ميگم 100 رشته بومي سازي شده ولي رشته هايي كه همه استانا ندارن بومي نيست
ميگم 100 رشته بومي سازي شده ولي رشته هايي كه همه استانا ندارن بومي نيست
سهیل جان دلت خوشه ها.بشین تو شهرت درستو بخون.الان دیگه دانشگاه ها سر و ته یک کرباسن.دیگه امکانات و استاد عالی رو تو تهران گیر نمیاری.این حرفا رو من نمیگم.آقای دکتر طاهری مسـؤل انتقال امروز اینا رو به من گفت.البته الان سرتون باد داره(با عرض معذرت) متوجه نمی شین چی می گم.من هم می تونستم بیام تهران ولی شهر خودمو ترجیح دادم.می خوای بری با یه عده IQ که با رتبه های چند هزار با سهمیه اومدن پزشکی تهران تو یه کلاس بشینی که چی بشه؟!به خدا خودت اذیت می شی.به نظرم اصفهان از تهران بهتره.
الان همین دانشگاه گیلان رو ببین.حدود 15 تا رتبه زیر 500 امسال پذیرفته شده داره.(تو پزشکی)
واقعا اگه هدف آدم درس خوندن باشه هرجایی می تونه به نتیجه برسه.
باقی فسانه است!!![]()
Last edited by Giorgio Armani; 09-09-2008 at 21:01.
SoheilVB جان , بومی کجا حساب میشدی ...؟
سریال ترانه مادری کار دست جوونای ملت داد.
من که کلاهمو میندازم بالا که تونستم همینجا قبول بشم
من هم همینطورمن که کلاهمو میندازم بالا که تونستم همینجا قبول بشم
به نظر من كه به اين اعتراض ها رسيدگي نميكنن مگر اينكه سهميه اي غير از مناطق در اين معترضان باشه
مگر اينكه يه بارديگه كنكورو برگزار كنن يا يه بار ديگه انتخاب رشته كنيم (با اولي موافقم)
تورو خدا 2باره منو نزنين (نظرمو گفتما)
من مازندرانم
بابا اصفهان برای من خیلی دوره . ما تهران خونه داریم . برم اصفهان چی کار
می دونم دانشگاه اصفهان محشره . پدر من همونجا پزشکیشو گرفت . من متولد اصفهانم . ولی تهران خیلی راحتترم
خبر خوش برای مردودی ها :
قائم مقام وزير علوم، تحقيقات و فناوري اعلام كرد: مشكل عدم قبولي داوطلبان رتبه برتر كنكور برطرف ميشود و سازمان سنجش راهكاري براي آن تعيين خواهد كرد.
دكتر سيد محمد حسيني در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه داوطلبان معترض ميتوانند اعتراضات خود را به سازمان سنجش اعلام كنند، گفت: تمامي موارد به موقع رسيدگي ميشود و حقي از هيچ كس ضايع نخواهد شد.
وي با بيان اينكه در طرح بوميسازي پذيرش دانشجو در كنكور سراسري، وزارت علوم و سازمان سنجش تنها مجري اجراي اين طرح بودند، گفت: اين مصوبه مربوط به شوراي عالي انقلاب فرهنگي است و وزارت علوم و سازمان سنجش مجري مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي هستند.
حسيني در ادامه خاطر نشان كرد: مشكل دانشجويان داراي رتبههاي برتر كه در كنكور قبول نشدهاند، به زودي حل خواهد شد و مشكلي براي اين دسته از داوطلبان وجود نخواهد شد.
حالا تکلیف ما که مردود نشدیم ولی راضی نیستیم چی می شه
افسوس خوردن از اینکه چرا مردود نشدین!حالا تکلیف ما که مردود نشدیم ولی راضی نیستیم چی می شه
اوکی پس می خوای اون بحث گندهرو شروع کنم؟(از همه عذر می خوام منم)
نباید سواد تهرانو با ... مقایسه کنن؟چون با استعداد ترن؟؟؟؟؟؟؟؟ کی این ... رو خورده؟
به قول یه بزرگی ... ...... .... ... ...... ... مگه میشه ضریب هوشیم مثه ... باشه که ... .... ..؟(به دلایلی سانسور شد)
در مورد جنوبیا بهت بگم که خودم اونجام و همه چیو میبینم.استعداده اینوریا خیلی بیشتر از بالایهاست فقط به دلایلی ...... .
در این مورد یکم با یکی از بچه های اینجا بحث کردم.عزیزم من تا سوم دبیرستان نمیدونستم کتاب تست چیه .
آخرای سال سوم بود که تست شیمیو گرفتم.می خوای از کتابم عکس بگیرم که ببینی چجوری حل کردم تستارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟که گریت بگیره؟ می خوای بدونی که من تا سال سوم نمی دونستم 4 گزینه ای یعنی چی؟؟؟؟
می خوای بهت بگم که بخداااااااااااا من تا 1 ماه (شاید کمتر) قبل امتحان نهایی سال سوم نمی دونستم که معدل تو کنکور تاثیر داره؟؟؟؟؟؟
می خوای بدونی وقتی که سال پیش دانشگاهی کتاب تستمو دادم به معلم گفتم این سوالو توضیح بده چی گفت؟؟؟؟؟؟/
تو میدونی شب قبل از امتحان نهایی دوستای من فوتبال بازی میکردن؟ تو می دونی وقتی سال دوم میگفتن کنکور بچه ها چی میگفتن؟؟؟؟
می گفتن بابا کو تا کنکور(یکی یواشکی آخر کلاس میگفت کنکور چیه؟ بین شوخی و جدی میگفت آخه نمی دونست بخدا همش جولو چشامن)
ماها اینجا خبر نداشتیم از چیزیوگرنه از شماها خیلی بهتریم اینو بدون.تو از اول دبستان تست میزدی تو از اول دبستان کانون قلمچی میرفتی.تو ....
می دونی اختلاف معدل من سال سوم با پیش چقدر بود؟(که تستو قلمچیو ... بود)(قلمچی پارسال اومد تو شهر ما)بزار بهت بگم سال سوم شدم 16.31 سال پیش شدم 19.93(تازه با اون پاییه ضعیف)
میدونی میانگین ساعت مطالعه ما سال سوم دبیرستان چقدر بود؟(به دقیقه نمیرسه نمی دونم چجوری بگم)آهان اول زنگ کلاس وقتی معلم هنوز از دفتر نیومده بود تو کلاس می خوندیم.
عزیزم من چون عادت به خوندن نداشتم می دونی میانگین ساعت مطالعم سال پیش چقدر بود؟؟؟؟؟؟؟ از سهیل و مارشال و متین بپرس تا بهت بگن.
با این وجود هم رتبم شد 352 (پس لطفا دیگه حرف از استعداد نزن شما)
دیگه کافیه سعی می کنم جملهات یادم بره
اینقدر تهرانی و شهرستانی نکنین. عقل و ضریب هوشی چه ربطی به تهران و شهرستان داره؟
یکی میاد میگه تهرانی ها باهوشن یکی میاد میگه عقل تهرانی ها به امکاناتشونه یکی میگه شهرستانی ها باهوشن...بابا بیخیال شین دیگه.
شماها که خودتون از سازمان سنجش بدترین.هی تفاوت پیدا میکنین بین تهران و شهرستان ها.
من خودم تهرانم همه ی کسایی هم که میشناسم با این سیاست سازمان سنجش مخالفن.
حالا اگه تک و توک ادمایی پیدا میشن که خوشحالن از این کار اون بحثش فرق داره .
کسی که موافق این سیاسته فقط خواسته ی خودشو در نظر گرفته نه پیشرفت مملکت رو.
همچین ادمی هم جاش اینجا نیست پس حساسیت به خرج ندین در رابطه با این افراد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)