همه رو که کشتی برو جلو بع د سمت راست یک بریدگی هست که اونجا از این دستگاه هایی که نوشابه میدن هست(فکر کنم در مورد این که چیه زیاد مطمئن نیستم)
بالای اون یک سوراخه که میتونی بپری داخلش وبری به قسمت مورد نظر
همه رو که کشتی برو جلو بع د سمت راست یک بریدگی هست که اونجا از این دستگاه هایی که نوشابه میدن هست(فکر کنم در مورد این که چیه زیاد مطمئن نیستم)
بالای اون یک سوراخه که میتونی بپری داخلش وبری به قسمت مورد نظر
دوستان همونطوری که fashist عزیز گفت همین راه هستش
پس دیگه خواهشن دیگه در مورد این مسئله سوال نکنید
سلام
من تو نصبش مشکل دارم دو تا dvd رو میریزه رو هارد بعدش میرم ستاپ رو اجرا میکنم demon tools هم توش نداره دو تا dvd زیپه extract میشه میریزه تو هارد بعدش از اونجا باید نصب کنیم
بعد از نصب paul.dll رو میریزم تو bin32 و وقتی بازی رو اجرا میکنم بازم securom ارور میده و نمیره تو بازی چه خاکی تو سرش کنم اعصابم رو خورد کرده
paul.dll من 847 کیلو بایته تو این سایت های تورنت یه فایل گذاشتن کرک 9.5 مگ این با اون چه فرقی میکنه؟
این بازی تو از چه شرکتی یا دان کردی
یعنی فایل هایی که تو دی وی دی هستن زیپ هستن
این بازی یه بار نصب هستش و نیازی به دیمون تولز نداره
باید کرک رو بگیری
وارهد مگه اومده؟گ
من چقدر عقبم از دنیا...
بابا شما تو ججزاير لانگر هانس زندگی میکنی و خبر نداری
پس نصف عمرت بر فنا رفت دیگه هم بر نمیگرده
شما خودت اطلاع غلط ميدي بعدش شاكي هم هستي ؟!بابا مگه ما چه طوری رد کردیم ما هم پریدیم و رد شد
شما دکمه قدرت پرش رو بزن میپره
عجله نکن فردا مرحله بعد رو میزارم
از فاشيست عزيز هم به خاطر اينكه تو يه جمله ي ساده كار ما رو حل كرد تشكر ميكنم .اره خودشه باید قدرت پرش رو بزنی و بپریاون سوراخ که مثلا آتش گرفته؟
اگه منظورت اون هست که ارتفاعش زیاد هست و نمیرسه!امتحان کردم!
به هر حال از همه ممنون و معذرت ...![]()
اقا من بازي را تا اخر رفتم ...آخرش يك كد 8 رقمي بهتون نشون ميده كه با اين كد يك مرحله ساختگي از كرايسيس را بهتون نشون ميده كه حدود 20 دقيقه طول ميكشد....بيشتر حالت طريقه ساختن بازي هست...البته اين كد را بايد در منوي بازي ودر قسمت optinn وارد كنيد
مطمئنی؟؟؟؟
من که رفتم هیچ کدی بهم نداد؟؟؟
درجه سختی که بازی رو تموم کردی چی بود؟؟؟
راست ميگي يا سر كارمون گذاشتي منم بازي كردم چنين چيزي نبود چنين چيزي بعيد هست باشه. جون عزيزت خالي بندي نباشه ها به خاطر اين حرفت شايد برم دوباره بازي كنم رو كدوم درجه سختي بازي كردي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)