تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 151 اولاول ... 44450515253545556575864104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

داره خودمونی میشه شهرام 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض كشتن دوغول وسط ميدان آتش

نقل قول نوشته شده توسط M E H D I
    سلام

براي كشتن اون دو تا اول بايد اوني كه شمشير تو دستشه رو بزنين. البته جونش اصلا كم نميشه چون دفاع مي كنه. اما وقتي شما اون رو زدين، اوني كه تبر دستشه مياد به اون كمك كنه. وقتي با تبر به طرف شما پريد سريع فرار كنين. بعد تبر اون توي زمين گير مي كنه. شما اينجا مي تونين اوني كه تبر دستشه رو بزنين. وقتي اون رو مي زنين مواظب باشين تا شمشيريه به شما ضربه نزنه. وقتي شما 3 بار اين كار رو انجام دادين دفعه آخر از شما خواسته ميشه كه E رو بزنين تا وارد Speed kill بشين. وقتي شمشير آبي شد كليك كنين. اينجا به هر دوتاشون ضربه مي زنه. وقتي Speed Kill تموم شد باز هم بايد همون كار رو تكرار كنين تا اينكه يه بار ديگه وارد Speed Kill بشين و اين بار ديگه هر دوتاشون ميميرن.

تشكر: مهدي
    باسلام وخسته نباشيد
    speed killاين مرحله را انجام ميدهم اما وقتي آخراي جون غول تبري ميشه وقتي باspeed kill ميخوام كارو تموم كنم پرتم ميكنه مگه روش انجامش فرقي ميكنه (با ps2 )

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط شهرام 1
    باسلام وخسته نباشيد
    speed killاين مرحله را انجام ميدهم اما وقتي آخراي جون غول تبري ميشه وقتي باspeed kill ميخوام كارو تموم كنم پرتم ميكنه مگه روش انجامش فرقي ميكنه (با ps2 )
    روش انجامش كه فرق نداره. حتما شما زودتر يا ديرتر ميزنين. چون آخرش مثل همون قبلي هاست. من نميدونم مشكل شما كجاشه

داره خودمونی میشه شهرام 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

speedkill را بار اول براحتي انجام ميدم امابراي مرتبه پاياني نمي تونم (حتما حساسيت زدن كليدها بشترميشود)
    دوباره امتحان ميكنم ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7918+khoram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من به غول آخر رسيدم اما گير كردم اين ديوارها كه پرت ميكنه رو زمين من چطور بايد از بين ببرم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط fujin
    بازي شاهزاده ايراني در کشور ما محبوبيت بسيار زيادي دارد و نخسه جديد اين بازي به نام محاصره دلاوران شهرت آن را از اين هم بيش تر کرده است. اين بازي نکته هاي مخفي زيادي دارد که شايد جالب ترين آنها جايگاه ارتقاي عمر مي باشد که جون شاهزاده را بيشتر ميکند . پيدا کردن تمام اين جايگاه ها واقعا مشکل است . اين بازي 9 جايگاه ارتقاي عمر دارد که گرفتن تمام آنها نه تنها باعث قدرتمند شدن شاهزاده دارد بلکه به شما اين امکان را ميدهد تا بازي را به روش جديدي و متفاوت به اتمام برسانيد . با گرفتن هر 9 ارتقاي عمر در انتهاي بازي بايد با خود داهاکا روبرو شويد و به جاي تسليم شدن با او يک نبرد جانانه کنيد و او را بکشيد . احتمالا اين موضوع براي تمام علاقه مندان اين بازي بسيار جالب توجه است چون ما مجبوريم در طول بازي بارها از دست داهاکا فرار کنيم و کلي حرص بخوريم پس اکنون وقت انتقام است .
    fujin جان اين جا تاپيك پرنس 3 است
    اين مطالب را مي تواني در تاپيك پرنس 2 مطرح كني

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 7918+khoram
    سلام دوستان
    من به غول آخر رسيدم اما گير كردم اين ديوارها كه پرت ميكنه رو زمين من چطور بايد از بين ببرم
    ما اونها رو از بين نمي بري. شما دنبال vizier ميرين و از ستونهايي كه پشت اون هستن بالا ميرين تا Speed kill شروع بشه. بايد فقط مواظب باشين كه سنگها بهتون نخورن.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    بلاخره من پرنس 3 رو هم تمام كردم
    البته لازم به ذكر است من مدتي به دليل اينكه پروژه داشتم مجبور شدم دست از بازي كردن بردارم اما نكته اي كه واقعا برام عجيب بود پرنس 3 خيلي خيلي كوتاهتر از شماره قبلي خود بود من فكر كنم يك حرفه اي بازي را مي توانست 2 روزه تمام كند و اصلا باورم نشد كه تمام شد در ضمن اصلا از لحاظ گرافيكي هم با پرنس 2 تفاوتي نداشت
    نكته ديگر اينكه دمو هاي با گرافيك بالا هم خيلي كم شده بود و در طول بازي خبري از آنها نبود

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

درسته دوست عزيز پرنس 3 هم از 2 كوتاهتر بود و هم ساده تر. من اين بازيو 3 روزه تموم كردم. اما تو پرنس 2 واقعا به بدبختي به آخر رسيدم

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط m E H D I
    اگه لايف آپگريدها رو بگيرين با داهاكامبارزه مي كنين. ضمنا اوني كه اول بازي هست، شادي هست نه كايلينا
    سلام مهدي جان. ميگم اگه ميشه بيشتر در باره اين سري بازيها توضيح بده. چون من شماره 3 رو تموم كردم. 2 رو هم به صورت ناقص. و 1 رو هم اصلا بازي نكردم. و هيچ كدوم از اين شخصيت ها رو كه شما ميگين نميشناسم. يعني اون زني كه تو دموي اول شماره 3 با پرنس سواره قايقه همونيه كه اول شماره 2 با پرنس رو كشتي ميجنگيد ؟ پس چطور اينقدر آدم شده ؟ . بعدش چطور كالينا رو تو شماره 3 كشتن ؟ عجب داشتان پيچيده اي داره اين پرنس (شده فيلم نرگس اصلا معلوم نيست چي به چيه )
    ممنون ميشم اگه داستان كامل اين بازيهارو اينجا قرار بدين.
    مرسي
    Last edited by Nvidia; 19-08-2006 at 01:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Nvidia
    سلام مهدي جان. ميگم اگه ميشه بيشتر در باره اين سري بازيها توضيح بده. چون من شماره 3 رو تموم كردم. 2 رو هم به صورت ناقص. و 1 رو هم اصلا بازي نكردم. و هيچ كدوم از اين شخصيت ها رو كه شما ميگين نميشناسم. يعني اون زني كه تو دموي اول شماره 3 با پرنس سواره قايقه همونيه كه اول شماره 2 با پرنس رو كشتي ميجنگيد ؟ پس چطور اينقدر آدم شده ؟ . بعدش چطور كالينا رو تو شماره 3 كشتن ؟ عجب داشتان پيچيده اي داره اين پرنس (شده فيلم نرگس اصلا معلوم نيست چي به چيه )
    ممنون ميشم اگه داستان كامل اين بازيهارو اينجا قرار بدين.
    مرسي
    نه اون زني كه اول پرنس 2 با پرنس ميجنگه فكر كنم اسمش مينا يا همچين چيزي بود در واقع اون معاون كايلنا بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •