من هنوز سرعت دانلود از رپیدم در حد بیت هست
بعضی وقتی که خوب میشه میره رو 1 کیلو بایت...
من هنوز سرعت دانلود از رپیدم در حد بیت هست
بعضی وقتی که خوب میشه میره رو 1 کیلو بایت...
دوستان چجوریاست سرویس من همه چیزش ردیف شده به غیر از راپیدش اصلا تو سایتشم نمیره ؟!
برای منم فقط با چلغم شکن میره تو سایتش...
دوستانی که میگن با فیل-تر شکن : دی سایت RapidShare باز میشه مراقب باشن ، اگر اکانت دارن از طریق نرم افزارهای فیل-تر شکن دانلود نکنن چون Valid ip به شما نمیده و هر شخص دیگه ای که با اون ip بخواد از RS دانلود کنه از TrafficShare شما کم میشه .
اگر از سایتهایی که فی....لت...ر را رد میکنند هم وارد رپید شویم و با پرمیوم دانلود کنیم بازهم همینطوره که میگین؟
هر نرم افزار یا سایتی که IP شما رو تغییر بده ، برای این کار مناسب نیست ، چون به شما IP اختصاصی نمیده . تنها راهی که وجود داره استفاده از V P N با IP اختصاصی هست که فکر نکنم به صرفه باشه .
به هر حال این مشکل در حال حاضر اونطور که مسئولین گفتن و دوستان هم خبر رو اینجا قرار دادن ، برطرف شده :
بنابراین دیگه نباید نیاز به استفاده از چنین راهکارهایی باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by StormWielder; 15-12-2008 at 00:48.
واسه من که هنوز تو سایت رپید هم نمیره چه برسه به دانلود
به دوستانی که اکانت دارن پیشنهاد میکنم تا زمانیکه مشکل حل بشه فایل های رپید خود را بکشند روی سرور Adrive و از طریق اونجا دانلود کنند...
سلام . میشه بیشتر توضیح بدی ؟
ممنون![]()
شما برید تو سایت Adrive.com ثبت نام کنید
بعد که وارد شدید یک گزینه داره به نام File Transver که اون رو بزنید، یک صفحه میاد که جای آدرس دهی داره و پایینش نوشته اگه نیاز به یوزرنیم و پسورد هست بزنید که شما میزنید و یوزر و پس اکانت رپیدتان رو میزنید و فایل رو میکشونید رو سرور
برید ثبت نام کنید کار کردن باهاش راحته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)