سلام ...
من توی مرحله 7 اونجایی که یه کره ی بزرگ هستش گیر کردم . میدونم باید از کناره های کره برم اون طرفش ولی مشکل من اینه وقتی از کنار کره رد میشم کنترل خودمو از دست میدم و همینطوری به فضای اطراف میرمو و اخرشم میمیرم !
باید چیکار کنم ؟!
ممنون .
سلام ...
من توی مرحله 7 اونجایی که یه کره ی بزرگ هستش گیر کردم . میدونم باید از کناره های کره برم اون طرفش ولی مشکل من اینه وقتی از کنار کره رد میشم کنترل خودمو از دست میدم و همینطوری به فضای اطراف میرمو و اخرشم میمیرم !
باید چیکار کنم ؟!
ممنون .
از حد وسط سمت چپ شهاب سنگ (کره) و پایین شهاب سنگ به روی شهاب سنگ برین, وقتی که کمان ها از اون نقطه دور شدند.
بلافاصله به سمت خارج شهاب سنگ برین و S.O.S. Beacon رو کار بزارین. خارج کره دو Gravity Tether رو نابود کنید و همین مسیر رفتن رو برگردین.
باید از جو خارج بشی و بعد اون ماسماسک رو روی کره بکاری!
بعد میری برای هر تسمه پروانه ای که داره میچرخه یه صحنه اهسته میزنی و یه چیز توش هست اونو با تیر میشکونی! همین.
با سلام خدمت دوستان
من تو مرحله ی اول این بازی تو این قسمت که تو عکس دیده میشه گیر کردم
باید یک چیزی رو تعمیر کنم ولی نمیدونم چه چیزی باید تعمیر بشه
دو تا بازو هست که بازوی اولی درست کار می کنه ولی بازوی دومی مشکل داره
ممنون میشم کمک کنید
![]()
شما اول برو اون بازوي دوم رو بزن بره جلو و بعد بازيو آهسته كن و خودتو برسون به جلوي كامپيتري كه
بالا هستش.(همون وسط منظورمه)بعد دكمه ي كامپيوتر رو بزن و بعد بازوي دوم هم ميچسبه!!!
دوستان چندتا سوال داشتم
اول اینکه این Statis Module رو من چندتا ازش دارم
باید همه اش رو نگه دارم یا اضافی هاش رو بفروشم؟
یعنی به دردی می خوره یا نه ؟
یه راهنمایی هم برای اینجا می خواستم
این قسمت رو نمیشه رد کرد
خیلی سخته
راه فرعی ای وجود نداره ؟
![]()
اونا سعي كن يكي نگه داري.بقيرم نفروش.توي قسمت store بزارشون اون قسمت سوم كه inventory پر نشه...
اينجام ر اهي نداري جر اينكه نزاري سنگ ها به همين سفينه يا هر چي كه اسمشه برخورد كنن.![]()
چپتر 9
گوی های زرد رو چی کار کنم ؟؟
Last edited by EHHASSATNI; 30-12-2008 at 17:09.
چیرو چه کنی ؟!؟ چه کنیم ؟
فهمیدم منظور چیه...
شما وقتی که دریچه کف رو باز کردین باید اون گوی های رادیواکتیو (6 مورد) رو به کمک Kinesis به خارج پرت کنین تا راه ورود به نقطه بعدی باز بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)