msn یا همون live ایران رو تحریم کرده.باید آی پی خودتون رو تغییر بدید.
msn یا همون live ایران رو تحریم کرده.باید آی پی خودتون رو تغییر بدید.
سلام.میشه ادرس سایت hotmail رو بدید؟؟؟؟
شاید بخندید ولی من میزنم hotmail.com بعد ویندوز لایو میاد!!!!!!!!
hotmail خیلی وقته جزء سرویس لایو مایکروسافت شده و به windows live hotmail تغییر نام داده.
ولی دوست عزیز من 2 تا آدرس دارم یکی واسه انگلیس و یکی به نام ایتالیا هست ..........
ببخشید من نفهمیدم آدرس چی؟ اگه منظورتون آی پیه، پس احتمالا مشکل از جای دیگست.اگه اروری چیزی میده، بگید تا ببینیم مشکل از چیه.
در ضمن در پروفایلتون تو live، کشور رو به غیر از ایران تغییر بدید بد نیست، اما بعید می دونم مشکل از این باشه.
مینویسه ..........
80048820: eror cod
باسلام
من دو تا اكانت جيميل دارم
مي خوام اكانت دوم جيميل توي اكانت جيميل اصليم Add كنم.
از طريق قسمت Add POP3 email account در ستينگ جيميل و تب Account and import
قبلا كه تغييرات جديد در اين صفحه اعمال نشده بود يه قسمت send email as ويه قسمت receive email as داشت كه هر دو كار را را حت و بدون مشكل انجام مي دادي ولي توي تغييرات جديد(نه چندان جديد) يه قسمت send داره و يك قسمت add POP3 كه وقتي POP3 را انتخاب كني واكانتت را add كني هر دو كار send و receive را انجام ميده.
حالا:
در مرحله ي آخر add كردن اكانت جيميلم يه تيك داره با عنوان :
Leave a copy of retrieved message on the server
وقتي تيك را مي زارم و add account نهايي را مي زنم اين error را ميده :
smtp.Gmail.com does not support leaving messages on the server
چالب تر اين كه من وقتي اين تيك را برداشتم واكانتم را add كردم .اون هيچ يك از ايميل هاي من توي ايميل دومم را پاك نكرد.
حالا من كه مشكل خاصي در اين زمينه ندارم ولي خب مشكلم اينه كه ايميلهام را توي اكانت دومم خيلي دير متوجه مي شه
ممنون مي شم اگر راهنماييم كنيد يا كه بگيد پورت و POP Server ديگه اي هست كه براي add كردن كانت جيميلم ازش استفاده كنم كه با اين تيك هم مشكلي نداشته باشه ؟ وسرعتش هم اگر ممكن باشه بيشتر شه
با تشكر![]()
یا مسنجر بیشتر تو ایران رایج شده...تو خارج بیشتر msn اینا هستن..
به نظر خود من جی میل از همشون بهتره..اصلا کلا سرویس های گوگل همشون حساب شده و خوبن..
Settings > Accounts and Import > Google Account settings >
* Change password
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)