قیمت جهانیش که حدود 650 دلاره ( از N96 ارزونتر ! ) ! تا 1 ماه دیگه فکر میکنم قیمتش تو ایران به قیمت جهانیش نزدیک شه ! پیش بینی من تو رنج 660-680 تومنه...!بنظرتون تا چند میرسه این گوشی ؟؟؟؟؟البته تا 1 ماه دیگه؟؟
اومنیا هم به حدود 580 دلار رسیده !
قیمت جهانیش که حدود 650 دلاره ( از N96 ارزونتر ! ) ! تا 1 ماه دیگه فکر میکنم قیمتش تو ایران به قیمت جهانیش نزدیک شه ! پیش بینی من تو رنج 660-680 تومنه...!بنظرتون تا چند میرسه این گوشی ؟؟؟؟؟البته تا 1 ماه دیگه؟؟
اومنیا هم به حدود 580 دلار رسیده !
خب امروز قسمت شد و با این گوشی کار کردم
اول از همه اینکه واقعا قشنگه مخصوصا پشت گوشی که واقعا زیباست
کیفیت ال سی هم واقعا عالی بود و یک عکس هم با گوشی گرفتم و سرعت اومدن دوربین و عکس گرفتنش هم واقعا سریع و عالی بود
فقط خدا کنه زودتر به قیمت جهانیش نزدیک تر بشه آخرین قیمت هم امروز 830 تومن و امنیا هم 650 که به قیمت جهانیش نسبت به i8510 نزدیک تره
حسش تو دست چجوریه ؟؟؟خب امروز قسمت شد و با این گوشی کار کردم
اول از همه اینکه واقعا قشنگه مخصوصا پشت گوشی که واقعا زیباست
کیفیت ال سی هم واقعا عالی بود و یک عکس هم با گوشی گرفتم و سرعت اومدن دوربین و عکس گرفتنش هم واقعا سریع و عالی بود
مثلا ان95 رو که دس می گیری احساس میکنی پاره آجر دست گرفتی ولی جی810 که ابعادش تقریبا تو همون مایس اونجوری به نظر نمیاد ، یا بعضی از گوشی ها وزنشون یه نواخت نیست و راحت نیستن تو دست ، این چجوریه ؟ خوش دسته یا نه ؟
اندازش که تقریبا مثل ان95 8گیگه ولی نسبت به اندازش خیلی سبکه و تو دست راحته
جنس بدنش هم که عالیه
قیمت هم دیجی کالا زده 765 تومن که نسبت به ان96 عالیه
Last edited by corey; 22-10-2008 at 14:40.
اگر کسی این گوشی رو خریده یا دست رسی به این گوشی داره لطفا برادر وار معایبش را بگه البته اگه عیبی داره ...
اونی که من از پشت ویترین دیدم نسبت به اونی که توی عکسها و اینترنت بود خیلی گنده تر بود....زیاد ظریف نبود...البته چون توی اون مغازه فقط آکبندشو داشت نشد تو دستم بگیرم....حالا اونایی که تو دستشون گرفتن بگن چه جوریاس؟؟
از n95 و n96 لاغرتره.تو دست راحتتره.من یه ماهه پیش باهاش کار کردم.
آخرین قیمت توی ایران و خارج چنده؟گارانتیش چیه؟این قیمت برای کجاست؟
فلاشش خيلي نافرمه!
بابا مي ميره اين سامسونگ يه فلاش درست حسابي بندازه رو گوشي هاش!!!!؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)