اموزش محو شدن کامپیوتر از روی سرور را بگذارید
اموزش محو شدن کامپیوتر از روی سرور را بگذارید
سلام به همگي
دوستان عزيز من تمام ترفندهاي ارائه شده در اين تاپيک رو يک جا جمع آوري کردم و در قالب يک فايل PDF با يک لينک مستقيم جهت دانلود تقديم مي کنم. اميدوارم تونسته باشم ذره از دين خودمو نسبت به بچه هاي پي سي ادا کرده باشم.
چند تا توضيح کوتاه:
1- من فقط نوشته ها رو کپي پيست کردم.
2- اقدامات ايمني مثل backup گيري از رجيستري ويندوز فراموش نشه .
3- از راهنمايي دوستاني که تجريه کافي دارند استفاده کنيد.
4- بنا به درخواست برخي از دوستان جهت ارائه يک فايل PDF اين کار رو انجام دادم و اميدوارم که مفيد باشه.
موفق باشيد.
ارادتمندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DEICIDE
رجیستر به درخت ویندوز مشهور است یعنی همه کارهای ویندوز و ثبت و نقص هر قسمت در ویندوز در رجیستری است پس می شه گفت رجیستری یکی از اجزا مهم ویندوز است.
اگر شما زبان اسمبیلی بلد باشید براحتی می توانید ویندوز خودتون رو شخصی کنید حالا اگر بلد نیستید یاد می گیرید.(boycach.com)
برای قفل کردن رجیستری به آدرس زیر بروید:
Run===> gpedit.msc
بعد از باز شدن برنامه در قسمت User Configuration که در سمت چپ است فولدر Administrative Templates را باز کنید بعد فولدر System را باز کنید
در سمت راست بر روی پارامتر Prevent access to registry editing tools کلیک کنید تا صفحه ای باز شود و بعد گزینه Not Configured را به Enabled تبدیل کنید
حالا کار تمام شد
برای امتحان برنامه رجیستری را اجرا کنید باز نخواهد شد چون خطا می دهد
شما در این برنامه یعنی در برنامه Group Policy Object Editor (gpedit.msc خیلی کار ها کنید از جمله:
Task Manager را قفل کنید
تمام آیکون های start menu رو پاک کنید
مدیریت تمام منو های ویندوز
مدیریت پسورد های ویندوز (آموزش این رو می زارم)
مدیریت بروز رسانی ویندوز
تغییر ظاهری تمام برنامه های ویندوز (آموزش این رو میزارم)
و.....
دستت درد نکنه
خیلی جالب بود
فقط اگه میشه منو راهنمایی کنید از طریق رجیستری می شه کاری کرد که ویندوزی که تازه نصب کردیم و هنوز اکتیو نیست از ما نخواد که اکتیوش کنیم
یعنی ویندوز اکتیویت رو غیر فعال کنیم
سرچ کن////////
با سلام و تشکر من تمامی ایکون ها روی صفحه کامپیوترم پاک شده اگر امکان داره راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز
کلیک راست روی دسک تاپ و زیرمنوی arrange icons by و گزینه show desktop icons رو تیک بذار
موفق باشی
آقا من میخوام تاریخ نصب ویندوز که در رجستری ثبت میشه پیدا کنم میدونید کجاشه؟![]()
لطفا ترفندها را به صورت pdf قرار دهيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)