دوستان من پچ 1.0.1b رو نصب کردم واسه بازی .لطف میکنید لینک پچ 1.02 رو با کرکش واسم بذارید...مرسی
دوستان من پچ 1.0.1b رو نصب کردم واسه بازی .لطف میکنید لینک پچ 1.02 رو با کرکش واسم بذارید...مرسی
نه دوست من. این بازی online نیست اصلا و فقط single player داره.
والا من خودم wow باز نیستم ولی از لحاظ اینکه 1 هیرو هست و میره جلو و جادو میکنه ضربه میزنه همونجوره ولی با این تفاوت که 4 تا یار داری.
توی این پست یکی از بچه ها لینک گذاشته.
در ضمن پچ 1.02a هم منتشر شده. توی این پست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام.
من تازه این بازی رو گرفتم ولی وقتی تو بازی میرم بعد از تقریبآ 5 دقیقه بازی کند میشه و گیر میکنه و تو این وضعیت تنها کاری که میتونم بکنم اینه که کامپیوتر رو از برق بکشم لطفآ یکی بگه ایراد ازکجاست؟
ولطفآ یکی بگه توی قسمت configure وقتی سیستم رو scan میکنه چرا در صفحه video گرافیک رو روی low میذاره؟
(کارت گرافیکم هم Nvidia 9400GT هست)(ویندوز 7)
Last edited by hooman1090; 25-12-2009 at 12:07.
دوستان تاکتیک خاصی برای کشتن این Archdemon وجود داره؟؟؟؟
به خصوص وقتی نصف جونش میره و میره رو یه پلتفرم میشینه که نمیتونی نزدیکش بشی
کارکترم هم Warrior هستش در نتیجه اصلا مهارت های تیرو کمان و .. ندارم
یه سوال دیگه از ارتش هایی که میتونی به عنوان یار استفاده کنی
وقتی یه گروه رو انتخاب می کنی دیگه نمیشه لغوش کرد و گروه دیگه رو برداشت؟؟؟
خوب دوست من گرافیک شما ضعیف هست. شما باید دمای cpu رو چک کنین یا دمای کارت گرافیکتون. اگه بعد از چند دقیقه بازی کند میشه و گیر میکنه به خاطر بالا رفتن دمای 1 قطعه هست. دما ها رو چک کنین.
وقتی میره روی پلتفورم با تیرکمون بزنش.کسانی مثل zevran و liliana خوب تیر میزنن. mage ها هم که از دور میزنن.
نه. دیگه نمیشه ارتش رو حذف کردو تا موقعی که کل ارتش نابود بشه و بعدش میتونین 1 ارتش دیگه بیارین.
دوستان میگم دوربین تو این بازی چجوری هستش؟!
مثل oblivion یا مثل RE4 یا یه چی دیگه؟!
دوستان بازی واسه سنین پایین مناسبه؟..چون شنیدم صحنه های جن..سی داره !..میخوام بدم به یکی بازیو ابرومون نره پیشش...من که تا حالا همجین چیزی تو بازی ندیدم..مرسی
اگه هم بگیم براش خوب باشه عمرا نمی تونه تو بازی پیشروی کنه !دوستان بازی واسه سنین پایین مناسبه؟..چون شنیدم صحنه های جن..سی داره !..میخوام بدم به یکی بازیو ابرومون نره پیشش...من که تا حالا همجین چیزی تو بازی ندیدم..مرسی
که تازه براش خوب هم نیس![]()
حتماً بده بازی کنه بچه، یکم چشم و گوشش باز میشه.![]()
شما 1 بازی استراتژیک رو تصور کن که توش فقط 4 تا آدم داری و میتونی کنترلشون کنی. ولی خیلی گسترده تر. از لحاظ ماموریت هم مثل بازیهایی مثل oblivion هست. چون بازی rpg هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)