بلندگو نداره (مهم اینه که خودتون بشنوین دیگه؟). رادیو با قابلیت ضبط. ضبط صدا با کیفیت خوب. کیفیت صدای فوق العاده و تنظیم صداهای عالی (اکولایزر 5 بانده, BBE, MP Enhance, Mach3Bass و...). 24 ساعت پخش موزیک. وزن 35 گرم. 64 میلی وات خروجی صدا. USB 2.0 .
بلندگو نداره (مهم اینه که خودتون بشنوین دیگه؟). رادیو با قابلیت ضبط. ضبط صدا با کیفیت خوب. کیفیت صدای فوق العاده و تنظیم صداهای عالی (اکولایزر 5 بانده, BBE, MP Enhance, Mach3Bass و...). 24 ساعت پخش موزیک. وزن 35 گرم. 64 میلی وات خروجی صدا. USB 2.0 .
zen stone plus هم هستش که یه مدل با اسپیکر هم داره ... قیمتش زیر 100 تومنه ... محصول creative ... راستی zen mozaic باز از همین کمپانی هم اسپیکر داره ...
آره -قبلا creative یه مدل اینطوری داشت ... benq داشت .. حتی سامسونگ هم فکر کنم یکی دو مدل داشت که پلیر/دوربین بودن ... الان دیگه همه شون از نخ اینطور وسایل ترکیبی اومدن بیرون چون اولا فروش قابل توجهی نداشت ، ثانیا وسیله ای هست به نام موبابل که همین کار رو به همراه چندتا کار دیگه انجام میده (و اتفاقا کیفیت صداش هم خیلی بالا نیست ؛ پس با قابلیت های مورد نظر شما جور در میاد)
پس یعنی شما در واقع یه پلیر خوب می خوای ... مثلا ipod nano تقریبا تو همون مایه هاست ... سری s سونی هم خیلی شیک و باکیفیت هستن ..
سلام. یکی بهم سپرده براش MP3 Player بگیرم. راستش هیچ توقعی هم نداره. پیشنهادتون چیه؟ زیر 100.
2 گیگ حافظه و فقط پخش MP3 کافیه. WMA و AAC و ... هم پخش کرد ضرری نداره.
مهمترین عامل در نظرم کیفیت و همچنین بلندی صداست (نه اسپیکر). بعد مدیریت خوب فایل های صوتی توسط نرمافزارش. بعد خیلی بزرگ نبودنش. بعد راحتی شارژ و زمان پخش. مورد دیگه ای هست؟
راستی اگر اسپیکر داشته باشه, گرون تر میشه؟ باید مدل بی کیفیت تر بگیرم؟ زیادی بزرگ میشه؟
من مدلcowon U5 رو پیشنهاد میدم
2 گیگ زیر 100 تومن
فرمت هایی که پخش میکنه ایناست mp3. wma .wav. ogg.flac
از نظر کیفیت واقعا عالیه، حرف نداره
از نظر مدیریت فایل خیلی خوب و راحته
اصلا بزرگ نیست تقریبا نازک و زیباست
24 ساعت شارژ برای پخش داره
اسپیکر نداره
ضبط صدا داره
1- اینو پیشنهاد دادید؟ حافظه اش 4 و 8 گیگه که.
2- شارژر جدا داره؟ چون طرف با PC و Laptop هیچ ارتباطی نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- فرقش با مدل های 50 60 تومنی چیه؟ کیفیت اون ها قابل تحمل نیست؟
4- مدلی هست که فلش بخوره و فایلهای MP3 درونش رو پخش کنه؟
Last edited by nw_nk; 03-04-2009 at 13:18.
1 سایت اصلی کاوون 2 گیگ رو هم نشون میده و الان هم تو ایران داره به فروش میرسه در واقع خودم دارم میفروشمش، پس چطور وجود نداره؟!1- اینو پیشنهاد دادید؟ حافظه اش 4 و 8 گیگه که.
کد:
http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/u5/
2- شارژر جدا داره؟ چون طرف با pc و laptop هیچ ارتباطی نداره.
3- فرقش با مدل های 50 60 تومنی چیه؟ کیفیت اون ها قابل تحمل نیست؟
4- مدلی هست که فلش بخوره و فایلهای mp3 درونش رو پخش کنه؟
2 بله شارزر جدا هم داره البته توی بسته بندی نیست باید جداگانه بخرید، به pc و لب تاپ هم وصل میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 کیفیت فوق العاده!
بجز مواردی که دوستمون جواب داد و خب البته انتخابهای دیگه مثل creative - سانسا (اگه تهران باشی) - سونی (کارای جمع و جورتر) هم وجود داره ... در مورد اسپیکر :
کلاً مدلهای کمی این قابلیت رو دارن ... ولی از بین مارک های معتبر ، creative zen stone مثلا این قابلیت رو داره و نه بزرگتره (حتی کوچکتر از حالت عادیه) و نه بی کیفیت تر ... یعنی می خوام بگم وجود/عدم وجودش تاثیری روی پارامترهای دیگه نداره .. ولی کلاً کمیابه ..
قابلیتی که دنبالشی ، مجددا مثل بحث اسپیکر ، کمیابه ... مدلهای محدودی این قابلیت رو دارن و اکثرا هم مدلهای سطح بالا / با قیمت های بالا هستن .. قدیما این قابلیت توی مدلهای ارزون تر هم بود (بازم تک و توک) اما الان دیگه نه ... حداقل من که فکر می کنم چیزی زیر 200 تومن یادم نمیاد ...
به نظر من creative zen بگير درسته mp4 هست ولي دو گيگش حدود 100 تومنه و كيفيتش هم عاليه.
تفاوتش با اونی که دوستان معرفی کردن چیه؟
راستی پخشش پیچیده هم نباشه بهتره. طرف این کاره نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)