تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 211 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من همیشه بازی نما می خرم ولی تو تریلر هاش بمب اتمی رو ندیدم ! تو کدوم شمارش بود ؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من همیشه بازی نما می خرم ولی تو تریلر هاش بمب اتمی رو ندیدم ! تو کدوم شمارش بود ؟
    نمی دونم تو کدوم شماره بود من همه رو تو هاردم ذخیره می کنم!
    اسم اون تریلر اینه: Fallout 3-2
    حالا تو هاردت اگه ریختی سرچ کن می یابی! اگرم نریختی تو هارد دی وی دی های شماره های آخر رو بگرد! سه شماره آخر باید باشه
    آخر اون تریلر نشون می ده ها!

یه سوال هم که الان پیش اومد اینه که چرا میستر بروک می خواد اینکارو بکنه؟ منکه نفهمیدم شما فهمیدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اگه ماموریت رو انجام بدی میفهمی (مربوط به همین پیریه که عکسشو گذاشتی میشه .... بقیشو نمیگم لوس نشه !!!)

پ.ن. احتمالا برج این یارو مهندس ساز بوده و بقیه ساختمونا رو بساز بفروش ساخته بوده !!!

پ.پ.ن. بازی نما نمنه ؟؟؟!!! زیر دیپلم صحبت کن منم بفهمم !!!

پ.پ.پ.ن. راستی لیدی کیلر چجور پرکیه ؟؟ دیالوگای باحال و خنده دار میده یا فقط کار راه بندازه و جالب نیست ؟؟؟

پ.پ.پ.پ.ن. مطمئنی دی ال سی رو میشه با کاراکتر خودمون بازی کنیم ؟؟؟ آخه اونجوری که بازی تموم میشه که دیگه هیچ راه بازگشتی برای کاراکترمون نیست که بخواد (چه تو دنیای واقعی چه مجازی ) کاری بکنه ؟؟؟!!! مگه اینکه تو دیار باقی بریم سر وقته چینیها !!!

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

Lady Killer فقط و فقط دیالوگ های مفید مثل تخفیف گرفتن در خرید حرف کشیدن از جنس های مونث در بازی بدرد می خورد نه کل افراد. درست مثل Child at Heart که می تونی راحت تر با بچه ها ارتباط برقرار کنی.

5. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

خب اگه ماموریت رو انجام بدی میفهمی (مربوط به همین پیریه که عکسشو گذاشتی میشه .... بقیشو نمیگم لوس نشه !!!)
    حالا تعریف می کردی
    منکه بروک رو کشتم بهم کارما داد! الان در قید حیات نیست بهم ماموریت بده
    با این یارو پیریه هم حرف زدم ماموریت نداد!
    اگه تسهیلات ویژه داره کارمای منفی بگو بریم یه بار دیگه هم بازی رو تموم کنیم با کارمای منفی!

پ.ن. احتمالا برج این یارو مهندس ساز بوده و بقیه ساختمونا رو بساز بفروش ساخته بوده !!!
    مبحث 19 مقررات ملی ساختمون رو هم رعایت کرده بوده ظاهرا"!

پ.پ.ن. بازی نما نمنه ؟؟؟!!! زیر دیپلم صحبت کن منم بفهمم !!!
    بازینما یکی از مجله های بازی داخلیه!
    اینم سایتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.پ.پ.ن. راستی لیدی کیلر چجور پرکیه ؟؟ دیالوگای باحال و خنده دار میده یا فقط کار راه بندازه و جالب نیست ؟؟؟
    همون طور که گفته شد واسه حرف کیدن از ضعیفه هاست!
    مثلا من پسورد اتاق اون یارو آدم خواره Ivan west رو از یکی از بانوان حاظر در شهر زیر زمینی کشیدم بیرون در کمتر از 10 ثانیه!!!!
    معلوم نبود اگه لیدی کیلر نداشتم چیکار بایس می کردم!

پ.پ.پ.پ.ن. مطمئنی دی ال سی رو میشه با کاراکتر خودمون بازی کنیم ؟؟؟ آخه اونجوری که بازی تموم میشه که دیگه هیچ راه بازگشتی برای کاراکترمون نیست که بخواد (چه تو دنیای واقعی چه مجازی ) کاری بکنه ؟؟؟!!! مگه اینکه تو دیار باقی بریم سر وقته چینیها !!!
    ابنو با من بودی؟ نفهمیدم چی گفتی!

7. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون طور که گفته شد واسه حرف کیدن از ضعیفه هاست!
    !!!
    اینو قشنگ اومدی !!!
    حالا تعریف می کردی
    نه بابا فکر نکن خیلی اتفاق خفنی میفته !!!
    بروک واسه همین یارو پیریه (تننباوم) کار میکرده ، یه روز پیریه تو بالکن نشسته بوده و حوصلش سر رفته بوده ،انعکاس آفتاب از مگاتاون ( که میدونی تمام از آهن قراضه درس شده و مثل آینه عمل میکنه ، این همه سال هم آهناش زنگ نزده!!! ) میزده تو چشمش ، این آقای تننباوم هم این ایده به ذهنش میرسه که مگاتاون رو از صحنه روزگار حذف کنه (همونجوری که رئیس جمهور عزیزمون میخواد اسرائیل رو از نقشه حذف کنه !!!!) و اینجوری هم چشمش اذیت نشه ، هم سرش گرم بشه و حوصلش کمتر سر بره و هم اینکه خدمتی به جامعه بشریت ( البته پولداراش!!! ) بکنه و دنیا رو از دست یه مشت گدا گشنه نجات بده !!!!
    به توی قهرمان هم که مگاتاون رو ترکوندی کلید سویت بقل خونه خودش ( یعنی اون بالا تو پنتهاوس) رو میده ، و میتونی اوقات فراقتت رو بری تو بالکن و با اسناپر رایفل ماشین قوراضه ها رو بترکونی ، یا کاروانایی که دارن رد میشن رو بزنی بکشی !!!

پ.ن. راستی یه سوالی ... مگه تو داستان فالاوت جنگ به خاطر ته کشیدن ذخایر نفتی و نبود سوخت نیست ؟؟؟ پس چجوریه که همه ماشین قراضه های فالاوت باکشون پره و با یه تیر میرن هوا ؟؟؟!!!

پ.پ.ن. یه سوال دیگه ، چطور به عقل دولت مرد های فالاوت نرسید که بنزینو سهمیه بندی کنن و جنگ نشه ؟؟؟!!! (احتمالا احممدی نژژاد نداشتن !!!)

مثلا من پسورد اتاق اون یارو آدم خواره ivan west رو از یکی از بانوان حاظر در شهر زیر زمینی کشیدم بیرون در کمتر از 10 ثانیه!!!!
    پ.پ.پ.ن. حاظر نه ، حاضر !!!!
    Last edited by gmt325gh; 17-01-2009 at 11:22.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

داستان Fallout کلا یک بازی بسیار تخیلی هجو گونه هست. مدل ماشین ها شبیه مدل دهه 50 هست. همه ماشین ها موتور Mini هسته ای دارند. حتی شما اگر بمب اتمی کار نکرده تو مگاتن را دیده باشید شبیه دقیقا شبیه اولین بمب اتمی دنیا بود که روی هیروشیما انداخته شد. با نام Fat Man که هم اسم Mini Nuke Launcher در بازی هم هست :

اولین بمب اتمی دنیا با اسم Fat Man دقیقا هم شکل بمب های اتمی استفاده شده در Fallout .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره ، موافقم که سناریوی این جنگ اونقدرا هم خوب نوشته نشده ، جنگی که بعد از قرن 21 رخ میده ، و بسیاری از تکنولوژیهای آینده نگر (از لحاظ رباتیک ، لیزر ، و خیلی از این موارد .....)ترکیب شدن با مد ها و دیدگاهها و انتظارات نیمه قرن 20 و جنگ سرد از آینده !!!

انگار یه فیلمساز دهه 50 خواسته باشه فیلمی از چندین قرن آینده بنویسه ......
    یه نمونه دیگه اون رباط غول آسا و احمقانه ایه که اواخر بازی راه میفته و راه رو به سوی یادبود جفرسون برامون باز میکنه ، و در طول راه پیغامهایی بر ضد کمونیسم میده ، انگار نه انگار که فروپاشی شوروی رخ داده !!!

ولی حقیقت اینه که یکی از علل موفقیت سری فالاوت همین هجوگونه بودن داستانش و استفاده از محیط دهه 50 و رویای امریکایی بر طبق دیدگاه اون موقع و به تمسخر کشیدن اون هست. اگه فالاوت یک و دو رو بازی کرده باشین میدونین که فالاوت اونقدرها هم بازی جدی نیست و بیشتر به یه کمدی شبیه هست تا یه بازی post apocalypse جدی ، غم انگیز و کسل کننده.

یکی از بزرگترین ایرادهایی که طرفداران قدیمی مجموعه فالاوت، به نسخه سوم این بازی و bethesda گرفتن این بوده که جنبه های کومیک و متناقض نما تو داستان ، محیط و دیالوگهای بازی در مقایسه با سریهای قبلی کم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

من الان تو مرحله ی رویای کودکیش گیر کردم
    میگه پدر رو پیدا کن ولی پدر کجاست ؟
    کسی می تونه کمک کنه !؟
    پدره همون سگس که پیش اون دخترس

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

!!!
    اینو قشنگ اومدی !!!

نه بابا فکر نکن خیلی اتفاق خفنی میفته !!!
    بروک واسه همین یارو پیریه (تننباوم) کار میکرده ، یه روز پیریه تو بالکن نشسته بوده و حوصلش سر رفته بوده ،انعکاس آفتاب از مگاتاون ( که میدونی تمام از آهن قراضه درس شده و مثل آینه عمل میکنه ، این همه سال هم آهناش زنگ نزده!!! ) میزده تو چشمش ، این آقای تننباوم هم این ایده به ذهنش میرسه که مگاتاون رو از صحنه روزگار حذف کنه (همونجوری که رئیس جمهور عزیزمون میخواد اسرائیل رو از نقشه حذف کنه !!!!) و اینجوری هم چشمش اذیت نشه ، هم سرش گرم بشه و حوصلش کمتر سر بره و هم اینکه خدمتی به جامعه بشریت ( البته پولداراش!!! ) بکنه و دنیا رو از دست یه مشت گدا گشنه نجات بده !!!!
    عجب!

به توی قهرمان هم که مگاتاون رو ترکوندی کلید سویت بقل خونه خودش ( یعنی اون بالا تو پنتهاوس) رو میده ، و میتونی اوقات فراقتت رو بری تو بالکن و با اسناپر رایفل ماشین قوراضه ها رو بترکونی ، یا کاروانایی که دارن رد میشن رو بزنی بکشی !!!
    منکه می می رم واسه این کارا!

پ.ن. راستی یه سوالی ... مگه تو داستان فالاوت جنگ به خاطر ته کشیدن ذخایر نفتی و نبود سوخت نیست ؟؟؟ پس چجوریه که همه ماشین قراضه های فالاوت باکشون پره و با یه تیر میرن هوا ؟؟؟!!!
    همونطور که گفته شد ماشینا موتور مینی هسته ای دارن به همین خاطر بعد انفجارشون تشعشع جذب می کنی!
    حالا سوال دیگه ای که پیش میاد اینه که با وجود تکنولوژی هسته ای واسه چی به خاطر نفت افتادن به جون خاور میانه؟ باز بگن انرژی هسته ای...

آره ، موافقم که سناریوی این جنگ اونقدرا هم خوب نوشته نشده ، جنگی که بعد از قرن 21 رخ میده ، و بسیاری از تکنولوژیهای آینده نگر (از لحاظ رباتیک ، لیزر ، و خیلی از این موارد .....)ترکیب شدن با مد ها و دیدگاهها و انتظارات نیمه قرن 20 و جنگ سرد از آینده !!!
    اگه مقاله بازینما رو بخونی در این مورد قانع می شی!

راستی من کتاب راهنمای moria brown رو تموم کردم!
    یعنی همه ماموریت های لازم رو انجام دادم!
    حالا یه پیغامن اومد که نوشته بود حالا توانایی های شما افزایش پیدا می کنه با این کتاب!
    اما هیچی نشد!!
    تو اینوینتوری ام هم کتاب مربوطه اضافه شده اما از اون کتابا نیست که بشه روش کلیک کرد که خونده بشه!
    چیکارش کنم؟
    شما اگه اون ماموریت ها رو کامل کردید بگید چی شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •