باسلام وخسته نباشيدنوشته شده توسط M E H D I
speed killاين مرحله را انجام ميدهم اما وقتي آخراي جون غول تبري ميشه وقتي باspeed kill ميخوام كارو تموم كنم پرتم ميكنه مگه روش انجامش فرقي ميكنه (با ps2 )
باسلام وخسته نباشيدنوشته شده توسط M E H D I
speed killاين مرحله را انجام ميدهم اما وقتي آخراي جون غول تبري ميشه وقتي باspeed kill ميخوام كارو تموم كنم پرتم ميكنه مگه روش انجامش فرقي ميكنه (با ps2 )
روش انجامش كه فرق نداره. حتما شما زودتر يا ديرتر ميزنين. چون آخرش مثل همون قبلي هاست. من نميدونم مشكل شما كجاشهنوشته شده توسط شهرام 1
![]()
![]()
speedkill را بار اول براحتي انجام ميدم امابراي مرتبه پاياني نمي تونم (حتما حساسيت زدن كليدها بشترميشود)
دوباره امتحان ميكنم ممنونم
سلام دوستان
من به غول آخر رسيدم اما گير كردم اين ديوارها كه پرت ميكنه رو زمين من چطور بايد از بين ببرم
fujin جان اين جا تاپيك پرنس 3 استنوشته شده توسط fujin
اين مطالب را مي تواني در تاپيك پرنس 2 مطرح كني
ما اونها رو از بين نمي بري. شما دنبال vizier ميرين و از ستونهايي كه پشت اون هستن بالا ميرين تا Speed kill شروع بشه. بايد فقط مواظب باشين كه سنگها بهتون نخورن.نوشته شده توسط 7918+khoram
سلام دوستان
بلاخره من پرنس 3 رو هم تمام كردم
البته لازم به ذكر است من مدتي به دليل اينكه پروژه داشتم مجبور شدم دست از بازي كردن بردارم اما نكته اي كه واقعا برام عجيب بود پرنس 3 خيلي خيلي كوتاهتر از شماره قبلي خود بود من فكر كنم يك حرفه اي بازي را مي توانست 2 روزه تمام كند و اصلا باورم نشد كه تمام شد در ضمن اصلا از لحاظ گرافيكي هم با پرنس 2 تفاوتي نداشت
نكته ديگر اينكه دمو هاي با گرافيك بالا هم خيلي كم شده بود و در طول بازي خبري از آنها نبود
درسته دوست عزيز پرنس 3 هم از 2 كوتاهتر بود و هم ساده تر. من اين بازيو 3 روزه تموم كردم. اما تو پرنس 2 واقعا به بدبختي به آخر رسيدم
سلام مهدي جان. ميگم اگه ميشه بيشتر در باره اين سري بازيها توضيح بده. چون من شماره 3 رو تموم كردم. 2 رو هم به صورت ناقص. و 1 رو هم اصلا بازي نكردم. و هيچ كدوم از اين شخصيت ها رو كه شما ميگين نميشناسم. يعني اون زني كه تو دموي اول شماره 3 با پرنس سواره قايقه همونيه كه اول شماره 2 با پرنس رو كشتي ميجنگيد ؟ پس چطور اينقدر آدم شده ؟نوشته شده توسط m E H D I
. بعدش چطور كالينا رو تو شماره 3 كشتن ؟ عجب داشتان پيچيده اي داره اين پرنس (شده فيلم نرگس اصلا معلوم نيست چي به چيه )
ممنون ميشم اگه داستان كامل اين بازيهارو اينجا قرار بدين.
مرسي
Last edited by Nvidia; 19-08-2006 at 01:20.
نه اون زني كه اول پرنس 2 با پرنس ميجنگه فكر كنم اسمش مينا يا همچين چيزي بود در واقع اون معاون كايلنا بودنوشته شده توسط Nvidia
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)