سلام ...
من اینجا گیر کردم کیو باید بکشم ؟!
عکس :لطفا سریع تر خیلی ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ...
من اینجا گیر کردم کیو باید بکشم ؟!
عکس :لطفا سریع تر خیلی ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از رویت ماشین حمل زندانی, موتورش یعنی جلوش رو هدف بگیرین.
سلام هوس جان
در پست منفرد شما دو لینک؛
18mb و
2+10MB با نام های rld-mefx.7z و rld-me11.7z وجود داره .فرق این دو تا با هم چیه ؟
در ضمن؛ مشکل من اینه که اغلب جاها ، بازی بطور کل هنگ میکنه ( از نظر سخت افزاری بالا هستم )
من برای رفع این مشکلم ، 18mb رو باید دانلود کنم یا این دو تا 10mb رو ؟؟؟؟؟
Last edited by Mahdi_Co_1368; 31-03-2009 at 18:30.
سلام
من نمي دونم شانسم چرا انقد كچله
همون اولاي بازي بعد از رد كردن چند تا پشت بام از يه در وارد ساختمون مي شم اما همينكه مي رم توي آسانسور بازي يهو برمي گرده به نقطه ي اولي كه شروع مي شه صد بارم برم همين اتفاق مي افته چطوري اين باگش رو درست كنم؟
اگه متوجه نشدين عكس بذارم
عزیزم من به 1 نفر دیگه از دوستان هم گفتم
من هم همچین مشکلی داشتم و به خاطر کرک خراب بازی بود من 1 کرک دیگه ریختم درست شد
ولی اون دوستمون میگفت مال من eror میده (dont send) حالا هر کاری دوست داشتی بکن
برو صفحه 53 1 نگاه بنداز اگه خواستی save بازی رو هم گذاشتم
rld-mefx.7z - این که کرک اصلاح شده برای ورژن اولیه بازی یعنی 1.0 هست. کرک قبلی همین ورژن ایرادات اسلو موشن شدن رو داشت که این کرک جایگزین اون شده.
rld-me11.7z - این کرک برای ورژن 1.01 هست. پچی که برای این بازی منتشر شد یعنی همین ورژن 1.01, ایرادات بازی به هنگام فعال بودن فیزیک رو اصلاح کرده. تا جایی که من فهمیدم اصلاح ایرادات پرش در میانه بازی به منو رو هم داره.
با همون کرک اصلاح شده مشکلی ندارین ولی اگه مشکل پابرجا باشه اقدام به گرفتن پچ و کرک مربوطش کنین. (البته اگه کارتتون جی فورس باشه)
نه. احتیاجی به عکس نیست.
برای رفع این ایراد پچ بازی و کرک مربوطه رو از آدرس زیر دریافت کنین: (با کرک اصلاح شده ورژن 1.0, مشکل شما به احتمال زیاد حل نمیشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقيقا مشكل مال كرك بود درست شد!
مرسي
خيلي زياد
يه تركيب عالي از اكشن اول شخص و ماجرايي
سرعت بازي واقعا بالاست
هر توضيحي كه لازمه توي صفحه ي اول تاپيك هست
دوستان سلام
میگم اینجا باس چیکار کنم؟
عصابمو خورد کرده !
باس بپرم اون کناره هایی که قرمزه رو بگیریم اما نمیدونم چطور دستمو به اونجا برسونم
اون قسمت پایینشم که شیب داره نمیتونه بره روش
هر کاری میکنم نمیشه
کسی هست کمکم کنه ؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)