راستی کسی نمیدونه سیستم مورد نیاز بازی چیه ؟
راستی کسی نمیدونه سیستم مورد نیاز بازی چیه ؟
Last edited by google_boy07; 01-09-2008 at 23:15.
دوست عزیز که گفته من طرفدار کونامی دیگه نیستم ....... من عشقم کونامیه ... از نام کاربری ام هم معلومه........... فکر نکنم کسی تو این فروم اندازه من عاشق شرکت کونامی و PES باشه... اما این مطلبی که گذاشتم فقط یک خبر بود از یک سایت ... اینو که من نگفتم.............. بعدش من از هر چی فیفا هست متنفرم.
الان فقط منچستر و لیورپول لیسانس شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگفتید بازی کی به بازار میاد؟
برای چی نمی تونه لایسنس لیگ انگلیس را بگیره؟
من هم تا حدودی اینگونه هستم البته عشق کورکورانه خوب نیست اما pes خصوصیتی داره که اگه باهاش یه مدت بازی کنی بهش اعتیاد پیدا میکنی!اینو به شما بگم اگه شما واقعا طرفدار کونامی هستین دوست دارم اینو تا همیشه ادامه بدین .
من با اینش خیلی حال کردم امیدوارم درست بتونند درش بیارند....در مد Become a Legend شما به عنوان یک بازیکن 17 ساله تازه وارد ، شروع به کار می کنید ، چند بازی کم انجام می دهید و اگر آن ها را به خوبی انجام دهید شانس این را خواهید داشت که با تیم های حرفه ای قرار داد امضا کنید
be a legend بازي بايد چيز جالبي باشه
سرعت بازي هم كه كمتر شده خيلي خوب هست تقريبا خوبي هاي فيفا رو داره PES از آن خودش ميكنه تا كاملتر بشه
يه ضعف ديگه تو PES 2008 نداشتن مسابقه ي پنالتي جدا از بازي - بدون انجام بازي فقط پنالتي زده بشه - بود كه ناراحت كننده بود
ديگه اينكه گزارشگر بازي زمان زدن گل يا موقعيت خطرناك بايد خيلي هيجان انگيزتر گزارش كنه
به نظر منم گیم پلیه پیس آدمو یه جورایی معتاد میکنه هر سال همینجوریه آدم وقتی میگیره عادت میکنه ...
تازه با اینکه آدم ایراداشو باگاشم میبینه بازم نمیتونه دل بکنه ولی بهنظر پیس برای اینکه بتونه از فیفا(البته نکست جنش) جلو بزنه بنظر من باید کمترین باگو داشته باشه واینکه حرکاتو انیمیشناشو موشن کپچر کنه اگه یه زره ام رو شوتاش کار کنه خوب میشه اکثرا تو چارچوبه وبه قول دوستمون رو نور پردازی والبته رنگبندی هم خیلی کار کنه ....
ولی من همین جوریشم خوشم میاد از نظر لیسانسم مشکلی ندارم چون بازی که میاد دو هفته نشده واسه همه چیزش پچاش آماده ی دانلوده....
دوست عزیز پارسال که بازی برای پیسی ازروی xboxپورت شد وتمام امکاناتش همون بود شاید از نظر گرافیک تغییرات جزیی داشت امسالم به احتمال خیلی زیاد همینطور خواهد بود پس نگران نباش....
فکر کنم داری اشتباه می کنی............pes 2008 از روی xbox پورت نشده
کلا جدا ساخته شده.........اینو توی مصاحبه های کارگردان بازی میشه فهمید
من xbox دارم تو pc هم pes 2008 بازي كردم تفاوتي توش نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)