سلام
من این گوشی رو تازه خریدم
فقط نمیدونم چرا وقتی گوشی میخواد بره به اسکرین سور صفحه نمایش خاموش میشه . یعنی هیچ چیز رو نشون نمیده !!!
سلام
من این گوشی رو تازه خریدم
فقط نمیدونم چرا وقتی گوشی میخواد بره به اسکرین سور صفحه نمایش خاموش میشه . یعنی هیچ چیز رو نشون نمیده !!!
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
چند تا سوأل در رابطه با این گوشی داشتم ، ممنون میشم اگه جواب بدید ، برام مهمه
1. شنیدم که صفحه کلیدش کیفیت خوبی نداره ، آیا بعد از یه مدت ( ارسال زیاد sms ) رنگ صفحه کلید میره ؟
2. کیفیت و دوام و ماندگاری رنگ ، قاب پشتی چقدره ؟
3. شتاب سنج داخلی گرافیک فقط تو بازی تأثیر داره یا اینکه واسه جاهای دیگه هم مهمه ؟
4. بعضی ها میگن که gps این گوشی کنده ، اگه این حرف درسته ، تا چه مقداری کنده ؟ ( اگه با بعضی از گوشی های سری n مقایسه کنید ممنونمیشم ، متل n82 ، n85 ، n95 )
با تشکر .
1-کیفیتش تاحالا که خوبه
2-خوبه ولی امکان خط افتادن روش هست
3-نمی دونم
3-عالیه سرعتشم خوبه
![]()
دوباره سلاماز اون جایی که هیچ اسمارت فونی پیدا نمیشه که همه چیزش در سطحی یکسان و عالی باشه ، بنابراین از دوستانی
که این گوشی رو دارن و یا در رابطه باهاش اطلاعات زیادی دارن ، تقاضا دارم که اگه براشون مقدوره یه مقدار در رابطه با
کمبود ها و کاستی های این گوشی توضیح بدن .
با تشکر
گوشی کاملیه هر چی که بخوای داره![]()
این گوشی ساخت کدوم کشوره؟فنلاند یا جای دیگه ایه؟درسته اینجا کلوپ 79 هستش ولی این گوشی از 95 یا 96 یا 85 بهتره؟
بچه ها من تازه رفتم
یکی از بچه ها که گوشیو دید گفت رنگ کلید 4 جهته اش که جنسش با بقیه دکمه ها فرق داره زود میره !! درسته ؟
آیا میشه قاب روشو عوض کرد ؟ چون قاب پشت که خودش 3 تا داره ؟ هزینه ؟
من الآن چند روزه که این گوشی رو خریدم
از همه ی بچه های فروم به خاطر بررسی هاشون ممنونم
گوشی خوبیه و همه ی امکانات رو داره
فقط انگار عکسایی که می گیره چندان مطلوب نیستن
ضمنا باید به کلید چهار جهته غیر عادیش عادت کنید
دوست عزیز مطمئن باش که کلید چهار جهته این گوشی جوری نیست که رنگش به این راحتی ها بره
کسی از شما نرم افزارهای پاتیون رو روی این گوشی نصب کرده ؟؟؟؟ چرا من هر کاری میکنم نمیشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)