وسط اپدیت فریم ویر ناگهان ارور داد اتصال قطع شده!!الان هم گوشی بالا نمیاد و صفحه ی سفید ریکاوری مود میاد!به غیر از فلش راه دیگه ای برای بالا اوردنش هست؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقایون وسط اپدیت فریم ویر ناگهان ارور داد اتصال قطع شده!!الان هم گوشی بالا نمیاد و صفحه ی سفید ریکاوری مود میاد!به غیر از فلش راه دیگه ای برای بالا اوردنش هست؟؟؟؟؟؟
    اگر میبردی یک جا که wifi داشت (یا با GPRS) آپدیتش میکردی این مشکلات به وجود نمیومد.چون همش حجمش 3.5 مگابایت میشد.

ریست سه دکمه و پاور هم تست کن(دکمه های * و عدد 3 و سبز رو نگه دار و همزمان که اینا رو نگه داشتی دکمه پاور رو نگه دار)

8. 2 کاربر از اماستیاف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان اپدیت جدید برای n96 نیومده مشکلاتش به کل رفع شده دیگه اپدیت نمیده من که متاسفانه زیاد سعادت نداشتم با ورزن قبلیش کار کنم به خاطر همین منتظر اپدیت جدیدم که لااقل کیفیت دوربینش بهتر بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

9

اگر میبردی یک جا که wifi داشت (یا با gprs) آپدیتش میکردی این مشکلات به وجود نمیومد.چون همش حجمش 3.5 مگابایت میشد.

ریست سه دکمه و پاور هم تست کن(دکمه های * و عدد 3 و سبز رو نگه دار و همزمان که اینا رو نگه داشتی دکمه پاور رو نگه دار)
    نه عزیز!اینترنت پر سرعت بود!اون 30 ثانیه ی اخر نصب فریم ویر یعنی بعد از دانلود ناگهان ارور داد که کابل به گوشی وصل نیست!!ای لعنت!الان سرویس سنتره نوکیا دادمش!گفتن دوباره میارنش بالا!

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کجا wifi داره که شما میری اونجا . میشه یه جورایی از adsl که به کامپیوتر وصل میشه از خود کامپیوتر حد اقل تو خونه wifi فرستاد و ازش تو گوشی استفاده کرد چون از طریق کابل که نمیشه با بلوتوس هم که اصلا نمیشه

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ورژن فریمور گوشیتون چنده ؟
    (با کد #0000#* میتونید بفهمید)

ورزنش 12.043 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •